הטרדה מינית והלנת שכר

amazone

New member
הטרדה מינית והלנת שכר

עבדתי במשרד כלשהו כשבועיים וחצי עד שעזבתי מיוזמתי כיוון שכבר לא יכולתי לסבול יותר את ההטרדות מצד הבעלים הנקודה היא שלמרות שהוא מבטיח שהוא יכין את הצ'ק הוא מתחמק ממני עד היום לא עונה לי לטלפונים וכן הלאה מישהו יכול לעזור לי בנושא?

הגישי נגדו תלונה במשטרה

תיידעי את המשטרה שגם יש לכם סכסוך כספי, כדי שלא יגידו שהתלוננת עליו בגלל הסכסוך

amazone

New member
ממש לא אכפת לי מההטרדה

חולרות תמיד יהיו - למדתי לא להתרגש מהם [זה לא שהוא נגע בי אלא רק הצעות והתניה של תנאי עבודה כאלו ואחרים בתנאי שאהיה הזונה שלו - טלפון במשרד, פלאפון שעליו סיכמנו עוד בראיון, רכב חברה שסוכם עליו עוד בראיון וכן הלאה] הסיבה העיקרית שעזבתי הייתה בעיקר בגלל שהיתי אמורה שבוע שעבר לטוס איתו לגרמניה לנסיעת עבודה ואני לא מוכנה להכניס ראש בריא למיטה חולה הנקודה היא שאני סמכתי על המשכורת הזו

tips4u

New member
תשובה

1)הטרדה מינית זה לטיפול המשטרה - הגישי תלונה 2)לגבי הלנת שכר - או יותר נכון אי תשלום. גשי לבית דין לעבודה, נמצא בת"א, תצטרכי למלא שם טופס כלשהו, ותתבעי אותו. יעשו לו משפט מהיר (בענייני זכויות עובדים, בתי המשפט בארצנו זריזים למדי ויגנו על זכויותייך). את יכולה לתבוע אותו גם ללא עו"ד - לייצג את עצמך חשוב לציין שכאשר תזכי - הוא יהיה חייב לשלם לך הכל + פיצוי בגין הלנת שכר (ריביות גבוהות) + את כל הוצאות המשפט שיהיו לך. וחבל שחיכית שבועיים וחצי - עם הטרדה מינית היית צריכה לעוף כבר מהיום הראשון. במקום העבודה הבא שלך היי עירנית יותר - ושיהיה המון בהצלחה.

amazone

New member
תודה

אם הייתי מטרידה את המשטרה בכל פעם שמעסיק היה עובר את הקו הם היו חושבים שיש כאן בעיה כשלמעשה הבעיה היא חברתית שבכלל מתירה את ההתנהגות הזו ושמעסיקים בכלל מרשים לעצמם להטריד ולתקוף מינית בנות שנמצאות תחת מרותם או שעובדות איתם [ואני לא מגזימה אבל זו כבר הפעם השניה שזה קורה בשלושה חודשים האחרונים - הבעיה לא בי.... שורה תחתונה גם אם אני כן משדרת משהו זה לא נותן להם שום זכות להתנהג כך הבעיה היא בראש החולני שלהם] אני לא יודעת... אני לא מרגישה בנוח עם זה שלפחות פעם בשנה מטרידים אותי מינית בעבודה ואפילו הגיע למצב של תקיפה פעם אחת ולמרות זאת המשטרה החליטה לסגור מחוסר עניין למרות שהגיע עד שראה את התקיפה דרך החלון של המשרד. אני לא רואה את הטעם - הוא לפחות לא היה אלים

למעלה