טריילר חדש לחומריו הבהירים!!!
עכשיו, לאחר חודשים שאני מסתגר בחדרי ולא נכנס לפורום, אני גאה להציג בפניכם את אחת הסיבות להעדרותי הממושכת. הכנתי לנו טריילר חדש, שבועיים אני עובד עליו, המוסיקה שנמצאת בו היא מוסיקה מקורית מאת איתמר ואלעד מירון, שיעשו גם את הפסקול של הסרט עצמו (כן, הם אחים של אודי למי שתהה
). הטריילר, כפי שתראו בעצמכם, משקף לא רק פרק אחד מתוך חומריו הבהירים, אלא את כל הסרט, יש בו קטעים מהמחשבון הזהוב, המזלג המעודן ומיקרופון הענבר, וכל השחקנים מופיעים בו ואף מכיל כתוביות (טיפה מטושטשות, אבל זה בגלל שהטריילר במקור שוקל 400 מגה בייט ונאלצתי לכווץ אותו ל-4 מגה... בסרט הן ייעשו ביתר תשומת לב ובאיכות טובה יותר כמובן). אני מבקש רק דבר אחד, כל מי שראה, נא לדרג את הטריילר מ-1 עד 10, ולהגיד מה אהבתם ומה לא, זה על מנת שאני אוכל לדעת על מה לשים דגש בסרט ומה לשפר, מכיוון שהקטעים שאתם רואים לקוחים כמובן מהסרט עצמו, אך עדיין ניתנים לשינוי. מקווה שתהנו! רועי
עכשיו, לאחר חודשים שאני מסתגר בחדרי ולא נכנס לפורום, אני גאה להציג בפניכם את אחת הסיבות להעדרותי הממושכת. הכנתי לנו טריילר חדש, שבועיים אני עובד עליו, המוסיקה שנמצאת בו היא מוסיקה מקורית מאת איתמר ואלעד מירון, שיעשו גם את הפסקול של הסרט עצמו (כן, הם אחים של אודי למי שתהה