הטרמפ

חוויה

New member
הטרמפ

מאחר ורציתי כל כך לחוות אותו על גופי ולא היה אפשרי הדבר רציתי לעוף איתו לשמיים והוא לא נתן לי.. וכאבתי כל כך החלטתי לעשות מעשה מטורף ..לתת לגופי את העונג הזה .. נכנסתי למכוניתי כשעליי חצאית מיני בלי כלום מיתחת וחלוצה טי חמודה ולוחצת... והפעלתי את החימום עד הסוף... אוקי נוסעת ולא קר לי... מוסיקה מגניבה ברכב נוסעת לכייון המרכז.. בכייף כזה - מאוד אוהבת לנסוע אגב.. אני עוברת ליד בחור שמאותת לטרמפ בוחנת אותו מאיטה את הרכב . נחמד אוספת אותו.. שואל- לאן? עונה לו למרכז - הוא עלה והתישב לידיהחלשתי את המוסיקה ושאלתי למה עוצר טרמפים בלילה שכזה? זה לא מפחיד? פשוט הרכב שלי לא אצלי היום בדרך כלל אני נוהג ענה. אמרתי לו שמי רינת מה שימך? רועי ענה. ואני ממשיכה ושואלת רועי בא לך לעבור איתי חויה מיוחדת? אני בראש לזה ויצאתי מהבית בכוונה לעשות את זה...... הוא חייך אליי חיוך הססני ושאלמממממממ אני רואה ש... וצחק צחקתי איתו ואמרתי לו היום אתה מישהו אחר אני אקרא לך איתי ולי תקרא בשמי אני מקווה שלא אכפת לך שאנחנו נוסעים לחוף הים? אלא אם אתה ממהר... בקול נמוך אמר : לא אני לא ממהר את נחמדה.. עצרתי בצד ופשטתי מעליי את המעיל.. רועי הביט בעיניים המומות... שאלתי- אתה מרגיש לא בנח? או משהו? אמר לא אני פשוט המום ממך... חייכתי ואמרתי לו רועי חוויה כזו לא מקבלים כל יום .. נסענו לחוף הים ועצרתי את המכונית מול הים... עיממתי אורות והשארתי מוסיקת רקע שקטה רומנטית..... פתחתי אתתא הכפפות והוצאתי זוג מיטפחות -קח רועי תשים לי על העיניים ואני אשים לך.. התישבתי עליו והתחלתי לנשק אותו בפנים נשיקות עדינות וליקוקים כשאני קוראת בשמו של האחר .. ומיתענגת על כל מגע.. רועי ליטף את אחוריי הרגשתי את איבר מינו מיזדקר.. היתגפפנו המון אני לא זוכרת כמה זמן אבל זה היה לוהט...כשמידי פעם אני נאנחת הוא נאנח.. מממממממ היתה שם המון כימיה ועוד עם מישהו שלא פגשתי מימי חיי ולא מיתכוונת לפגוש שוב כך הוחלט מראש..... היתעלסנו וזה נעשה בצורה הכי רומנטית הכ י סקסית משהו שרציתי ממנו וביקשתי מראש. שייתן לי לחוש שהוא מאוהב בי חוויה מרגשת מיוחדת במינה... נהניתי מכל רגע

ל``חוויה``

אש האמת, שלי קרה מקרה מאוד דומה ,כמעט זהה.מה שמעניין אותי זה האים זה סיפור אמיתי או שזאת סתם קטע כתיבה מהמם..?

למעלה