הטרדה ואיומים באתר אינטרנט. עזרה!!

הטרדה ואיומים באתר אינטרנט. עזרה!!

המקרה שלי הוא מעט מסובך ולכן אתאר אותו תחילה: אני גולשת בקביעות באתר אינטרנט שנקרא "מקושרים".לפני כשנה גלש באתר בן אדם בשם מושיקו, שכתב מספר כתבות באתר וזכה לתגובות לא חיוביות (כגון-" הכתבה לא כתובה טוב" " לא ממש אהבתי" וכדומה) מצידי ומצד מספר גולשים נוספים. ברגע שהוא הבין שהוא לא יקבל תגובות חיוביות לתוכן הכתבות שלו (שפשוט נבעו מחוסר עניין במה שהוא כתב. זה הכל.) הוא פשוט הפך להיות בלתי נסבל. הוא סגר את הפרופיל שלו ופתח פרופיל פיקטיבי (תוך כדי גניבת תמונה של בן אדם אחר מהרשת), הוא קילל, הכפיש, שלח הודעות נאצה באופן פרטי (כולל איומים ברצח), גנב תמונות מאלבומי התמונות שלי ושל כמה גולשים נוספים וערך אותן בפוטושופ בצורה מבזה ומינית ובנוסף הכין עליי סרטוו והעלה אותו ליוטיוב. כל זה נמשך מספר חודשים כשבסופו של דבר לא יכולתי יותר והגשתי תלונה במשטרה. הגעתי עם המון צילומי מסך וישבתי עם חוקרת במשך שעה וחצי. היא הבטיחה שהוא יטופל שכן הוא איים והכפיש את שמי וזה גובל בפלילים. מאז לא שמעתי ולו חצי דבר על התלונה שהגשתי והמשטרה לא עשתה עם זה כלום. לאחר כחודשיים בערך הוא חזר שוב כשהנהלת האתר חוסמת אותו שוב ושוב ושוב (עשרות פעמים) והוא לא מתייאש ופותח בכל יום פרופיל פיקטיבי אחר (מאותה כתובת IP) כשהוא משתמש בתמונות פרטיות שלי ושל גולשים אחרים. בהזדמנות אחרת הוא גנב לבחור שכותב באתר את התמונה של ביתו והעלה כתבה בצירוף התמונה כשכותרת הפוסט הוא "הבת של *** היא זונה" (מדובר על ילדה שלא עברה את גיל 6). בקיצור, כבר שנה אני ועוד מספר גולשים עוברים ייסורים ותלאות מאותו בחור. מה עושים!? האם אפשר לתבוע? מה אפשר לעשות?! אשמח לתשובה. תודה רבה!

תשובה

אני חושב שכדאי לפנות למפלג אשר מתמחה בחקירות מחשב בלהב 433 עם כל החומר המתואר. תרשמי ב"גוגל" חקירות מחשב משטרת ישראל את תמצאי שם את כל הפרטים. נראה כי החוקרת והמקום שגבו את התלונה לא הכי מבינים.

למעלה