Yo-man
New member
הטקסנס שחררו את ה-QB טי.ווי. ייטס
האמת - אני לא מבין אותם.
אמנם היתה להם העונה הגרועה בהיסטוריה, אבל זה לא היה בגללו.
הם הביאו את ריאן פיצפטריק שהוכרז הלילה כפותח שלהם
ויחד איתוה נתנו לקינן את תפקיד המחליף.
מה שלא ברור לי זה איך אחרי כל השנים של פיצפטריק ב-QB בינוני, הוא מקבל את המשרה הזו.
יכול להיות שבכל אימון הוא נראה מיליון דולר (ביטוי לא מייצג לליגה שנותנת חוזים של מעל מיליון דולר למשחק לכמה אנשים)
אבל בהיסטוריה שלו חוץ מכמה הברקות רגעיות - הוא לא נראה איכותי מספיק.
המשחק הראשון שלו היה ב-2005, עם הראמס, כשהוא החליף את ג'יימי מרטין הפצוע. המשחק היה נגד יוסטון.
כשריאן עלה התוצאה היתה 24-3 ליוסטון. הוא זרק ל-310 יארד, והוביל את הקבוצה לניצחון בהארכה - 33-27.
אולי בגלל זה זוכרים אותו כשחקן מאיים...
בכל ימיו בסנט לואיס (שנתיים), סינסינטי (שנה), באפלו (3 שנים) וטנסי (שנה) - הוא לא ראה משחק פלייאוף.
עם אנדרה ג'ונסון, ג'יי ג'יי וואט ואריאן פוסטר לא היתה כל סיבה שהקבוצה תסיים את העונה 2-14.
אני מאחל לו שנה מוצלחת הרבה יותר - בשבילו ובשביל הקבוצה.
אבל אני עדין תוהה איך שמו את כל הביצים דווקא בסל שלו.
האמת - אני לא מבין אותם.
אמנם היתה להם העונה הגרועה בהיסטוריה, אבל זה לא היה בגללו.
הם הביאו את ריאן פיצפטריק שהוכרז הלילה כפותח שלהם
ויחד איתוה נתנו לקינן את תפקיד המחליף.
מה שלא ברור לי זה איך אחרי כל השנים של פיצפטריק ב-QB בינוני, הוא מקבל את המשרה הזו.
יכול להיות שבכל אימון הוא נראה מיליון דולר (ביטוי לא מייצג לליגה שנותנת חוזים של מעל מיליון דולר למשחק לכמה אנשים)
אבל בהיסטוריה שלו חוץ מכמה הברקות רגעיות - הוא לא נראה איכותי מספיק.
המשחק הראשון שלו היה ב-2005, עם הראמס, כשהוא החליף את ג'יימי מרטין הפצוע. המשחק היה נגד יוסטון.
כשריאן עלה התוצאה היתה 24-3 ליוסטון. הוא זרק ל-310 יארד, והוביל את הקבוצה לניצחון בהארכה - 33-27.
אולי בגלל זה זוכרים אותו כשחקן מאיים...
בכל ימיו בסנט לואיס (שנתיים), סינסינטי (שנה), באפלו (3 שנים) וטנסי (שנה) - הוא לא ראה משחק פלייאוף.
עם אנדרה ג'ונסון, ג'יי ג'יי וואט ואריאן פוסטר לא היתה כל סיבה שהקבוצה תסיים את העונה 2-14.
אני מאחל לו שנה מוצלחת הרבה יותר - בשבילו ובשביל הקבוצה.
אבל אני עדין תוהה איך שמו את כל הביצים דווקא בסל שלו.