הטרור נמשך ועוד יימשך

אלוני.

New member
הטרור נמשך ועוד יימשך

דבריו של השר לביטחון פנים עוזי לנדאו, הטרור יימשך עוד ימים שבועות וחודשים, הוא משבח את האיפוק של אזרחי ישראל. שפתיים יישקו.

ממש בשורה..אלוני.. H-(

מה שאני לא קןלט.. מדוע גנדי שותק עד כדי כך אני פראנואיד שאני מתחיל לחשוב שמדובר בתרגיל הטעיה ותוך ימים כן תונחת מכה מאד צורבת מרק.

אלוני.

New member
מה הקשר לגנדי??

הוא חבר בממשלה הזו ובישיבתו בה הוא מסכים למדיניות של ראש הממשלה. מותר להם להרוג בנו עד יום שני.......

כלומר-דם האנשים הפקר..

וגנדי ישלם עבור הדם שישפך עד יום ב` ? אלוני-יש מצב שנגמרות בו המילים הגענו למצב הזה ולא חשוב ועידה וגם לא יום האדמה בנתוש ?

אלוני.

New member
מרקי

מה יהיה איתך? בא נסכם שכל הודעה שארשום אשלח לך את כוונתי באי מאיל (-: ואני לא מסכים איתך, בניהול מדינה אתה חייב לחשוב מהראש ולא מהבטן. לא מנהלים מדינה בהתלהמות, ואת זה גם גנדי יודע.

לחטוף ארבעה פיגועים ביום..

עד יום ב` זה אצלך אלוני היקר חשיבה עם הראש? ראש מוזר יש לך.. מרק.

אלוני.

New member
לי ????????????

ומה לגבי ראש הממשלה אריק שרון והשר לביטחון פנים עוזי לנדאו השר רחבעם זאבי והשרה לימור לבנת וראש העיר אהוד אולמרט והשר אביגדור ליברמן כל המכובדים הנ``ל צעקו וזעקו כאילו הם קוסמים.. ולפתע יש זמן ואין פתרונות קסם וצריך להבין וצריך להתאפק ובסוף אתה מאשים את הראש שלי???? וואלה ראש מוזר יש לך מרקי

אני מאשים את הראש שלך

שמסכים עם שתיקת הכבשים הזו ולגביהם..כאמור.. בימין לא נדבקים לאנשים אלא לדרך ואם הדרך מתעקמת ע``י אנשים אז מחליפים אנשים אין פולחן אישיות מרק.

אלוני.

New member
בבוקר עצוב זה

הצלחת להצחיק אותי צעקת שרון ולא הצליח לך (לטענתך כמובן) עכשיו גנדי (אם לא שמת לב יושב באותה ממשלה) ואתה טוען שאין פולחן אישיות? רק פולחן אישיות והכי חשוב להיות אופוזיציה

למעלה