מיטללללל11
New member
הטרנספוביה הכי קשה שיכלתי להתקל בה!! קראו הכל
טוב אז אני יתחיל בקיצורים,
פניתי לביטוח לאומי ועדה ראשונה - דחו אותי כי לדעתם טרנסקסואליות זה דיכאון ואני צריכה כדורים!!!!!!
בועדת הערר - "סובלת מטרנסקסואליות וקושי הסתגלות בחברה. 50 אחוז נכות ודרגת אי כושר 0 מכיוון שיכולה לעבוד בתור מוכרת!!" - שמוכרת זה העבודה הכי חברתית!
-ואז הכל התחיל,
זימנו אותי לעובדת סוציאלית, באותו יום היה שם שומר שרדף אחרי והציק לי, העובדת הסוציאלית בדיוק קראה לי והוא לא הספיק להתנקל...
העובדת הסוציאלית, אמרה לי שזה לא נורא לדבר אליי בזכר ודיברה אליי אחר ורק בזכר! וטענה שאני זקוקה לשיקום.. וניסתה לרמוז לי "תשתקם, תחזור להיות מה שהייתה..."
לאחר מכן שוב עיררתי, בתקיפות!!
וזימנו אותי שוב לועדת ערר!!!!!! ותראו מה קרה,,
נכנסתי, והבאתי את הציוד "הגנה עצמית" לשומר אחד חמוד שהיה בכניסה,
הוא לא רשם על זה את השם שלי, וככה נכנסתי לועדת הערר,
בועדת ערר אמרו לי "לכי לקורס" אחרי שאמרתי להם שקשה לי ללכת ולהסתובב בין אנשים והם אמרו לי "זה לא קשה תתמודדי!" וכל מיני רמיזות כאלה,
שיצאתי החוצה מהועדה, גמרתי איתם את הנושא והייתי ביציאה
היה שם השומר שניסה להציק לי אז שהייתי אצל העובדת הסוציאלית,
באתי אליו ביקשתי את הדברים שלקחו לי,
הוא חטף לי אותם מהיד התחיל לדבר אליי בזכר אחרי שתיקנתי אותו אמר לי
"אתה רוצה מכות? יא בן זונה אתה גבר יא מניאק בוא אם אתה גבר תרים עליי יד"
לא עשיתי לו כלום,
נכנסתי לבפנים חזרתי לחדר ועדות וסיפרתי להם מה קרה, ואז הם גם ראו שהשומר שם רודף אחריי ואמרו לו תתרחק ממנה מיד
ואחת משהייתה בחדר ועדה עזרה לי לצאת החוצה!!
מה אתם ממליצות לי לעשות?
פשוט אחד אחרי השני מתעלל בי במקום המסריח הזה ואני על סף קריסה
טוב אז אני יתחיל בקיצורים,
פניתי לביטוח לאומי ועדה ראשונה - דחו אותי כי לדעתם טרנסקסואליות זה דיכאון ואני צריכה כדורים!!!!!!
בועדת הערר - "סובלת מטרנסקסואליות וקושי הסתגלות בחברה. 50 אחוז נכות ודרגת אי כושר 0 מכיוון שיכולה לעבוד בתור מוכרת!!" - שמוכרת זה העבודה הכי חברתית!
-ואז הכל התחיל,
זימנו אותי לעובדת סוציאלית, באותו יום היה שם שומר שרדף אחרי והציק לי, העובדת הסוציאלית בדיוק קראה לי והוא לא הספיק להתנקל...
העובדת הסוציאלית, אמרה לי שזה לא נורא לדבר אליי בזכר ודיברה אליי אחר ורק בזכר! וטענה שאני זקוקה לשיקום.. וניסתה לרמוז לי "תשתקם, תחזור להיות מה שהייתה..."
לאחר מכן שוב עיררתי, בתקיפות!!
וזימנו אותי שוב לועדת ערר!!!!!! ותראו מה קרה,,
נכנסתי, והבאתי את הציוד "הגנה עצמית" לשומר אחד חמוד שהיה בכניסה,
הוא לא רשם על זה את השם שלי, וככה נכנסתי לועדת הערר,
בועדת ערר אמרו לי "לכי לקורס" אחרי שאמרתי להם שקשה לי ללכת ולהסתובב בין אנשים והם אמרו לי "זה לא קשה תתמודדי!" וכל מיני רמיזות כאלה,
שיצאתי החוצה מהועדה, גמרתי איתם את הנושא והייתי ביציאה
היה שם השומר שניסה להציק לי אז שהייתי אצל העובדת הסוציאלית,
באתי אליו ביקשתי את הדברים שלקחו לי,
הוא חטף לי אותם מהיד התחיל לדבר אליי בזכר אחרי שתיקנתי אותו אמר לי
"אתה רוצה מכות? יא בן זונה אתה גבר יא מניאק בוא אם אתה גבר תרים עליי יד"
לא עשיתי לו כלום,
נכנסתי לבפנים חזרתי לחדר ועדות וסיפרתי להם מה קרה, ואז הם גם ראו שהשומר שם רודף אחריי ואמרו לו תתרחק ממנה מיד
ואחת משהייתה בחדר ועדה עזרה לי לצאת החוצה!!
מה אתם ממליצות לי לעשות?
פשוט אחד אחרי השני מתעלל בי במקום המסריח הזה ואני על סף קריסה