הטרדמה מינית.

I say no

New member
הטרדמה מינית.

שלום, אני יובל בת 16. אני ינסה לספר את הסיפור שלי בקצרה למרות שהרגשות כה רבים ואני רק צריכה להוציא אותם. שלשום יצאתי עם חברות שלי לת''א, לקחנו אוטובוס הביתה. תחנת האוטובוס עוצרת בדיוק ברחוב של חברה שלי, אני 4 רחובות ממנה. באוטובוס הייתה חבורת צעירים שכל הנסיעה הסתכלה עלינו אמרתי לחברה שלי שאני מפחדת, שאני יבוא לישון אצלה או היא אצלי. להורים שלי לא יהיה אכפת הם ישנים. והיא אמרה שאין לה כוח. ירדנו מהאוטובוס, התחבקנו וחברה שלי הגיעה לבית שלה. אני המשכתי ללכת, שמעתי רעשים מאחורי הסתובבתי ואלה היו אותה חבורת נערים. חתכתי את הדרך בשביל מקצר. הם הלכו אחרי. פתאום אחד מהם תפס אותי ביד ואמר "את לא מפחדת ללכת לבד בכאלה שעות?" לא עניתי שחררתי את היד שלי והמשכתי ללכת. אחד אחר בא ונגע לי בתחת, התחלתי לרוץ, היה לי מין מחנק בגרון, הרגשתי שאני הולכת למות. רצתי כמו שלא רצתי בחיים! הם רצו אחריי. ואז הדמעות התחילו לזלוג, עוד אחת ועוד אחת. רציתי לצרוח, לא היה לי רוק בגרון.היינו בשביל צדדי והם תפסו אותי והפילו אותי על הרצפה. הם היו 5 נערים. 2 החזיקו אותי בידיים ושניים ברגליים. [אני מתחילה עכשיו לבכות בדיוק כמו אז שוב אני מרגישה את הצמרמורת]. ניסיתי להתרומם לא הצלחתי לא יכולתי לצרוח. אחד מהם התיישב עליי ואז יצא לי ציוץ, "תעזוב אותי" הוא התחיל לשלוח ידיים, לא יכולתי לעשות כלום. הוא התחיל לנשק אותי צרפתית ממש דחף את הלשון לתוך הגרון שלי הרגשתי שאני נחנקת, רציתי להקיא, התפלתי שאני יקיא ואז אולי הם יעזבו אותי.ניסיתי להרים ברך כדי לתת לו בעיטה בביצים, לא הצלחתי, הם החזיקו לי את הרגל כל כך חזק.! כאב לי! הם הכאיבו לי כל כך... התחלתי לבכות בכיתי, ובכיתי נראה לי שזה נממשך ככה בערך חמש דקות, ואז הוא ניסה להפשיט אותי.פתאום היה לי כוח לא יודעת מאיפה, צרחתי את הצרחה של החיים שלי! פתאום ראינו דלת נפתחת, הם מהר עזבו אותי והתחילו לרוץ, האישה שיצה מהדלת באה ואמרה לי "הם עשו לך משהו?" לא עניתי פשוט המשכתי לרוץ הביתה רצתי כמו משוגעת, הגעתי הביתה, מהר התקלחתי הרגשתי כל כך מטונפת.צחצחתי שיניים בערך 6 פעמים. שום דבר לא עזר הרגשתי כל כך מלוכלת כולי רעדתי, לא הפסקתי לרעוד, התחושה שמישהו נוגע בי ככה חזרה שוב ושוב ואיתה חזרה הצמרמורת. סיפרתי את זה לאמא שלי ואתם יודעים מה היא אמרה "לא נורא העיקר שלא קרה אסון" וזהו.! ביקשתי ממנה ללכת להתלונן במשטרה והיא אמרה "למה? לא קרה כלום" התחלתי לבכות רציתי להרביץ לה.! רצתי לחדר ולא הפסקתי לבכות, אני יודעת שהיא שמעה את הבכי כי הוא היה כל כך חזק! והיא לא באה לראות אותי! קשה לי אני מרגישה מטונפת, שאני לא בסדר, אני לא רוצה להתאבד אני רוצה להמשיך את החיים האלה ולהתגבר, ואני פשוט לא יכולה, אני צריכה את העזרה שלכם אני באמת מבקשת.! אתם לא יודעים באיזה מצב אני.! לא ידעתי מה לעשות עם עצמי, למי לספר ואז באתי לכן בתקווה שתעזרו לי.

