הטקס הסודי של האליטות מצולם בזכות

snoopytush

New member
הטקס הסודי של האליטות מצולם בזכות

אלכס ג'ונס שהסתנן לבוהמיין גרוב תוך סיכון חייו יש לציין.
כמה מילים על הבוהמיין: ויקי
" הנו שטח בבעלות מועדון גברים סגור הידוע גם בשם "מועדון בוהמית גרוב". המועדון ממוקם בשדרת בוהמיה 20601, במונטה ריו, קליפורניה ופועל רשמית החל מ1872. המועדון מתכנס אחת לשנה באמצע חודש יולי וכולל אישים בכירים ובעלי השפעה. [1] [2]

הקדמה[עריכת קוד מקור | עריכה]המועדון הנו לגברים בלבד וכולל ראשי ממשלה, פוליטיקאים, בעלי עסקים ובכירים נוספים. חברי המועדון רשאים להזמין חברים למועדון אך אלו רשאים להיכנס אליו רק לאחר בדיקה. מתחם המועדון מנוטר על ידי מאבטחים ומרושת במצלמות אבטחה. חברי המועדון רשאים לזמן פגישת מועדון בכל יום בשנה, אך מנועים מלהזמין נשים לפגישות אלו. חבר מועדון בעל וותק של 40 שנה, מקבל זכות ישיבה בכנסים יומיים בין כמרי המועדון. [3] [4]

סמלים וטקסים[עריכת קוד מקור | עריכה]סמל המועדון הוא ינשוף. מתחם המועדון כולל פסל ינשוף אשר מהווה מאין במה להופעות שונות הנערכות במפגשי אמצע יולי. ב-2000 תועדה אחת מהופעות המוצגות במועדון על ידי אלכס ג'ונס. הטקס שהוצג נקרא בשם "שריפת הדאגה" [5]. הטקס (Cremation of Care) הנו טקס עתיק יומין ובוצע לראשונה ב-1881. בטקס רוח ה"דאגה" מתווכחת עם כמרי המועדון ולבסוף נשרפת על ידם. טקס השריפה מבוצע מול מזבח הינשוף. [6]

מזבח הינשוףחברי המועדון[עריכת קוד מקור | עריכה]רשימת חברי המועדון אמנם מפורסמת מעת לעת, אך מרבית מחבריה נכללים ברשימה סודית וזהותם אינה נחשפת, פרט לתיעודים במצלמות נסתרות וסרטים דוקומנטרים שונים. בין חברי המועדון הגלויים, נמנים ויליאם רנדולף הרסט, ריצ'רד ניקסון בכירים בתעשיות צבאיות, בפדרל ריזרב (הבנק הפדרלי), ועוד"

http://he.wikipedia.org/wiki/Bohemian_Grove

ועכשיו לסרט מי שרוצה ישר להגיע לטקס יזיז את החץ לבערך 0:56:28
לא ברור אם הם הקריבו אדם או לא מכיוון שאלכס צילם יחסית מרחוק אם כי ברור לכל
שזהו טקס פגאני. הם סוגדים של לאל הינשוף.

הסרט
https://www.youtube.com/watch?v=FpKdSvwYsrE

snoopytush

New member
לפני הטקס אלכס מצלם את ההכנות

ההסברים וכמובן שיחה עם המקומיים על הבוהמיין גרוב

Nachmanides

New member
סנופי מותק, אני מעונין לקבל לעיון את רשימת

התרופות שאת נוטלת.
יתכן כי תגובה לא רצויה בין כמה מהן גורמת להתמוססות אזורים מסוימים בקורטקס אצלך

קרבן אדם למולך העמוני, מה ?

Alex Jones, מה ?

neophile

New member
תצפה בסרט

מדובר בקורבן מטאפורי במקרה הזה אבל מי יודע קורה במקרים אחרים .
כמובן שגם יש את הטקסים של הבונים החופשיים וחברות אחרות .

טקסים זה לא דבר חדש , הטמפלרים שהם הבנקאים הבין לאומיים הראשונים גם כן ערכו טקסים לבאפמות Baphomet

חבל שאתה משתלח באנשים אחרים בלי לבדוק את הנושא לפני כן .. זה סימן לבורות .

Nachmanides

New member
"מי יודע קורה במקרים אחרים" ?

הצג נא אפוא "מקרים אחרים", אם אתה מכיר כאלה.
אני מהמר שאינך מכיר.
צדקתי ?

אגודות של בני אדם החולקים ביניהם "מסורת" מסוימת, עשויות גם לרצות לשמר "טקסים" מסורתיים, ואגודות כאלה הן, למשל, "אחוות סטודנטים" באוניברסיטאות יוקרתיות, אך גם גילגולן של גילדות מימי הביניים.
גם אצלנו קיימות גילדות כאלה, למשל, גילדת עורכי הדין

ספציפית, Alex Jones הוא אידיוט, ומי שמסתמך על תחקיריו - אינו נבדל ממנו

אין כלל ראיה לכך שהוידיאו הזה מתאר התרחשות מן הכינוס ההוא...

neophile

New member
המקום אמיתי

bohemian groove

הכינוס אמיתי ..אתה יכול למצוא עדויות רבות בעיתונות שאכן מתנהלים שם "כנסים" של אנשים בעלי השפעה מכל טווח הקשת הפוליטית והעיסקית .

