הטרדה כלשהי..!!!

princesa4

New member
הטרדה כלשהי..!!!

אני חייבת עצות דחוף.. לא פעם נתקלתי בתופעה כזאת .. אני חיילת שמוחררת והיוום בדרך הביתה , היה לי טלפון ממספר חסוי..כמובן שעניתי ואז בקרע שמעתי קול מעוות לא היה לי ברור אם של גבר או אישה שאמר משהו על החיל שלי , אפילו לא שמעתי את המתקשר טוב כי הוא היה מעוות בדיבורו ובנוסף לכל היתה רוח ולא שמעתי טוב. המתקשר דיבר בשפה גבוהה טיפה ודרש שאני אתייצב בבסיס!!!~ ככשאלתי מי זה ? שוב היה קול מעוות בצירוף מנגינה משונה . אני חייבת עצות איך להתמודד במצבים כאלה. האם אני יכולה דרך חבת הפלאפון לברר מי מתקשר אלי??! האם אני יכולה להפחיד את אותו האחד שנישא לצחוק על חשבוני..? אני חייבת לציין שכשהייתי בצבא גם התקשרו אליי ככה בקול של חייזרים אבל בצירוף עם מס אבל אותו האחד לא ענה לי אף על פי שהתקשרתי בכל השעות כולל לילה ולא ידעתי מה לעשות . קיצאר ניתקתי לו והוא התחיל להתעצבו בצירוף הקול המעפן הזה. אני שוקלת לערב את המשטרה אבל אולי זה אחג הבנות שהייתי בקשר מהבסיס אני לא יכולה לדעת. אי אני יכולה לענות בצורה כזאת שימחיש להם שאני לא קונה את הבולשיט שלהם שאני חייבת לבוא לבסיס מבלי שיתנו לי 1001 סיבות.

בר39

New member
במקרים כאלה המשטרה לצערנו לא עוזרת !!!!

הם די מתבדחים על פניות אליהם בנושא או מקסימום רושמים תלונה ואת ברוב מוחץ של המקרים מקבלת מכתב לאחר מספר חודשים שהתיק נסגר מחוסר עיניין לציבור לצערי כל זה לאחר ניסויון עם הטרדות טלפוניות שחוויתי בשעתו . לי הומלץ פשוט להחליף מספר טלפון זה מה שאני יכולה להמליץ גם לך אבל יש עם זה בעיה לרוב איננו יודעים מי המטריד ואנו עלולים לתת את המספר החדש דווקא לזה שמשחק אותה חברנו הקרוב ולהתגלות כאוייבנו מה שנשאר זה להתאזר בהמון המון המון סבלנות עד שלמטרידן ימאס בהצלחה

קצת הסבר על התופעה.

קיימים היום פורטלים טלפוניים שונים, המעניקים למתקשר עליהם,בתשלום, אפשרות ליצור קשר עם מס` אותו הוא מזין למערכת , ולשנות את קולו לקולות מגוונים ושונים,כגון קול עבה מאוד או דק מאוד וכד`. המערכת הטלפונית היא זו שיוצרת את הקשר עם המספר עליו רוצים לעבוד,ולכן את מקבלת בצג הטלפון שלך מס` חסוי. וכאן מתחילה הבעיה, אם המתקשר עשה זאת מאחד הפורטלים של חברות הסלולר השונות,אז ניתן (במקרה שהחלטת) לערב את המשטרה על הטרדות, וזו (אם הם ירצו,כי בדרך כלל הם ממש לא מטפלים בכאלו דברים ברצינות) להוציא את המספר מחברת הסלולר. אך אם הוא עשה זאת מחברה בלתי מוכרת\חוקית אין אפשרות לעלות עליו. הכי טוב אם יש לך את המספר שציינת,בפעם הראשונה שהתקשרו, גשי איתו לתחנת המשטרה והגישי תלונה על הטרדות,כמובן שעדיף להמתין כמה ימים אולי המטריד ימצא תעסוקה אחרת,וכך יחסך ממך הבלגן עם המשטרה.צ`או

למעלה