nic nic

New member
../images/Emo201.gif

תתקשרי ל-1202 או לער"ן 1201 או שתכנסי לפורום 143 או באתר הזה יש עוד טלפונים ומקומות תתקשרי תבררי איפה בעיר שלך יש ארגון שנותן עזרה נפשית נפשית והקשבה וכאלה זה אנונימי..לא מעניין אותם איך קוראים לך, לא ישאלו אותך פרטים וזה לא בתשלום ואת לא חייבת להתלונן אבל את יכולה לקבל שם עזרה מפסיכולוגית שתקשיב לך ותעזור

עפרה ד

New member
../images/Emo45.gif ועכשיו, חבל לחכות!

אני לא רוצה להכנס לדיון בדבר התגובה של אמא שלך, זה לא רלוונטי עכשיו. אבל, חשוב שלא תתקעי בלחכות לעזרה מאמא (למרות שאני מתארת לעצמי שזה מה שהיית הכי רוצה) ושתקבלי עזרה ממי שיכול, מוסמך ומקצועי לתת אותה. כל הקישורים בהודעה שלמעלה טובים.

מה נסגר עם האימא??

זו הטרדה מינית!!! הם עלולים לחזור על מעשיהם בפעם הבאה על ילדה אחרת.. אני קוראת את זה ואני בשוק :/

I say no

New member
אני יודעת...

אני מפחדת, אני כל הזמן רועדת שאני חושבת על זה, אני לא יכולה לישון בלילות, קשה לי כל כך...

../images/Emo201.gif תשמעי..

אם את רוצה לדבר איתי טלפונית שלחי לי הודעה במסרים הפרטיים אשמח להקשיב

ט ר י ג ר

New member
אני חושבת...

שהן צודקות, זה נורא.! תפני לכל הקישורים שנתנו לך, זה יעזור לך מאוד לדבר על זה עם מישהו מוסמך.! את יכולה אולי לדבר עם אחות , או דודה או משהו בסגנון כדי שילכו איתך למשטרה?

לילולה

New member
מפחיד נורא!

אני לא מסוגלת להבין את אמא שלך.. אני יכולה להבין את ההרגשה נוראית הזאת, אך לצערי אין לי את המילים שיוכלו לעזור לך, וגם לא את תחושת ההזדהות [בעצם כן, אבל יותר קטנה] אם את רוצה לדבר את יכולה לשלוח לי מסר, תרגישי חופשי.. אני חייבת להגיד לך שניצלת בנס! זה יכל להגמר ממש רע.. וחברה שלך יצא הכי לא בסדר בעולם!!! אני בחיים לא הייתי משאירה את חברה שלי ככה באמצע הרחוב.. שהיה לך המון בהצלחה, אני מציאה לך ללכת להתלונן רק עם יהיה לך כוח נפשי לזה!

tofil

New member
../images/Emo45.gif

מסכימה.... וגם ממני שיהיה בהצלחה ואת מוזמנת לבוא לפה לכתוב אני בשמחה יקרא את מה שאת כותבת...

וואוו ../images/Emo201.gif

אמא שלך באה בתגובה לא ממש נעימה...בלשון מעטה.. אבל מי שמרגיזה אותי בנוסף זו חברה שלך. בחיים שלי (!!!) לא הייתי משאירה חברה אחרת שתלך לבד בלילה כשאיזה חבורה של בנים בהתה בכם בנסיעה וירדה איתכם באותה התחנה..זה מייד אמור להדליק איזה נורה אדומה ובמיוחד עוד כשאת מבקשת להשאר אצלה. זה המעשה הכי לא חברי ודואג שיכול להיות!! אני לא באה להאשים אותה אבל היא יכלה להתנהג אחרת. אם יש לך חברות ממש קרובות וכאלה שאת סומכת עליהן, דברי איתן, תשפכי את כל מה שקרה ,את כל מה שאת מרגישה , ברור שזה לא ימחק את הרגשות הפגועים אבל זה יכול להקל. אני מאמינה שהן יתמכו בך ויעזרו לך להתגבר. תפני גם (אם לא פנית עדיין) לטלפונים שהביאו לך בתגובה הראשונה. בכל זאת זו עזרה מקצועית והם ידעו איך לעזור לך. אני מבינה אם יהיה לך קשה ולא נעים להפתח בפני מישהי זרה שא לא מכירה במיוחד בגלל שכל זה מאוד טרי, אבל כדאי לך לקבל את התמיכה שלהם.

