הטרור מכה שוב

shulywolters

New member
הטרור מכה שוב

ממש ברגז זה פיצוץ עז בתוך אוטובוס בגבעה הצרפתית לכיוון העיר מעלה אדומים עד מתי???

אלוני.

New member
ומי יחליף את גנדי??

הרי את זה שמענו לפני חודשיים שאם שרון יחליף את ברק אזי ייפסק הטרור. עכשיו גנדי יביא את הישועה??

אלוני-בימין לא מוחאים כף כמו קופים

זה ההבדל העצום בין מצביעי שמאל לימין בשמאל-לא מודים בטעויות לפחות לא בקול רם חוזרים וממחזרים מנטרות בימין-כשתאתרים שנפלו עם מישהו.. לא מהססים לבקר ואם כלו הקיצים מחליפים סוס כי התמיכה בימין היא אידאולוגית מרק.

אלוני.

New member
נשמות טובות

אני לא יודע אם אתה זוכר, או אולי מעדיף לשכוח, היה כאן מישהו שהיה טורח למנות את הרוגי הפיגועים ולאחרונה אבדו עקבותיו או אולי הפסיקו לספור????? אני שמח שאתה מודה בטעותך (למרות שברור לי שתגיד ששרון עדיף על ברק ואז תאלץ להסביר אמירות אחרות שלך) רק מה שאני לא מבין זה איך אתה שופט את שרון כל כך מהר ? האם באמת האמנת שיש מטה קסם ??? כל נושא הבחירות האחרונות היה מי ישלוט בקופה, זה הכל.

הבחירות האחרונות היו על כשלון הדרך

ולא על שום קופה. כן-שרון נראה לי שהגיע לשלטון בלי שעשה שיעורי בית אילו עשה כן ובזמן לא היינו מגיעים ליום הזה שלא היה כדוגמתו בכל תקופות הליכוד לדורותיהן אם מנהיג המפד``ל-לוי אבד סבלנותו היום אדם שלא אמר מילה על ברק גם כששכל את בתו אז כנראה שהגענו לשיא מרק.

אלוני.

New member
אופטימי??

עדיין לא הגענו לשיא....לתשומת ליבך. אני עוד זוכר את הודעותיך לפני הבחירות, היהפוך כושי עורו ??

כן אופטימי..

אני מאמין שלא יעזור אפילו לסבא המנמנם שרון בתוך ימים-יאלץ לפעול לא מרצון-אלא מכורח מרק.

אלוני.

New member
אז מה חדש

זה הסוד הכי גלוי במדינה, אין טעם לעטוף את זה בעטיפה אחרת. תנו לצה``ל לנצח ??

למעלה