הטריילר הקולנועי של דוקטור הו עכשיו באתר

../images/Emo58.gif לטריילר

נראה נחמד. דונה נראית הרבה פחות מעצבנת. ומה לעזאזל קרה למרת'ה?! מה זה החומר המגעיל הזה? ורוז
, אוי רוז. חסר להם שהפרק איתה מעפן.

stavoonia

New member
מגיע לה ../images/Emo190.gif../images/Emo58.gif

כאילו, מגיע למרתה להיות מרוחה בחומר הזה. מה שזה לא יהיה |B הלוואי שרוז והדוקטור יהיו חלק מאיחוד מרגש. ושדונה תקנא!@$@!#$ יהיה מצחיק ^^

GrEeNgIrL3

New member
יש אולי מצב שאת..

אולי אבל רק אולי אוהבת את רוז ושונאת את מרתה ?? חח
כי מהתגובה שלך אי אפשר לנחש

XUXA141

New member
אפרופו רוז, פרק הסיום של עונה 2 היה גאוני..

במיוחד הקטע בו הדוקטור נקטע באמצע, מיד אחרי שהוא אומר "רוז טיילר , אני..". כי מצד אחד כולנו יודעים מה הוא רוצה להגיד, ומצד שני הדוקטור לא יכול להגיד "אני אוהב אותך" לאף אחת כי זה הורס את הדמות שלו וכי הוא צריך להמשיך הלאה עם פרטנריות נוספות, ולא יכול להיות שהוא יתאהב בכולן. מצד שלישי, היוצרים לא רצו להשאיר אותנו בלי כלום ולכן הכניסו את הדמעות שלו בסוף. (ואת הגעגועים בכל מני פרקים כמו בפרק חג המולד של הכלה).

נכון, אבל בכל זאת אנחנו רואים

שהוא בהחלט לא מתאהב בכולן - לא בדונה ולא במרת'ה, וטוב שכך, כי אני חושבת שהיא צריכה להיות ממש מיוחדת כדי שהוא יתאהב בה. לרוז ולדוקטור היתה כימיה נהדרת, זה כאילו הם באמת היו זוג. לא מצאתי את הכימיה הזו לא עם מרת'ה ולא עם דונה.

XUXA141

New member
הבעיה בלהיות החברה של הדוקטור..

או אפילו הפרטנרית שלו.. המון פעמים הבחורות מסתבכות בהמון צרות בגלל הנדודים עם הדוקטור. הן נחטפות, מאויימות, כמעט נרצחות, נעלמים להם הפנים, הן עפות לתוך גהינום (כמו שקרה בפרק האחרון עם רוז, שאבא שלה הציל אותה והדוק לא יכל לעשות כלום), ולרוז לפחות היה סיכוי כלשהו, מישהי כמו מרתה פשוט אין לה סיכוי (היא אמרה בראיון שזה בגלל שהבחורה שמוציאה את הבחור מדיכאון על בחורה נוספת, לעולם לא תשיג אותו בעצמה).

טוב, זה ברור. זה כמו שאף פעם לא נשארים עם

הריבאונד גאי/גירל. הבעיה הגדולה שלי עם מרת'ה היתה שהיא היתה ממש משעממת. בעוד רוז מאוד התפעלה מהדוקטור והחזיקה ממנו אבל גם היתה מאוד עצמאית, ידעה מה היא עושה והיתה מאוד נפרדת ממנו במסעות שלהם, מרת'ה פחות הסתכלה עליו כמשהו נפלא אבל גם היתה הרבה יותר תלויה בו. הדמות של רוז היתה מאוד playful, משהו שהיה מאוד חסר למרת'ה.

XUXA141

New member
אבל בתכלס מרתה..../images/Emo58.gif

הצילה הרבה פעמים את המצב, כשהדוקטור היה חסר אונים, כך לדוגמא בפרקים שבהם הוא אנושי, ומרתה צריכה ממש בכוח לגרום לו לחזור לעצמו, וכך כמובן גם בפרק האחרון בו מרתה למעשה מצילה את האנושות. אחר כך, כשהיא כבר מנסה להסביר לדוקטור בפרק האחרון שהיא לא יכולה להשאר איתו כי היא מאוהבת בו (אבל אומרת את זה "חברה שלי היתה מאוהבת במישהו") אז הוא ממש חסר סבלנות אליה, כשהיא חוזרת אחרי שאמרה שלום, בשביל להסביר לו את זה, הוא משדר כאילו "כן, מה את רוצה ?"

אני חושבת שבקטע הזה הוא מאוד אנושי, ../images/Emo58.gif3

ברגע שנשבר לו הלב הוא עושה בדיוק את ההפיך ומתנער ומתרחק מכל דבר שיכול להזכיר לו אהבה, בלי שום קשר אם הוא מרגיש אליה משהו או לא. הוא לא *רוצה* להרגיש כלום, אז בגלל זה הוא גם חסר סבלנות אליה בכל פעם שהרגשות האלו צצים איכשהו. בקשר לפעולות של מרת'ה, כן, היא הצילה את העולם, והיא החזירה את הדוקטור לאנושיותו, אבל אלו היו דברים שהיא היתה חייבת לעשות כי הדוקטור לא היה יכול. לעומתה רוז עשתה דברים גם כשהודקטור היה בסדר גמור לצידה. וגם חשוב להזכיר שבשבני המקרים הללו הדוקטור היהה זה שאמר לה מה לעשות, לעומת רוז שאם ניקח את הספיישל קריסמס הראשון, בזמן שהדוקטור היה מחוסר הכרה [והיא אפילו לא הכירה אותו ונרתעה ממנו] היא עשתה את "הדבר הנכון" ולקחה פיקוד.

למעלה