MidNight Flame

New member
מהר להתלונן!

אפילו עם חברה טובה או משהו... וחבל שהתקלחת, ראיות היו עוזרות. אם את זקוקה למשהו או אפילו סתם לדבר את מוזמנת לפנות אליי במסר
מייק.

MeWithoutU

New member
../images/Emo201.gifיובל

כבר אמרו לך מה את צריכה לעשות. בנוסף אם את מכירה את אותם בחורים או זוכרת איך הם נראו ובמיוחד ואם יש לך כוח נפשי להיתמודד עם זה - גשי למשטרה. זאת עבירה פלילית!אסור לתת לאותם בחורים להמשיך להיסתובב ברחובות! זה יכל להיגמר יותר גרוע! הרבה בחורות עוברות הטרדה מינית - ושותקות. גם אם תחליטי לא לגשת למשטרה... לפחות תטפלי בעצמך!...דברי עם אנשים שאת יכולה לבטול בהם - חברים או אנשי מקצוע! שיהיו איתך בזמנים הקשים האלו ויעזרו לך להיתמודד עם המקרה הנורא שעברת! תהיי חזקה!

Molak

New member
את לא אשמה! זה מה שיגידו לך בכל מקום..

וגם פה! "...שאני לא בסדר..." את בסדר גמור! אל תכניסי לך את זה לראש!! את לא אשמה.. את לא עשית שומדבר רע.. כלום לא קרה באשמתך! תוציאי את המשפט הזה מהראש מהר..!! את לא אשמה בדבר ממה שקרה לך, את לא אשמה שהנערים האלה כאלה דפוקים.. וכמוהם יש עוד רבים אחרים..וחבל.. אין לך מה להרגיש לא בסדר.. מי שלא בסדר זה הם. אני יכולה רק לתאר לעצמי מה את מרגישה ועוברת עכשיו..וגם זה לא יספיק.. אני מציעה לך לדבר עם בנות שעברו דבר כזה, לשתף ולא להרגיש לבד..! יש לך מזל שהם לא עשו יותר ממה שהם עשו.. כן זה נשמע נורא להגיד 'יש לך מזל' אבל באמת דבר כזה היה יכול להיגמר בצורה יותר נוראית. אני מצערת לשמוע על החוסר תמיכה מצד אמא שלך.. אבל אחנו יכולים לתמוך בך
את מוזמנת לשתף ולספר על מה שאת מרגישה.. אם את צריכה לדבר או לפרוק.. כמו שאמרו מעליי, לכי לפורומים בנושא ותספרי ותשתפי אנשים שעברו דבר כזה.. תדברי ותוציאי הכל..! ספרי לחברה קרובה.. אני בטוחה שהיא תתמוך בך. אני מקווה שעם הזמן תרגישי יותר טוב

I say no

New member
לא יכולה יותר...

די, אין לי כוח לכלום... אני מרגישה שאמא שלי שונאת אותי, אני שונאת את החברה הזאת! אני שונאת את כולם, קשה לי אני לא בוטחת באף אחד.. אני לא יכולה לקלוט כמה שהבנים האלה רעים... אין לי כוח נפשי ופיזי ללכת להתלונן, אין לי כוח לבכות.. אין לי כוח לכעוס על אמא שלי או על החברה הזאת. אני מרגישה כל כך אשמה. אני מרגישה מלוכלכת. אני מרגישה בלי כבוד. אני מרגישה מושפלת. אני מרגישה מותשת מהכל. אני מרגישה נ ו ר א !!! אני צריכה אתכם, בבקשה... כל כך רע לי וקשה לי. אני לא רוצה להתקשר למישהו זר, אני רוצה למות. אני רוצה שהבנים האלה יסבלו כמו שאני סבלתי. אני רוצה שהם יבכו עד שלא תישאר להם טיפה אחת בגוף. אני לא רוצה שהם ימותו, אני רוצה שהם ישארו חיים ויסבלו, כמה שהם יכולים. אני לא זוכרת את הפנים שלהם, רק את המבט החולה הזה שלהם. אני זוכרת שהיה אחד כושי... וזהו! אני רוצה לשכוח מזה, אני לא יכולה, אני לא ישנה בלילות, אני לא יכולה לחשוב על שומדבר אחר. תודה לכל מי שהגיב ושקרא את כל מה שכתבתי בשתי ההודעות זה באמת חשוב לי וזה עוזר לי נורא שאני יודעת שמישהו יושב שם, ומרגיש רע בישבילי, שהוא מנסה לעזור לי. זה עושה טוב. מאז ההטרדה ירדתי 3 קילו !3 קילו בארבעה ימים אני לא יודעת איך זה לא נשמע לי הגיוני, אבל זה ככה. ומה שהכי מכאיב לי שהבנים החולארות האלה, שמחים ונהנים ואומרים.. "איי, חבל שלא הפשטנו אותה" הם היו באמת נהנים לנצל אותי ככה, וזה הכי קשה לי. אני יושבת בבית בדיכאון בוכה, והם יוצאים נהנים ואולי אונסים ברגע זה קורבן אחר.!

