הטרדה בטלפון

avivfox

New member
הטרדה בטלפון

חברת ספורטולאק מתקשרת אלי לפלאפון לפחות פעם בשבוע אם לא יותר ומבשרת לי שזכיתי בהגרלה ושאני צריך רק לרכוש מנוי להגרלות לוטו.בפעם הראשונה שהתקשרו אמרתי שאני לא מעוניין...בפעם ה-20 ביקשתי לדבר עם האחראי וביקשתי ממנו שימחקו את המספר שלי מהמאגר שלהם. זה לא עזר! שלחתי להם אימייל וביקשתי שימחקו אותי וזה לא עזר אפילו איימתי שאני אפנה לשומר מסך וזה גם לא עזר, הם מתקשרים כמה פעמים בשבוע!! ועכשיו כל פעם שהם מתקשרים ואני מתחיל להסביר להם שכבר ביקשתי שימחקו אותי הם מנתקים לי את הטלפון בפנים וזה ממש מרתיח! מה אפשר לעשות?

שלח להם מכתב רשום

בו אתה מציין שאתה רואה את השיחות שלהם כהטרדה. כתובתם : אצ"ג פלאש הפקות בע"מ , מועדון מנויים ספורטולאק - רחוב פלטין 3, ראשל"צ 17016 אפשר גם למצוא את פרטי מנהלי החברה - ולהתקשר אליהם ישירות ולדרוש שיפסיקו להתקשר אליך. אין לראות באמור ייעוץ משפטי / אחר מסוג כלשהו..

enbalush

New member
אני הייתי במשטרה

ואם הוטרדת כל כך הרבה פעמים אתה יכול להגיש תלונה במשטרה. אבל הם מבקשים תאריכים (ועדיף גם שעה) שהם התקשרו. בהצלחה.

avivfox

New member
אני מעדיף לוותר

לפני כשנה התקשרו לחברה שלי לפלאפון ואיימו עליה, היה לי מס' פלאפון שממנו התקשרו, תאריך ושעה. הגשנו תלונה ולא עשו שום דבר... אני מעדיף לוותר או שפשוט אני יעשה מנוי בספורטולק ואולי ככה הם יעזבו אותי.

למעלה