הטרנספוביה הכי קשה שיכלתי להתקל בה!! קראו הכל

הטרנספוביה הכי קשה שיכלתי להתקל בה!! קראו הכל

טוב אז אני יתחיל בקיצורים,
פניתי לביטוח לאומי ועדה ראשונה - דחו אותי כי לדעתם טרנסקסואליות זה דיכאון ואני צריכה כדורים!!!!!!
בועדת הערר - "סובלת מטרנסקסואליות וקושי הסתגלות בחברה. 50 אחוז נכות ודרגת אי כושר 0 מכיוון שיכולה לעבוד בתור מוכרת!!" - שמוכרת זה העבודה הכי חברתית!

-ואז הכל התחיל,
זימנו אותי לעובדת סוציאלית, באותו יום היה שם שומר שרדף אחרי והציק לי, העובדת הסוציאלית בדיוק קראה לי והוא לא הספיק להתנקל...
העובדת הסוציאלית, אמרה לי שזה לא נורא לדבר אליי בזכר ודיברה אליי אחר ורק בזכר! וטענה שאני זקוקה לשיקום.. וניסתה לרמוז לי "תשתקם, תחזור להיות מה שהייתה..."
לאחר מכן שוב עיררתי, בתקיפות!!
וזימנו אותי שוב לועדת ערר!!!!!! ותראו מה קרה,,

נכנסתי, והבאתי את הציוד "הגנה עצמית" לשומר אחד חמוד שהיה בכניסה,
הוא לא רשם על זה את השם שלי, וככה נכנסתי לועדת הערר,
בועדת ערר אמרו לי "לכי לקורס" אחרי שאמרתי להם שקשה לי ללכת ולהסתובב בין אנשים והם אמרו לי "זה לא קשה תתמודדי!" וכל מיני רמיזות כאלה,
שיצאתי החוצה מהועדה, גמרתי איתם את הנושא והייתי ביציאה
היה שם השומר שניסה להציק לי אז שהייתי אצל העובדת הסוציאלית,
באתי אליו ביקשתי את הדברים שלקחו לי,

הוא חטף לי אותם מהיד התחיל לדבר אליי בזכר אחרי שתיקנתי אותו אמר לי
"אתה רוצה מכות? יא בן זונה אתה גבר יא מניאק בוא אם אתה גבר תרים עליי יד"
לא עשיתי לו כלום,
נכנסתי לבפנים חזרתי לחדר ועדות וסיפרתי להם מה קרה, ואז הם גם ראו שהשומר שם רודף אחריי ואמרו לו תתרחק ממנה מיד
ואחת משהייתה בחדר ועדה עזרה לי לצאת החוצה!!
מה אתם ממליצות לי לעשות?
פשוט אחד אחרי השני מתעלל בי במקום המסריח הזה ואני על סף קריסה

Ellianne

New member
גם אני סובלת מטרנסקסואליות

יש לזה תרופה? אני כבר מגיל 4 מתמודדת עם המחלה האיומה הזאת :( היו לי סימפטומים קשים כמו לשחק בברביות ובקלאס, להתחבר יותר לבנות, ללבוש את העקבים של אמא, דיכאון והרשימה עוד ארוכה. הו, מחלה ארורה! ----------- ציניות בצד, אני חושבת שהגיע הזמן לעבור לתקשורת או לבית משפט. רק ככה הם מבינים. הייתה טרנסית שיצאה עם הסיפור שלה על ביטוח לאומי לתקשורת - אחד הבכירים בממסד הציע לה לעבוד בזנות (או משהו בסגנון טרנספובי אחר). אני מניחה שמאז הם כבר לא מתעסקים איתה...

orald

New member
כן, אמרו לה שיכולה להיות זונה ולכן אין בעיה.

טלייי1988

New member
מיטל אני מאוד מיצטערת לשמוע מה שקרה לך נשמה

לצערי לקהילה שלנו דברים כאלה קורים הרבה וגם לי דברים כאלה קרו אומנם לא בביטוח לאומי במקומות אחרים אבל קרו לי הדברים האלה בתחילת השינוי שלי זה קשה מעליב פוגע אני יודעת ומבינה אותך היטב מאמי אני מקווה שמקרים כאלה לא יחזרו יותר אבל אים הם יחזרו אני לא רוצה שתישתקי ותתיני לזה לעבור בשקט תראי לשומר הבן זונה הזה מאיפה הדג משתין ושאותנו הטראנסיות אי אפשר להעליב או ליפגוע בנו אני מקבלת קיצבה ואת גם צריכה לקבל קיצבה אין שום סיבה שלא תקבלי מה שמגיע לך אים אחרות ואני מקבלות זאות הזכות שלך ואת צריכה לקבל קיצבה על זה אין ביכלל וויכוח ועכשיו נעבור לחכמולוגית הלילה שלנו אורלאד שחושבת שכול הבעיה כאן הייתה מיזה שאמרו לה שהיא יכולה לעבוד כזונה ולא לקבל ביטוח לאומי גברת אורלאד יש דברים הרבה יותר חשובים בחיים מלהגיד לבן אדם את יכולה להיות זונה ולא לקבל קיצבה פגעו בה מילולית העליבו והשפילו אותה אין דבר יותר משפיל ופוגע מיזה אבל את כמובן ה גולת הכותרת שלך וכול הבעיה שאת חושבת שיש פה זה שאמרו לה שהיא יכולה להיות זונה איזה בן אדם הזוי את אני בטוחה שאים זה מה שהיה קורה איתך אורלאד לא הייתי יושבת בשקט אלא ישר מחטיפה או דוקרת.

koantin

New member
טלי(זו אורלד, תפוז מתנהג הזוי)...מה הקשר אלי?

