הטריוויה! (הקפצה!)

היי:)

תגידו... מה דעתכם לעשות שוב את הטריוויה? בתור הזוכה לפני כמעט שנה (כן, כן, אני עדיין משוויצה בזה... 10 נקודות מתוך 32 שאלות) אז אני ארשה לעצמי לשאול את השאלה הבאה... ואני לא יודעת אם כדאי להחשיב עונה שישית... לכן, אני אשאל שאלה שלא קשורה לעונה הזאת... אלעד - תחליט אח"כ... מתוך איזה פרק השורה הבאה... ומי אמר ובאיזה הקשר ולמי... :) זה דיי קל I love to but i ran out of asses to kick :) בהצלחה.

lyre lyre

זינה עונה לג´ייס שהוא אומר לך שרוצים הדרן i´d love to but i´m fresh out of asses to kick!

xena son

New member
הייי

אפשר בבקשה לדעת על מה מדובר?

*זינה*

New member
פחחח ואללה נכון... ../images/Emo6.gif

איפה אתן עכשיו? על איזה מחשב השתלטתן??
מיכלי אם את מאשרת - אז תורכן בטריוויה.

מאשרת, מק../images/Emo78.gif ומחכה להמשך... :)

מיאו. חתול עוד
אבל עם |כאלה| אני חולה, אני שרוטה אבל אני זינאית! מותר לי!

אוקי, אני רואה שלא ממשיכים, אז אני

אמשיך! הנה שאלה קלה ביותר: מי אמר, מתי, ולמה - "Give me what you wouldn´t give your worst enemy, and make it a double!"

אוטליקוס, בפרק

the quest אחרי שהוא גנב את הסכין הוא בא לבאר וביקש. סליחה שלא המשכנו פשוט לא ראינו שתורינו.......

אוקי מכיוון שהטריויה לא קופצת יותר

פתחנו הודעה חדשה.........
מי אמר למי ולמה You should hear me tell stories about you, then I really get going. בהצלחה!

נראה לי...

בAthens Academy of the Performing Bards כשזינה אומרת לגבריאל שהיא כישרונית, ואז היא אומרת לה את המשפט הזה... אני לא זוכרת ת´משפט אבל משום מה זה נראה לי הכי הגיוני...

korinalir

New member
אני יודעת!

זה בפרק עם מליגר הגיבור הזה שגבריאל מתלהבת שהיא מספרת עליו לזינה ואז זינה מעירה לה על ההתלהבות ואז נאמר המשפט הנ"ל

korinalir

New member
טופ

אוקי מי אמר למי וכ"ו
"If it is possible to ruin bread and cheese I probably did"

למעלה