היא באה. היא באה. היא באה......

עציון

New member
היא באה. היא באה. היא באה......

חמותי בדרך אלי. היא מפתיע אותי. אוהה, איזה כיף. אני רץ לעשות ספונז´ה בבית. וגם כלתי תבוא. יש!!!!!! לא רוצה שיחליקו על הליכלוך. אז אני עושה ספונז´ה. זה עם אמה או עם אקונומיקה? לא זוכר מה אמרו לי. חמותי רגישה לאקונומיקה. אז עם ...אמה. וגם היולדת מגיעה.+3 הבנים. נגמרו לי היבשים. אחרי הספונז´ה אני רץ לקנות חרובים לחמות.היא מתה על חרוב. פעם היא שרה עלי: יש לי אהוב בסיירת חרוב, היום הוא נבוב מחר הוא שפוף, יש לי אהוב ב.... אני מת עליה.....בואי כבר!!!! שבת שלום לככככככוווולללללםםםםם!!!!!

שתהנה בחור טוב שכמותך../images/Emo8.gif

מקסימות תעשה ריבה מהחרובים. אתה מכיר את הפתגם: אם החיים חילקו לך לימונים, תעשה מהם לימונדה. זה טוב לכולם בפורום הזה. שבת שלום וחג שמח. במשך הסוף שבוע אכנס שוב לספר על הבר מצוה מאתמול

ילד טוב עציון../images/Emo163.gif

עברת את זה עוד פעם ובהצלחה. כמה טוב להתבגר לפעמים ולהיות בעל ניסיון. נכון?

עציון

New member
שלום ובוקר טוב, המורה.

"כמה טוב להתבגר לפעמים" איך, איך לא חשבתי על זה.... בהקשר לחמותי יכולתי להשאר ילד ולא היה קורה מאומה. ביחס אלעה לא צריך נסיון ולא בגרות. צריך לענות בשטף על שאלותיה הרבות...ולהחכים.

עציון

New member
ועוד, ביג ליידי, תראי מה קורה.

ביום שישי קראת לי "בחור טוב" ביום ראשון: "ילד טוב" ביום שני: " תינוק טוב" ביום שלישי: "זירעון טוב" ביום רביעי: "כוונה טובה" וכו. וכו.

עציון - אבל בכל מה שקראתי לך היתה

המילה טוב. אז למה אתה מתלונן. מה אתה רוצה עכשיו להיות רע? מה לעשות, אתה פשוט עושה רושם של איש טוב. נכון ג´יף? לגבי זה שלא חברת להתבגר, לא נורא. אף פעם לא מאוחר. בעלי למשל, אפילו לא יודע שהאופציה קיימת.

עציון

New member
ועוד מילה לביג

בטח שאני אדם טוב.ומה פתאום רע? וגם לא מתלונן.nevr אבר...

הגנובה

New member
עציון... מה שבא לי לכתוב עכשיו - לא

יאה ולא נאה
אבל זה תמיד טוב להפוך לצעיר יותר מאשר להתבגר יותר לא
לעומתי... שהולכת ומתבגרת ומתקרבת בצעדי ענק לגיל 39.... אוי אוי אוי אוי אוי.... ממש כואב הלב

עציון

New member
גנובה!!!!ברוך מחייה המתים!!!1

לא שומעים. לא רואים. ה-MERGER הורג אותך? מה, מה לא נאה ולא יאה לכתוב? יאללה, תכתבי במסר. אם אסמיק אסמיק. ואם אלבין אלבין.... 39? אללי לי.....צריך משקפת לראות אחורה סיפרה זו.......

הגנובה

New member
מצטערת עציון.... כתבתי לך את ההודעה

ונעלמתי שוב - לא הספקתי לראות מה ענית... אבל יש בדיחה בסגנון הזה - אני לא זוכרת אותה ולא רוצה לקלקל אותה - כשבעלי יחזור אכתוב אותה - אם הוא יזכור אותה... אפרופו משקפת - דיברתי עם סוכנות נאסא - הם ישאילו לנו את הטלסקופ הגדול שלהם....

למעלה