הטקסטים הכי הכי של אביב

Hosh17

New member
הטקסטים הכי הכי של אביב

היי אני צריכה בשביל עבודה כלשהי לבית ספר לקחת משירים של אמנים מסויימים טקסטים טובים אז שכל אחד אם אפשר יכתוב כאן ציטוטים משירים של אביב שהוא הכי אוהב לא טקסטים ארוכים מדי ולא קצרים מדי תודה רבה

שיר שאני ממש ממש אוהבת=)../images/Emo140.gif

"צד אל צד, הפרחים שבך, בין כל הקוצים שבי, מנסים לגדול ביחד, מחפשים מקום שקט.." /בשבילך. "את עוד צבע של הקשת, את כמו פרדס אחרי הגשם.. מילה שלך זה סוף למלחמות.. כשאני רואה אותך אני רואה ימים טובים.. בואי נאהב עד שנהיה זקנים.."=) מקווה שעזרתי.. תכלס פשוט תיכנסי לליריקס שלו.. ותמצאי..

TairAtias

New member
הממ

"אם היה לי ת'כוח רק לקום ולברוח האמת שדי נוח כשצוללים" "ואיך אפשר לחיות עם שם כזה אלוהים" "בחוץ חשוך פחות רואים אותך שעה טובה להעלם אתה אחד שבשעה כזאת מתאהב או מתאבד" "את הגעת שלובה עם חורף עם חיוך בשתי עינייך הסתכלת עלי וכבר הבנתי איך איך שלכת אהבה נופלת על אדמת חיינו מה עושים עכשיו שאל אותי ליבך" "ותגיד לאלוהים אנחנו לא צעצועים אני שומע אותך בוכה אם אתה לא יורד אני עולה" סורי שיצא שכולם דיכאוניים

מעיין51

New member
בסוף תגור בבית מבטון ואלוהים ישכיב

אותך לישון (1) "כי היונה כבר נחנקה עם הזית בגרונה" " הילדים לוקחים אקדח, יוצאים קצת לשחק חתול שרוף והם צוחקים ואלוהים שותק" "רצחו שלום בכיכר ראיתי מול עיני איך הוא נגמר והתברר שאיש דתי בלי אלוהים ראה יותר מדי שלטים ועוד חייך במעצר"

התעוט

New member
בתוך נפשי ההרס העצמי אוכל אותי

משאיר בי סימנים גודל איתי.אני הולך שוב בשבילך לחברה שהייתה שלך אתה הלכת בשטחים לא שלך.רק בקבר אהיה שלך.אני הולך לאיבוד לך זה לא אומר שאני לא אוהב אותך כי אני כן.הפזמון של משהו בין שנינו,והבית השני של חבר.

Are You In

New member
"איזה כיף עם נערי החוף.."

סתם...אממ..זה מה שעולה לי עכשיו: "זה עצוב שהילד נהיה ציפור ומתחיל לעוף זה עצוב שהילד הפסיק לנשום והתחיל למות זה חמור שהוא נשלח לפסיכולוג כשהוא רק רצה חיבוק..." "את יופייה כל כך רצית לשכוח לקלף ממך כל זיכרון שק של תלות תלוי לך הכתפיים אתה חולם עליה בלי לישון" "את עוד צבע של הקשת את כמו פרדס אחרי הגשם מילה שלך וסוף למלחמות" "את מזכירה לי שלכת כשאת נופלת שותקת" "שוב פעם זה אתה שוב פעם תאונה שוב פעם אתה בוכה לי בשתיקה שוב פעם לבדי שוב פעם דמעותי שוב פעם אולי תשוב פעם אלי" אני אמשיך יותר מאוחר...

RoXy3

New member
בשביל עבודה לבית ספר?

"פלוגת הצער" יש בטקסט הזה הרבה מעבר ליופי. גם מטאפורות, גם דימויים וגם מסר לקוראים. :) פלוגת הצער היום בלילה ניצחה את פלוגת השמחה חיילי הדמעות ירו צרור של בדידות על תותחי האהבה חיילי החיוך ירו חץ של אושר פלוגת הצער לא נפגעה חיילי החיוך ספגו רימון של נוסטלגיה פלוגת הצער נצחה ומאז כל ערב הם פותחים שולחן בחדר ליבי הקטן לפעמים השמחה שולחת מרגלים אך לרוב מגלים את כולם הצער עושה אימונים בין רכסי הייאוש שנמצאים ליד הר השתיקה הגדול הם שטים על ספינה עשויה מחשיש הם שטים על הים שעשוי אלכוהול אז אם פתאום אתה שומע בלילה תהלוכת צער ליד חלונך אז כנראה שפלוגת הצער הלילה ניצחה גם אותך

למעלה