כמו שאתה אומר בעצמך טקסים ומסורות קיימים מימים ימימה ודעתי זה לא בהכרח הנושא העיקרי אם קבוצה של גברים בוחרת לסגוד לאל פאגאני כזה או אחר , , מה שיותר מטריד בעסק הזה הם העסקים שמתנהלים שם באופן סודי , בין אנשים שהם לכאורה מקצוות פוליטים מנוגדים או מתחרים עסקיים ...אני אישית לא מבין אנשים שמאמינים בקפיטליזם ולא מקבלים בחילה מקרטליזם במייטבו ... כאילו יש להם זכות , לאליטה הזאת לעשות מה שהם רוצים כאילו אלו ימי הביניים ...

לגבי אלכס ג'ונס , הוא דיי יורה לכל הכיוונים אבל הוא גם פוגע לפעמים .

אני סקרן לשמוע את דעתך לגבי אדוארד סנאודן וכל פרשת הNSA

.

Nachmanides

New member
נו, אז הכינוסים - אמיתיים.

החברים - רפובליקנים בכירי ממשל, בנקאים, תעשיינים, אמנים נודעים.

האם אגודת אנשים המעונינת להקים מועדון אקסקלוסיבי חייב לקבל אישורך לפני הקמתו ?

מה הבעיה ?

NSA ?
החולשה של דמוקרטיוֹת היא שלאויביהן, מבית (Oklahoma Bombing) ומחוץ (WTC), לא אכפת מדמוקרטיה, ערך חיי אדם, זכויות אזרח, או חרויות אזרח

כאשר דמוקרטיה נלחמת על בטחונה - עליה לנצל את יתרונה הטכנולוגי ולעשות שימוש בכלים מתקדמים, שהרי ברור כי אויביה לא יהססו לשניה לעשות שימוש בכלים כאלה, לו נפלו לידיהם

ירוט שיחות ותשדורות על ידי ה- NSA הוביל לחשיפת ארחם ורבעם של טרוריסטים, סיכל את מזימותיהם, ואף קטל אותם כברק ביום בהיר גם במקומות מסתורם...

neophile

New member
רפובילקנים ודמוקרטים

וכן יש לי בעיה עם זה שבעלי הון שהם לכאורה מתחרים עושים כל מני עסקאות מאחורי הקלעים - קוראים לזה קרטל וזה נוגד את עקרון התחרותיות של הקפיטליזם שצריך להטיב עם הצרכן ולא עם בעלי ההון ..

Nachmanides

New member
זהו מועדון בו עשירים ומפורסמים מתרועעים

איש עם רעהו.
סביר כי אנשי עסקים ותעשיינים הנפגשים במועדון מעין זה מחליפים ביניהם דברים שאינם נסבים אודות מזג האויר בלבד, אך טקסי הקרבת אדם למולך העמוני ?

Alex Jones הוא מוקיון עגום אשר הועף מרשתות טלוויזיה של השורה הראשונה ומשתדל לשרוד באמצעות הנחיית תכניות קונספירציה בתחנות רדיו אזוטריות, להן מאזינים בני אדם אזוטריים

בסך הכל, בארה"ב קיימים חוקים לפיקוח על מונופולים ועל קרטלים, והגוף האוכף אותם לא נרתע מטיפול אפילו בענקים דוגמת IBM ו- MicroSoft...

neophile

New member
מה כלכך מופרך בזה שהם מקיימים טקסים ?

בארה"ב יש חופש דת , יש שם נוצרים וגם שטניסטים מוצהרים , בסרט של אלכס ג'ונס הוא מצלם שם קהילה וויקאנית חביבה שגרה סמוך למקום שהפגינה נגד המפגש .

האקסקלוסיביות של האמונה היהודיות נוצריות היא נחלת העבר ...
כמובן שמולוך ידוע מהתנ"ך בכך שהקריבו לו תינוקות בגיא בן הינום , לא אלוהות סימפטית במיוחד ...

Nachmanides

New member
במקרה - לא.

בוא נדון ב- chemtrails.

הצג אנליזה כימית של chemtrails, ולו אחד

snoopytush

New member
הפגנות בעולם נגד הסדר העולמי החדש

מקווה מאוד שבקרוב בישראל זהו הזמן לעשות רעש!!!!
אני רוצה לראות הפגנות ומאבקים בכל מקום בארץ!
די לשעבוד האנושות ודי לצמצום האוכלוסייה!
אני רוצה לראות לוחמי חופש פעילים!
https://www.youtube.com/watch?v=zlBqeISW-gU
אני רוצה לראות בקרוב מהפיכה עולמית

snoopytush

New member
מי ינצח האנושות או האילומינטי?

שתהיה כבר מהפיכה ראש בראש.
אם האילומנטי ינצחו המין האנושי יכחד
אם האנושות תנצח באמת תתחיל תקופה טובה

neophile

New member
זה יותר מורכב מזה סנופי

זה לא בדיוק "מלחמת בני אור בבני חושך"

אני ממליץ לך לקרוא את טרילוגיית "אילומינטוס" אם כי זה בהחלט סיפור בדיוני ..או שלא .

למעלה