איך קישרת אותי לעניין הזה ולמה את חושבת שאני יושבת בשקט?

הכל בסדר אצלך? שעמם לך והחלטת לתקוף אותי בלי קשר, כרגיל?

לא זכור לי שהיא יצאה לתקשורת,

זכור לי שהיא פרסמה פה , (ואולי טועה. לא קראתי את "כל" העיתונים בישראל כל יום :)

אבל הדרך הרבה פעמים בין להוציא תסכול בפורום ולהגיד "אני אפנה לערוץ 10" לבין לבצע את זה - ארוכה.

Ellianne

New member
קישור לכתבה

http://mako.co.il/pride-news/local/Article-3785cc0c4962141006.htm

אוקי. תודה . אין איזה גוף טרנסו-פרינדלי

(הרי יש הרבה גופים) שיכולים לבקש פגישה עם מי במשרד הבריאות שאחראי על הועדות הללו בביטוח לאומי, ולהעביר שם את הצוות סדנאות חינוך ליותר סובלנות ?

הרי עושים את זה עם גופים אחרים במדינה.

לא להתבייש בכלל לפנות לתקשורת

שיעשו עליהם תחקיר, יפרסמו אותם את מעשיהם ברבים כדי להוקיע אותם.

אם לפי "ספר החוקים "של הועדות האלה טרנסק' היא

מחלה - אז באמת הגיע הזמן לחוקק חוקים במדינה שיאכפו את הגזענות הזו.

כמובן שאני בעד שתפיצי את זה. . אבל..
זה דורש הרבה כוחות , לא יודעת אם יש לך (לא חושבת שהיו לי)... ולצערי לא בטוח שיש לך "הוכחות" לזה.. מספיק שינסו לערער על הסיפור שסיפרת ולהגיד שזה לא נכון - שזה יכול יותר לשבור אותך וכו'.

לא יודעת מה לומר.

תראו , הרבה אנשים בכל הועדות האלה (בלי קשר לטרנסיות) מנסים לקבל תנאים והטבות בחיים.. בין אם זה דמי אבטלה, ובין אם זה קנאביס רפואי,
והרבה אנשים משתמשים בודאות האלה ומציגים הצגות
והרבה אנשים שטוענים שלא יכולים לעבוד - כן יכולים אולי לעבוד והם מקצינים את מצבם. לכן הועדות האלה מנסות להקשות על הבאים אליהן.

מצד שני, יחס של חוסר הבנה לאנשים שהחברה מוקיעה אותם ואין דרך מבחינתם להסתובב רגיל בחברה - זה דבר בלתי נסבל.
כנראה צריך לבצע תיקון של הראייה המאוד פרימיטיבית שיש בועדות האלה.

CHANEL88

New member
מיטל יקרה, קודם כל קבלי

דבר שני, פני בהקדם האפשרי ל"האגף לפניות הציבור" בביטוח לאומי (בפקס או בטלפון, אין צורך להגיע פיזית) במכתב שבו תצייני את פרטי המקרה שקרה לך, הסניף שבו התרחש המקרה, תאריך ופרטים מזהים. מצרפת לך קישור: https://www.btl.gov.il/About/contact_us/Pages/טלפונים וכתובות.aspx

מקווה שהם יתנצלו על כך ויחדדו את הנהלים בכל מה שקשור לפניות של אוכלוסיית הטרנסג'נדרים\ות והטיפול בה.

אגב, בלי קשר לועדה, השומר הזה שתפס לך את התיק

ורדף אחרייך והכל, אם באמת מה שאת מספרת זה בדיוק מה שהיה - לא צריך לעבוד שם יותר.

במיוחד אם יש שם עדים שראו את זה - היו צריכים מיוזמתם ללכת לכיוון הזה

lily kane

New member
אם הוא יעשה עוד משהו כזה

ממליץ בחום להגיש תלונה אישית

כולנו סובלנות מחוסר סובלנות חברתית כלפינו

בצורות שונות ומשונות. יותר כדאי לרדת מהארץ למקום אחר, למקום שבו יאהבו אותנו ולא יירדפו אותנו.

פניתי לתלונות,

פתחו את המצלמות וראו שאכן זה מה שקרה ולא שיקרתי,
בנוסף את "הפוזה הבריונית שלו"
אבל לדעתם הם יסתפקו ב"נזיפה" חחח.....
זה פשוט הלם
הם מנסים לשכנע אותי בכל דרך לחזור להיות גבר וזה לא יקרה סורי...
אני כבר על יאוששששששש אמא חחח אבל אסור להתייאש,
אשמח לקבל עצות ותודה לכולם פה על התמיכה....
אודיע בימים הקרובים על מה ההתקדמות

"משכנעים בכל דרך לחזור להיות גבר",

זו התערבות בוטה שפוגעת בזכות של הפרט .... הועדות האלה חיות בתקנים של שנות ה 70 אולי... לדעתי זה דורש התערבות של גופים כמו האגודה וכו'.

למעלה