היא אוהבת אותי

היא אוהבת אותי ../images/Emo9.gif

היא ממש ממש ממש אוהבת אותי ככה ממש אוהבת משהו כזה
אבל ככה שהיא תמיד אוהבת אותי אפילו שהיום היא העירה אותי בהיסטריה וצעקה שאני לא אלך ביום שישי למסיבה היא מתה עלי
נו טוב, איך אפשר להתנגד לי?
הגעתי רעב היום וחיכתה לי צלחת עננננננקייתתת של כל מיני כאלה טעימים (פסגטי, קציצות..) ושמה פתק שאני חמוד ושהיא בקופ"ח ושהיא אוהבת אותי
וכשהתכופפתי לאכול מהשיש (אני עצלן כדי לשים את זה על השולחן
) הרחתי גם פירות, לא משנה שאני לא אוכל, היא שטפה בזמנים אחרים הייתי כועס שהיא דוחפת לי אוכל אבל לא יודע, הייתי צריך את זה
גמני אוהב אותה
-פורג´, הולך לאכול

ophra

New member
איזה כיף לה....

שאתה אוהב אותה ככה ואיזה כיף לך - שיש לך אמא כזו... אינשללה אצלי עוד X שנים....

../images/Emo24.gif ילד מקסים ! ! ! ../images/Emo24.gif

אילו דברים יפים לומר לאימא שלך
תדפיס ותתן לה, שתהנה מזה זה כל כך יפה שאתה רואה אתזה... תזכור כשאתה כועס עליה

זה לא הילד שמקסים

זה מצב הרוח שלו
עכשיו יבואו לפה דודים לאכול צהריים, אין לי כוח שיגידו שאני לא אוכל וישאלו מה בביצפר (באתי לרשום בצבא
) אופפפפפף אין לי וכח לזה יכריחו אותי לאכול
-פןרג´, שכואב לו מפרק כף היד (נו, הייתי צריך לתקוע לזה שם יפה
)

כרגיל,

דיבורים בנוסח בולונז הספציאלטה- לימודים וכרגיל, הקינוח- הצאצאים של הדודים- כמה כולם מושלמים וחכמים והולכים כולם ללימודים ריאליים חוץ מזה- רציתי לומר באותה נשימה- אני שונא, מתעב ונגעל מהעירייה שלי הגיע הזמן לשים סוף לכל הטפסים האלו
-פורג´, בירוקרטיור עם כלור בעיניים(
)

רק אתמול , רק אתמול

יש כזה ספר של ילדים מבשלים של וולט דיסני . שמה יש את המתכונים האהובים על מיקימאוס דונלד דאק וחבריהם. בדיוק עכשיו אני לא מוצאת להיכן נתחב הספר אבל לפני זמן קצר ג´וניור גילה שם את כדורי הבשר של פו הדב או משו כזה ששמים עליהם רוטב כשהם מעל הפסגטי של דמות אחרת. ומאז (שהרשיתי לו והוא הכין את זה לבד) הוא אוהב אותי
אז רק אתמול בדיוק , ניסיתי להכין לו שובפם את הדבר המנצח הזה. (שימשיך לאהוב אותי) . לכדורים ולפסגטי שלום , בפח הזבל השכונתי. אפילו החתול סירבה לטעום. אבל הוא בכל זאת אוהב אותי כי הוא אכל ארטיקים במקום. (גם היום הוא אכל ארטיקים במקום העופצלוי )
אהבתי את האהבה שלך ושלה
*בחיים לא הצליחו לי קציצות * *אמא שלי אלופה בקציצות*

למעלה