הטקס בערוץ 24 מכור ודנה לא בליגה שלהם

הטקס בערוץ 24 מכור ודנה לא בליגה שלהם

לילה טוב לכם גולשים יקרים ואהובים .... חברים כדאי לסכם את כל עניין פרסי המוסיקה של 24 . סביר מאוד להניח שכל התוצאות שם מכורות מראש , לא ייתכן שבזמן שכבר התוצאות היו ידועות ההצבעות באתר עדיין נמשכו , לא ייתכן שדנה הוציאה קליפים כאלו יפים ומושקעים השנה ואף אחד בערוץ לא בחר לתת לה את הקרדיט ולהכניס קליפ אחד שלה מועמד לקליפ השנה, לא ייתכן שכל שנה מדובר באותם הזוכים כל אנשי רימון ואהובי גלגלצ, לא ייתכן שסינרגיה זוכים כל שנה ברוב הפרסים , האווירה לא נקייה, וקיפחו את דנה לרעה. עובדה שקוטנר בחר לרדת על השיר ועל הקליפ לאב בוי בזמנו , חבל שהוא לא נותן לעם להחליט ולבחור ואנשי הערוץ בוחרים למי בא להם להעניק פרס ולמי לא , אם דנה הייתה חולה או לא חברים למען האמת זה כבר ממש לא משנה , כולכם ראיתם כמה הטקס היה עלוב רדוד ומיותר , למען האמת בכלל לא ברמה של דנה כל הטקס הזה הא כל כך ליגה מעל הכל, אף אחד לא יכול לקחת לה את מה שהיא השיגה השנה , ועובדה ברגע שזה נוגע לקול העם ראינו מי קיבלה פלטינה השנה על מספר שיא של הורדות , ואיזה קליפ הכי הורד השנה , אז אם כל הכבוד לערוץ 24 ולקוטנר החצוף דנה יודעת בדיוק מה היא שווה. כולכם מקסימים על כל התמיכה והאהבה שגליתם כלפי דנה בימים אלו , זה חשוב מאוד לדנה , וכל שנותר הוא לאחל לנו לכם ולדנה סף שבוע מקסים רגוע ושקט , שנדע רק בשורות טובות , ונמשיך לאהוב ולהינות מדנה שלנו המלכה שלנו .... לכולנו לילה נפלא סוף שבוע מקסים וחיבוק גדול ממני לכולם כולם כולם , תודה לכם על הכל
... נ"ב דנה לא ירתה לעצמה שום כדור ברגל , יואב קוטנר עוזב את הערוץ והערוץ פונה לדרך חדשה נקווה שהפעם ימצאו לנכון לחבק את דנה , בכל מקרה אל תשכחו לא ערוץ 24 עשה לדנה את הקריירה והוא גם לא יעשה , האהבה שלנו והעבודה הקשה של דנה היא שגורמת לה להיות כבר 15 שנה בתעשייה להכתיב טרדנטים להצעיד להיטים ולהיות חמה ומבוקשת , וזה אומר הכל ....

illuSion 18

New member
ממש עצוב שאנשים שאולי

נמצאים 10 דקות בתעשייה לוקחים ולא דנה.. כל הכבוד שהיא לא הלכה, לדנה יש קלאסה ובגלל זה אני תופס ממנה !

Ehudi81

New member
עם כל הכבוד ליואב קוטנר

אני חושב שיש לו ללמוד משהו מדנה אינטרנשיונל. הוא אולי מבין בז'אנר מוסיקת הרוק אבל הוא מעולם לא נמנה מאלה שאהבו פופ ודאנס. יש לו הרבה מה ללמוד, אני חושב שהערה שלו הערב להגיד את מה שהוא אמר בשידור חי זה תת רמה למי שניהל ערוץ ציבורי ותחרות פרסי מוסיקה. חברים, הרי הוא לא חיבב את הקליפ של לאב בוי בטענה שהוא גס ובוטה כלשונו. אני לא מבין מה בוטה בקליפ? לא מראים שם איברי מין..זה אומר הרבה מאוד. ואתם יודעים מה, עד עכשיו אני מסתכל בYOUTUBE בקליפים של דנה אינטרנשיונל עם מלא סימפטיה היא לא צריכה את פרסי עמ"י והיא הוציאה הרבה הרבה יותר שירים מוצלים ממאמי. עוד מילה, בשוודיה יש את הזמרת קרולה שהיא מאוד אהובה על העם כאן והיא מכרה הרבה וגם היא זכתה באירוויזיון אבל מעולם לא קיבלה את הגראמי השוודי, אבל הנה גם השנה היא לא קיבלה אף פרס מהמוסיקה המקומית אבל מצד שני היא קיבלה תואר מהמלך השוודי. אז בישראל אין מלך ומלכה אבל אין ספק שדנה היא קונצנזוס והיא בזכות היא והקריירה שלה שברה חומות וטאבוים "יש קסמים ויש ימים קשים" אבל דנה כאן ובזכות האלבום האחרון שבאמת כמה משיריו אהובים עליי (ואני מעדיף יותר רוך, רוק ובלדות) בתנופה.

אף פעם לא סבלתי את יואב קוטנר..!!../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

עוד מהתקופה של "זהו זה" שהיה מגיש את הפינה שלו,ונותן פרס חולצה ותקליט.. ואיך שהוא היה מסובב את התקליט למצלמה זה היה מחרפן אותי..!! ממש רציתי לקחת את התקליט ולחבוט בה..!! חחחח

Glamorousss

New member
זה היה כל כך ברור שהוא מכור.. איך יכול להיות

שדנה כבר בערב באמת ידעה את התוצאות אם בכלל וההצבעות נסגרו ב12 בלילה??? זה מה שכבר אמרתי אתמול כששמעתי את זה!!!! טוב ערוץ 24 לא ממש מפרגן לדנה כי קשה להם לקבל מישהי ברמה כמו של דנה!!!!

