היא בגדה בי אחרי חודש וחצי ולא מתנתקת מאמא שלה

La Milagrosa

New member
איזה קראש יש לכם פה עליי, יה ווראדי.

Reign Of Chaos

New member
הסקת עלי המון מסקנות, באמת מעניין אותי מניין

לא בציניות, באמת מעניין אותי איך הסקת שאני גם חסר ביטחון מיני וגם מניפולטיבי.

Reign Of Chaos

New member
היא בגדה בי אחרי חודש וחצי ולא מתנתקת מאמא שלה

אני יוצא עם מישהי (27) כבר שלושה חודשים. הכל טוב ויפה בכל המובנים, חוץ ממשהו אחד שמתפרס לכמה מישורים.
יש לה בעיה עם הדימוי העצמי וחוסר ביטחון עצמי. כלפי חוץ היא מפגינה בטחון סביר אבל כל ריב הכי קטן וחסר משמעות שלנו (נניח, לאן נצא בערב) היא לוקחת למקומות קיצוניים וחושבת שאני עומד לזרוק אותה.
ביום העצמאות (לפני חודש וחצי) החלטתי שאני רוצה לצאת עם החברים, בלי שהיא תצטרף (יצאנו אז רק חודש וחצי ביחד). בדיעבד הסתבר לי שמרוב הכעס וחוסר הביטחון היא הלכה עם החברות שלה למסיבה והגבר הראשון שהתחיל איתה היא התנשקה איתו.

היא מאוד מחוברת לאמא שלה, כל הזמן מתכתבת איתה בוואטסאפ ומשתפת אותה בכל דבר קטן שקשור לזוגיות. אמא שלה מנגד לא מפסיקה להגיד לה מה לעשות: "תגידי לו ככה, אל תגידי לו ככה".

עוד עניין קטן ואני מסיים - הייתה לה רק מערכת יחסים אחת עד היום. שנתיים וחצי בתיכון-צבא, עם מי שהסתבר לימים כהומוסקסואל (הם לא שכבו על התקופה הנ"ל, ושומרים על קשר עד היום).

לדעתכם זה דיל ברייקר?

Annabella1

New member
היא, אולי חסרת ביטחון

אבל אתה יודע טוב מאד לנגן לה על חוסר הביטחון. היא צריכה מישהו אחר.

תראה בעיניי זה תלוי בסיבולת שלך. אני נשואה לגבר שכל הזמן

בודק עם אמא שלו (ואחיותיו ואבא שלו) מה הם חושבים והם אומרים לו מה לעשות.
בו לרגע נניח שהייתי יכולה לחיות עם זה. הבעייה היא שהמשפחה שלו כאלה שליליים וכל דבר קטן פתוח לפרושים. בדרך כלל פרושים מאוסים וחסרי שחר.
אני משתגעת מזה, זה מדכא, מסרס את היחסים שלא לדבר על זה שאין לנו פרטיות כי הוא מספר דברים אינטימיים למשפחה.
אבל אולי לאחרים זה לא מפריע כמו לי - אם כל השאר תותים.

La Milagrosa

New member
מה אכפת לך מה דעתי?

אתה מתאר פה בחורה שרחוקה מלהיות מציאה: גם בוגדנית, גם דבוקה לתחת של אמא שלך שתתערב לך בחיים אם רק תעשה את השטות של להישאר איתה, וגם נשמעת מטומטמת.
תחליט לבד אם זה דיל ברייקר מבחינתך.

ההיא10

New member
לא יודעת מה איתך אבל...

לתרץ בגידה ב"חוסר ביטחון" עליי לא עובד ... נקודה למחשבה

Reign Of Chaos

New member
לגבי הבגידה

אני כן משתדל להסתכל על הדברים באופן רציונלי ולהאמין שהגישה היא הסימפטום ולא הבעיה

ההיא10

New member
למה זה משנה אבל? הפעולה נעשתה

למה שתיקח על עצמך את האחריות של כל הזמן לבדוק אם היא לא עושה את זה ... מגיע לך מישהי אמינה שתיתן לך להרגיש שאתה האחד והיחיד...לפחות מה שאני מצפה מהזוגיות שלי

שלום

טוב לאהוב את המשפחה, וטבעי שתהיה קשורה לאימא שלה. אפשר גם לעבוד בנפרד על החברות ביניכם. לא משנה כמה חברויות היו לה, מה שחשוב מה שיש עכשיו ביניכם ואם אתה אוהב אותה וטוב לך אתה. מותר להם לשמור על קשר כל זמן שלא ייצרו משהו רומנטי כמו התאהבות הדדית או מגע קרוב. השקע בחברות שלכם ובאהבה.
&nbsp
&nbsp

בגידה מעשה חמור

אם בגדה בך, עליך לבדוק את המעשה ואת השאלה אם כדאי שתישארו חברים. בגידה פוגמת בנאמנות הרגשית ויוצרת קנאה, וקשה להישאר חברים אחריה. אפשרי גם שתשב אתה ותדון ברצינות במה שעשתה, ותסביר לה שאם בגדה בך ואינה נאמנה אליך לא תוכלו להישאר בני זוג. תוכלו להישאר ידידים, אם היא חשובה לך. הסבר לה שנאמנות רגשית חשובה לך בחברות.
&nbsp

למעלה