הטראנסים של infected ו-yahel

אורor

New member
הטראנסים של infected ו-yahel

אתם יכולים להמליץ לי על טראנסים חדשים וטובים של infected ו-yahel מהדיסקים האחרונים שלהם עדיף.

pralija280

New member
yahel

yahel - avalanche yahel - electro panic yahel - tribal maker yahel - friendzone yahel - intelligent life video mix

אורor

New member
תודה אחי

מישהוא יודע של infected ושל עוד טראנסים טובים בסגנון

NoAm IM

New member
תגובה

מהדיסק האחרון של אינפקטד לפני שנה וחצי בערך: unbalanced baby killer remix spaniard b.p. empire tasty mushroom P.G.M ובכלליות של אינפקטד: bust a move psycho live mix disco mushroom mush mushi

Amorphous

New member
Infected

חובה לשמוע את Dancing With Kadafi - זה הטראק הכי טוב ששמעתי בחיים. הרבה כלים אקוסטיים בנוסף לאלקטרוניקה, הרבה מאוד גיוון ואפילו סוף שמח! מומלץ גם Never Ever Land ו-Noise Maker.

אורor

New member
קבלו כמה טובים

אני בטוח שהרוב פה מכירים אבל בכל זאת Infernal - Muzaik טראק פצצה!!!!!!!!!! The Muses Rapt חואן, גם פצצה!!!!!

MidNight Flame

New member
בההה העיניים שלי כבר שורפות מטעויות

דבר ראשון Infernal - Muzaik בכלל לא קשור לטראנס חוץ מהעובדה שהוא אלקטרוני!!! דבר שני לטראק לא קוראים The Muses Rapt! לטראק קוראים : Spiritual Healing וThe Muses Rapt הוא היוצר ששמו במקור הוא חואן!

Mike A

New member
LOL

מיקי, ייבשו אותך

MidNight Flame

New member
משפט סיני עתיק אומר ש...

שכשאין משהו אחר להגיד אומרים :"משפט סיני עתיק אומר..."

Mike A

New member
משפט סיני עתיק אומר ש...

אני צריך לסיים כבר את הש"ב האלה... ומספיק לזיין פה בשכל, אנחנו מנהלים צריכים לשמש דוגמא לשאר המשתתפים
דרך אגב, Tegma - Rockblocker שולט.

MidNight Flame

New member
אנחנו? דוגמא? אנחנו הכי שרוטים פה!

יאללה תסיים כבר את השיעורים... אני סובל מהשיעורים שלך יותר ממך חחח
אגב... Psyside - Black Moon שולט

Mike A

New member
כן...

הלוג שלנו באיסיקיו: "דייי אין לי כוח לשיעורים האלה" "טוב שלח טרק"
חצי שעה אחרונה עשיתי רק שני ריבועים וקו אחד מתרשים של עמוד שלם..

lo siento

New member
עלק, אתם שנייכם

אתם חופשי בסרט, אני מצטער על הביטוי אבל אני חותך ת´זין שלי אם אתה לא שני סטודנטים, מעושנים פצצות, עם איזה קינגסייז ובקבוק, מריצים עליינו סרטים, אגב, מכירים את גובלין?:):):), אתם מצחיקים צריכים להזדכות עלייכם בבלוקבאסטר:):):):), אבל סבבה לגמרי שנייכם:):):):)

MidNight Flame

New member
מצטער לאכזב אותך אבל...

כל קשר בינינו (מייק את מייק בע"מ) למה שרשמת הינו לא קיים בהחלט!

דייב דנ

New member
גובלין

גובלין, פסייסקס, הטראק הכי טוב לדעתי l s dance, כמה ישן ככה טוב. דייב דנ

למעלה