הטרגדיה של התאומות אולסן?

Nomero Uno

New member
הטרגדיה של התאומות אולסן?

הנה טקסט שמצאתי באחד הפורומים שבהם ביקרתי לאחרונה הטקסט אמנם באנגלית אבל אני בטוח שרובכם מבינים אנגלית ומי שלא שיבקש ואני אתרגם לו אז הנה זה בא: "They have borned into fame and fortune. They didn´t choose to be who they are. They had fans even before they knew what a fan is, and they have been "worshiped" by fans since they were babies, and more and more as they grew. As they grew and started to get interested in friendships in general and boys specifically, it´s harder for them than to any of us. They need to think, and there is always that fear in the back of their minds, that what their friends and lovers actually seek is the fame and fortune, and not them, as human-beings. I have met many people that claim they are snubs. In fact, I can believe it. If you were raised to believe you are a God, I couldn´t blaim you for acting like one. But I think it´s sad to be loved, and hated by people thqat you don´t ecen know, for your image, and not for who you really are. I think that they were born in a golden cage. I´m sure that in their own way, they are happy, but I think they could´ve been happier. Diamonds are not a girl´s best friend, and the chance of having a true friendship and love, without suspecting that somebody wants you only because of your fame, worth more than the crown jewles. Be happy with who and what you are, and don´t jealous the Olsens. I´m sure that sometimes, they are jealous at you. " קדימה תגיבו מה אתם חושבים על זה ?

זה דיי נכון בגלל...

שאי אפשר לדעת אם רוצים להיות בקירבתך בגלל מי שאתה באמת או בגלל הפרסום והתהילה בכל אופן למרי-קייט יש חברה הכי טובה וגם לאשלי כאלה שמספרים להן את כל הסודות וגם החברות להן ולא יודעת למה אני פשוט מרגישה שהן חברות שלהן בגלל האופי ולא בגלל הפרסום והעושר אותו דבר לגביי החברים שלהן אני חושבת שגם אם הן לא היו מפורסמות והיה להן אופי טוב כמו עכשיו והן היו מהממות כמו עכשיו עדיין כולם היו רוצים להיות בחברתן בכל אופן צריך לשים לב לאנשים לראות מי הם באמת...

omer wild

New member
נכון..

זה ממש נכון על מה שאומרים על הבנות !! וכנראה שגם להיות מפורסם מצד חברויות זה לא כל כך נעים ! אבל הן יכולות להתנחם בזה שיש להן אחת את השנייה !!!! שהן בעצם החברות הכי טובות,לא ?!

motib4

New member
תרגום ../images/Emo41.gif

"הן נולדו לתוך תהילה ועושר. הן לא בחרו להיות מי שהן. היו להן מעריצים לפני שה ידעו מה זה מעריצים והן הוערצו ע"י מעריצים מאז שהיו תינוקות, וכל זה רק הלך וגבר עם השנים. ככל שגדלו והתחילו ולהתעניין בחברויות ובבנים בפרט, זה קשה להן מאשר לכל אחד מאיתנו. הן צריכות לחשובף ותמיד יש את הפחד הזה במוחן, שמה שחבריהם והאנשים האהובים עליהם זה תהילה ועושר, ולא אותם- כבני אדם. אני פגשתי הרבה אנשים שטוענים שהן סנוביות. למעשה, אני יכול להאמין בזה. אם גודלת להאמין שאתה אליל, לא אוכל להאשים אותך כי אתה מתנהג כך. אבל אני חושב שזה עצוב שאנשים שמכירים אותך רק בגלל התדמית, ולא בגלל מי שאתה שונאים או אוהבים אותך. אני חושב שהן נולדו בכלוב זהב. אני בטוח שבדרך שלהן, הן מאושרות אבל אני לא חושב שהן יכלו להיות מאושרת יותר.יהלומים הם לא החבר הכי טוב של נערה, והשינוי שתהיה חברות ואהבה אמיתית, בלי לחשוד שמישהו רוצה אותך רק בגלל ההצלחה והתהילה שלכם, שווה יותר מכתר יהלומים. היה שמח עם מי ומה שאתה ואל תקנא בתאומות. אני בטוח שלפעמים הן מקנאות בך."

motib4

New member
אחרי שתרגמתי את זה,

והבנתי את כל הקטע ממש טוב. אני יכול להסיק שמי שכתב את זה הוא בן אדם חכם מאוד! הבנתי הרבה דברים שלא חשבתי עליהם. ובמיוחד המשפט האחרון. שדי העביר בי צמרמורת. אהבתי מאוד את הטקסט. והוא בהחלט נכון.