Glamorousss

New member
אפילו בוואללה יש כתבה" לקחה לדנה את התואר"

כתבה על הזוכים "בתחרות" וכתוב תחת התמונה של מירי "לקחה לדנה את התואר" אילו להם זה נראה לא הגיוני

וחוץ מזה מה זה השטיות האלה

בשל שיוויון הוענק שיר השנה גם לשרית חדד וגם לרן דנקר , חחח ממש הרי אם אתם מדברים פה על הצבעות אז קול אחד לפה ולפה ויש לנו מצנח , הם סתם עושים צחוק מהאנים ומהתעשייה ומחלקים פרסים למי שבא להם , בוא נקווה שעזיבתו של קוטנר את הערוץ באמת תוליד עידן חדש של ערוץ אמין ושוויוני .

Glamorousss

New member
לא מעניינים! דנה נמצאת בכל חור! זה רק מראה

שהיא אכן זמרת השנה גם אם לא הוגדרה כך בערוץ הכל כך לא אנושי.. אתמול ראיתי חלק מהתוכנית וזה היה נראה כמו..מי שזוכר את להיט בראש שהיה בשנות ה90 המוקדמות. והמעפאן קוטנר שעשה כמה קולות רקע לצד מנגינה מטומטמת! לא הגיע הזמן שהוא יוריד את הכובע שלו???

טקס עלוב רדוד

טקס עלוב רדוד האנשים נראו כאילו יצאו לשפוך את פח האשפה,מירי מסיקה שכחה לסרק את שיערה היא ניראתה כאילו יצאה....א.....מאחורי הקלעים,אפרת גוש ניראתה כאילו חזרה במינהרת הזמן מברים של..ז....בפריז,לשרית חדד נתנו פיצוי פחדו שחלילה לא יכתבו על ערוץ 24 שהוא ערוץ גיזעני אייל גולן אמר את בשנה שעברה סימו לב למי העדיפו להעניק את הפרסים,מי שקרב לשולחן של ערוץ 24 כל הכבוד לדנה שלא הגיעה אני חזרתי עכשיו מחברים כולנו היינו מאוכזבים עם כל הכבוד לזוכים היה שקוף שכל הטקס מכור זה לא יתכן שדנה לא תצא עם פרס 1 את עידן יניב פיצו על שנה שעברה כל הטקס היה ניראה שידור חוזר משנה שעברה עים ערמת אבק ליכלוך וסירחון מהביוב , רק שהשנה היתרבו ג'וקים עכברים וחולדות טקס כזה הוא תת רמה לזמרים או זמרות שמחזיקים מעצמם אני פיהקתי לא סוף הרגשתי כאילו אני נימצאת בתישעה באב!!! לערוץ 24 יש עוד הרבה לילמוד מMTV איך להפיק ערב "נוצץ" דנה לא שייכת לאף שום קטגוריה שהוזכרה דנה שייכת לליין אחר הליין של חיי הלילה והמועדונים שם זה הקהל האמיתי,הבחורים הכי סקסיים והבחורות הכי יפות הכל ציבעוני ואמיתי שם מחכה לדנה קהל אמיתי!! דנה כל הכבוד לך את מלכה אמיצה מהממם שהחרמת את הטקס את יצאת היום הכי אמיתית וישרה טיפ אליך אני מאחלת לך שתמשיכי בשלך עוד אלבום עוד להיטים ועוד קליפים מפוצצים אל תיתני לערוץ 24 לישבור אותך,הם לא שווים את הבדל סיגריה שאת מכבה במעפרה בע"ה באלבום הבא מראש תצאי מהמישחק המרושע ששמו "תחרות" זה לא בישבילך ולא מתאים לזמרת במעמד שלך ההצלחות שלך הם שמפולין או ספרד מזמינים אותך לאולמות הכי נוצצים עכשיו אני מבינה למה את לא מחפשת להופיע בזפא או בהכל התרבות.. דנה את היית ותישארי בישבילנו לא רק זמרת השנה,את בישבילנו זמרת של כל השנים אוהבים אותך עד סוף הזמן איתך לאורך כל הדרך באש ובמיים שאלוהים יעניק לך כחות אושר ושימחה לשמח בחתונות וארועים. קבלי חיבוק אוהב ואמיתי מכל חברי הפורום,מהמעריצים שלך בשוק,מהבליינים שמחכים להופעות שלך במועדונים וממני שאוהבת אותך המון המון המון אהבה ללא תנאים אהבה אין סופית בשבילנו את מלכה עמנואלה {ניקול}

שני23889

New member
טקס מאעפן ומכור!!!

לא הגיוני שדנה לא לקחה שום תואר ממש לא הגיוני מילא זמרת השנה לא לקחה נגיד ניחא אבל שיר השנה?!?!אחרי ההיסטריה של לאב בוי וסרט הודי שהיו הכי מושמעים והכי נטחנים בסוף שרית חדד לוקחת עם זה ששומר עלי שממש לא היה כזה חזק?!?!לא הגיוני פשוט!!!!כולם שקרנים מסריחים אינטרסנטים שם.... רק אני מקווה שלא יחזירו לדנה עכשיו וינסו להתנקם בה ולא ישדרו אותה

מאתמול אני בדיכאון על העוול שעשו לדנה

ממש לא מגיע לדנה אני לא מאמינה שאפילו פרס אחד היא לא קיבלה ,איך יתכן הדבר תנו לי סיבה אחת שאני יאמין שלדנה לא היה מגיע לפחות שיר השנה או קליפ השנה לא יכל ליהיות דבר כזה

למעלה