...

את חייבת להתקשר לקו נפגעות מינית...גם אם הכל נראה לך שחור ורע ואין לך כוח לזה,הם מנוסים וידעו איך לעזור לך לצאת מזה למרות שאולי כרגע זה לא נראה לך ככה

Molak

New member
כמו שאמרת שזה נותן לך הרגשה יותר טובה

שאת מספרת לנו את זה.. את מה שאת מרגישה.. את מה שעבר עלייך ומה שעובר עלייך עכשיו ושאת יודעת שמקשיבים לך ותומכים בך.. אני ממליצה לך לפנות לקו תמיכה, או לפורום בנושא כדי שלא תרגישי לבד! תדברי עם אנשים שעברו דבר כזה וייתנו לך עצות להתמודד כי אני לא חושבת שבפורום הזה יש מישהו שעבר דבר שכזה.. וכמו שאמרתי בהודעה הקודמת-את לא אשמה! תוציאי את זה מהראש שלך..! את לא אשמה במה שקרה לך..! אני באמת לא יודעת כבר מה להגיד..
אני מציעה לך לנסות להתאפס ולהתמודד עם העניין ללכת להתלונן על החבורת אדיוטים האלה.. אני בטוחה שקשה לך עם העניין ובאמת אני יכולה רק לתאר לעצמי מה את מרגישה אל תסתגרי ותרחמי על עצמך כי ככה זה לא יעבור את חייבת לנסות להתמודד עם זה ולהמשיך בחיים שלך. באמת שאת תרגישי הרבה יותר טוב אחרי זה! אולי כדאי שתספרי לחברה קרובה..כזו שאת יודעת שהיא תתמוך בך.. אולי היא תוכל ללכת איתך למשטרה ובכלל להיות איתך בכל המצב הזה. דבר נוסף.. לאן שאת לא הולכת-קחי מישהי איתך. זה ייתן לך הרגשת ביטחון.. לדעת שאת לא לבד שמישהי איתך וזה לא יקרה שוב.! את תמיד מוזמנת לדבר ולספר כאן כמו שראית אנשים כאן ייתמכו בך ועודדו אותך

נעה 124

New member
אל תרגישי ככה!

את לא צריכה להרגיש אשמה, ואת חייבת ללכת להתלונן המצב שלך נשמע לי ממש קשה לפי מה שכתבת, ואת בטח מרגישה ממש נורא את חייבת לספר על זה למישהו שיכול לעזור לך ולאולי אפילו למצוא אותם, כי את ממש צודקת-הם צריכים לסבול כמו שאת סבלת. הם צריכים לשבת בכלא, ולהצטער. כ"כ כ"כ להצטער. טוב שאת מספרת את זה לפחות לנו ולא משאירה בבטן, זה טוב לפרוק.

CrazySheep1

New member
עזרה

מרכז הסיוע לנפגעות תקיפה מינית - 5176176 03 .קו חירום מקוצר 1202 24 ש´ ער"ן - עזרה ראשונה נפשית.חיוג מקוצר 1201. בפורום יעוץ פסיכולוגי תוכלי לקבל הרבה תמיכה חום ואהבה.. את מוזמנת לבוא לשתף ולקבל תמיכה.. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=52

ספירקיXD

New member
קראתי הכל..

אין לי מה להוסיף, אני רק מקווה שיהיה בסדר.. אני מאוד ממליצה לך לפנות למקומות שכתבו לך בתגובות למעלה..

למעלה