נכון 8-|

גם מפורסמים לא הכי כיף להם ותמיד כל אחד רוצה את מה שיש אצל השכן

לדעתי

זה מישהו נורא חכם כי לפי דעתי יכול להיות שבעצם הן מקנאות באנשים לא מפורסמים שיכולים לפעמיים לקחת רגע או שתיים ולהרגע נראה כאילו כל החיים שלהן הם על גלגלים ממקום למקום מגיל תשעה חודשים לא שהן לא נהנות כי אם הן היו סובלות הן היו מפסיקות עם זה אבל עובדה שהן המשיכו אבל יכול להיות שעמוק בתתוכן הם מקנאות בילדים פשוטים שההורים שלהם עדיין נשואים ובקשר טוב ובגלל זה לא צריך לקנאות במישהו כי בסופו של דבר לך יש משהו שלו לעולם לא יהיה או שהוא יצטרך להתאמץ מאוד בשביל להשיג אותו מה שאצלך הוא מובן מאליו אבל מה שבטוח התאומות אולסן יכולות להיות בטוחות שאנחנו המעריצים שלהן חולים עליהן בגלל מי שהן ובגלל האופי שלהן!!!!

Nomero Uno

New member
אני מרחם עליהן

ומסיבה אחת פשוטה: הן לא בחרו את הגורל הזה הן נולדו אליו מי יודע אם הן היו יכולות לבחור אולי הן היו מוותרות על "צער גידול בנות" ובכלל על כל החיים האלה אם הן היו עושות את הבחירה של לחיות את החיים האלה אז לא היתה סיבה לרחם עליהן משום שכשהן בחרו הן ידעו את המחיר של התהילה אבל משום שהן לא בחרו לחיות את החיים האלה אז חבל.... באמת חבל

אתה לא צודק

הן היו יכולות להפסיק את זה אם הן רצו עובדה עכשיו יש להן תקופה עמוסה עם מבחנים אז הן עושות הפסקה סימן שהן חופשיות לעשות מה בראש שלהן וגם גם אם הן היו סתם אשלי ומרי קייט אולסן הלא מפורסמות עדיין ההורים שלהן היו מתגרשים והן עדיין היו סובלות אז מה זה משנה עם מוסיפים כמה המון כסף פופולריות ודברים שהן אוהבות לעשות? ולידיעה יותר משמחת: קיבלתי מכתב מערוץ שלוש מגיא פינס והם ענו בחיוב להצעה שלי לראיין את התאומות אולסן

motib4

New member
יש! ראיון עם התאומות יהיה בגיא פינס

תפילותינו נענו! חחח... תגובה לך וליוני- 1מרי קייט- לא נראה לי שבכל רג שהן רוצות הן יכולות להפסיק את ההערצה או את התהילה. לקחת הפסקה כן. אבל לעצור את הטירוף לא. numero uno- אני לא חושב שהן היו מוותרות על הזדמנות כמו לשחק במער גידול בנות ואני בטוח שאם הן לא היו מצליחות הייתה להן פריצת דרך שונה.

אבל חכו!!1

הם אמרו שישקלו את זה ואמרו שזה רעיון מצוין תמשיכו לשלוח בסוף הם יסכימו אני אכתוב להם מכתב נוגע ללב ואספר על העצומה והכל ואם הם יכולים להזיז עניינים שמה כי נראה לי שנגעתי לליבם
בכל מיקרה אני שולחת שוב אבל עדייםן לא לסמוך על זה

Nomero Uno

New member
הכוונה שלי הייתה שונה

יכול להיות שאם הייתה להן בחירה הן עדיין היו בוחרות בעולם הבידור אבל אין סיבה לרחם עליהן כי הן אלה שעשו את ההחלטה לעומת המצב הנוכחי שמישהו עשה את ההחלטה עבורם

הסכמתי בכל חוץ מבשתי דברים

דבר ראשון אני לא חושבת שהתאומות יקנאו באנשים פשוטים הן יפות מצליחות עם מעריצים פופולריות יש אנשים שרואים בהן מודל כמוני למשל הן טסות המון לחו"ל הן עשירות הן מהממות דבר שני-מי שאמר שהן סנוביות הוא ממש מפגר כי הן לא ויש לנו נוכחה מרעות שפגשה אותן אני מבקשת!!! חחח נהייתי לימור ליבנת

מה איך איפה שמעת??? איזה כיף!!!...

ככה יש לנו הזדמנות לדעת איך הן באמת איזה יופי מאיפה שמעת על זה?

Alexis14

New member
שני דברים

קודם כל, מוטי- אתה יודע מתי? כי אני לא רואה כל יום ואני ארצה להקליט... אז בבקשה כשמישהו יודע שיפרסם את זה בפורום ולא באיזה שרשור נידח. תודה... ודבר שני, מי שאמר שהוא מרחם עליהן- לדעתי אתה לא צודק. למרות כל הסבל שתואר בקטע מהפורום (באנגלית), אני חושבת שהחיים די טובים שם למעלה למרי קייט ואשלי אולסן... ובכלל, זו דרך החיים שהן מכירות. כמו שהיה כתוב בפורום: "They had fans before they knew what a fan is" הן לא יודעות מה זה להיות ´רגילות´....

למעלה