הטריילר של חומריו הבהירים

• פותח הנושא SNTD
  • פורסם בתאריך

SNTD

New member
טריילר חדש לחומריו הבהירים!!!

עכשיו, לאחר חודשים שאני מסתגר בחדרי ולא נכנס לפורום, אני גאה להציג בפניכם את אחת הסיבות להעדרותי הממושכת. הכנתי לנו טריילר חדש, שבועיים אני עובד עליו, המוסיקה שנמצאת בו היא מוסיקה מקורית מאת איתמר ואלעד מירון, שיעשו גם את הפסקול של הסרט עצמו (כן, הם אחים של אודי למי שתהה
). הטריילר, כפי שתראו בעצמכם, משקף לא רק פרק אחד מתוך חומריו הבהירים, אלא את כל הסרט, יש בו קטעים מהמחשבון הזהוב, המזלג המעודן ומיקרופון הענבר, וכל השחקנים מופיעים בו ואף מכיל כתוביות (טיפה מטושטשות, אבל זה בגלל שהטריילר במקור שוקל 400 מגה בייט ונאלצתי לכווץ אותו ל-4 מגה... בסרט הן ייעשו ביתר תשומת לב ובאיכות טובה יותר כמובן). אני מבקש רק דבר אחד, כל מי שראה, נא לדרג את הטריילר מ-1 עד 10, ולהגיד מה אהבתם ומה לא, זה על מנת שאני אוכל לדעת על מה לשים דגש בסרט ומה לשפר, מכיוון שהקטעים שאתם רואים לקוחים כמובן מהסרט עצמו, אך עדיין ניתנים לשינוי. מקווה שתהנו! רועי

The Immortal Me

New member
10. המוזיקה והכל... ממש שיחקתם אותה!../images/Emo210.gif

אבל, הייתי מציעה לעשות פייד לכותרות בהתחלה. וכשאנשים מדברים לא להעלים ככה את המוזיקה, אלא יותר בעדינות. אבל חוץ מזה, האפקטים ואלה היו מגניבים לאללה!

10! ../images/Emo24.gif

מובן שאני לא אובייקטיבי, אבל עדיין... 10! רועי, אלעד, איתמר- שיחקתם אותה. כל הכבוד!

yael ziv

New member
10!

Hey all! this is Yael and Udi from England
We heard about the big news and we came here right away!
The Trailer is really really good. The music is amm... WOW and we are really looking forward to see the movie already! We will be back in Israel in Friday, and then you will read a full report on our visit here
yours, Udi and Yael​

אאאאאא

ציון: 11 ואוו, כ"כ בא לי לראות את הסרט הזה... ההערה היחידה: זה שלפעמים המוסיקה מוחלשת בזמן דיבורים מפריע. עדיף להשאיר אותה ולהגביר את הדיבורים.

dahoe

New member
8, 8 וחצי. ../images/Emo13.gif

מאד מגדיל את הציפייה, אבל... אני חושב שהטריילרים הקודמים היו ערוכים בצורה קצת יותר טובה... אני לא בטוח...

אממ, 9 וחצי. אבל!

9 וחצי רק כי אין לי סאונד במחשב. הטריילר עצמו ממש ממש יפה, אז אפשר להגדיר את זה 9.5 מתוך 9!

תיקון! 10!

הקרדיט לשינוי עובר לבן, שהספקתי לראות אצלו את הטריילר עם סאונד

10000000

האף שלי כל כך עקום
היה שווה להשיג מחשב רק בשביל זה
הערה יחידה- הייתי מאוד מאוד רוצה לראות את זה על מסך מלא. (אהמ.רועי.תשלח.לי.את.הקובץ.אהמ.) (תזכורת לעצמי- לדבר יותר חזק.) אודי- כל הכבוד לאחים שלך על הסאונד המדהים, רועי, אור, אודי, יעל, וכל מי שעוד היה מעורב איכשהו בהכנת הטריילר הזה- כל הכבוד על המון השקעה, עכשיו אני ממש מצפה לסרט!!! זהו זה. מחר אני חוזרת לקורס ואתם לא תשמעו ממני שבועיים , אז שיהיה כל טוב לכולם, וחופש מדהים!

למעלה