הטקטיקה של הוויקינג

natyh

New member
הטקטיקה של הוויקינג

אני מודה שלא הבנתי אותה ויותר מכך נראה לי על פניו שלא הצליח לו כלום אך היום נראה לי שהבנתי . השאלה היא כמובן מדוע יעקב פיל יוצא יום יום לבריחות המטורפות שלו והקבוצה לא מגיבה, ואפילו לא מנסה ללכת על הקטע . היום כריסטי טענה במרץ שפויקט יקח ונאלצה לאכול את הכובע . הקבוצה לא ניסתה אפילו להתקיף . וכנ"ל אתמול , כלומר מראש הבריחה לא נועדה כדי לנצח את הקטע ??? או אולי זו בריחה שנכשלה ??? למיטב הבנתי הסיבה לא זו . פרט נוסף שילשום הדוורים נפלו הרבה יותר מכרגיל . ופרט שלישי המילטון שם את סיביליה בשמירה אישית על אולריך . לא על ארמסטרונג . נראה לי כי הלחץ הכללי של הבריחות מטרתו להעלות את המהירות של הדבוקה ולהתיש אתה לפני ההרים . נתי

נתי,גמני אכלתי כובע היום...ככה זה

כל מי שמנסה להבין את ריס עובר לדיאטת כובעים. אני לא יודע אם בסוף הטור נוכל להבין מה הוא רצה להשיג. אני הייתי בטוח שהעלייה לקו הסיום ארוכה בהרבה משהייתה. הכל בגלל הצרפתים שלא יודעים לשרטט פרופיל מסלול. לא מאמין להם יותר. מעכשיו כל מסלול מוערך לפי ניסיון עבר או תרגום מספרים של הפרשי גובה. שמע... יכול להיות שכל כוונתו של ריס זה לספק מספר דקות של חשיפה מסך לנותן החסות שלו. לך תדע. אולי הוא סגר איתם על כמה שעות של חשיפה והוא חייב להשיג את זה בבריחות. סתאם. גם אותי הוא משגע.

למעלה