היא בכלל אוהבת אותי ?

פומה10

New member
היא בכלל אוהבת אותי ?

הסיפור הוא דיי פשוט ידיד של חברתי השאיל לה את רכבו למשך שבוע שהוא שוהה במילואים. חברתי השתמשה ברכב לצרכי עבודה ועד כאן הכל נחמד. יום שישי הגיע והיא אומרת לי אני לא יודעת אם אני אוכל לבוא אליך נשארתי רק עם 20 ש"ח וזה לא יספיק לי לדלק. אני לא יכולה לבקש מהם כסף בשבת היות והם שומרי שבת. אנחנו גרים במרחק של 45 דק' נסיעה בין אחד לשני. אני הייתי מצונן והיות ולא יכלתי להשיג רכב לא נסעתי אליה. אמרתי לה תראי זה שקיבלת רכב זה לא אומר שצריך לנהוג בלי לחשוב. היא לא שכחכה לספר לי שהיא יצאה לקניון איזה פעמים עם קרובות משפחה שלה. אני דיי משוכנע שהיא גם אספה אותם והחזירה אותן לביתם.גם לסופר היא לקחה את הרכב. כידוע לכולם רכב אוכל דלק ולא נוסע על מים.אז לכל הרוחות למה לא לעשות חושבים אם יודעים שיש הגבלה בתקציב. במוצ"ש היא היתה עייפה ולא יכלה לבוא.היא הבטיחה לבוא באמצע השבוע.היום סיימתי את לימודי בשעה 18 ניסיתי להשיגה ובמשך שעתיים היא לא היתה זמינה.לבסוף חזרה אלי בשעה שמונה ומשהו ואמרה הייתי בקניון עם קרובות המשפחה. ממש לא מפריע לה שביום שישי יעברו שבועיים מאז נפגשנו בפעם האחרונה. מחר הרכב חוזר לבעליו ואם לא אני דיי בטוח שהיא תגיד שוב שאין לה כסף לדלק. כשהבעתי את זעמי על כך שהיא נעלמה לשעתיים ושרציתי להפגש איתה היא אמרה לי דיברנו בצהריים למה לא יכלתה להגיד לי.כלומר בכלל לא מזיז לה שלא נפגשנו שבועיים.ושסביר להניח שמחר גם לא ניפגש. לי אין שום כוונה לנסוע מחר לשם.גם בגלל שאני עדיין קצת מצונן וגם בגלל שנמאס לי מההתנהגות הזו. במקום לרצות לבלות עם חבר שלה היא מעדיפה את קרובות המשפחה. נוסף על כך במוצ"ש היא לא רוצה לצאת כי היא רוצה לישון בשעה מוקדמת מכיוון שביום א' היא צריכה לקום בשעה 6 וחצי. מה אתם אומרים על ההתנהגות הזו ?

אתה מתוסבך

למה אתה קטנוני?! תלך אתה אליה ותדבר איתה על זה!! למה היא צריכה רק להתאמץ?! שבועיים לא ראית אותה.. לך קפוץ עליה.

just 20 f

New member
פשוט תדבר איתה על זה.

אין טעם לבוא בטענות ולזרוק האשמות. דבר איתי בכנות ותגיד לה שזה מפריע לך ושבשבילך זה שתיפגשו בראש סדר העדיפויות ואתה מצפה לאותו דבר ממנה. תשמע מה יש לה להגיד כי בעיקרון יש הרבה במה שאתה אומר... אתם פשוט צריכים להתנהג בצורה בוגרת ולדבר על זה תכלס ולנסות ללבן את העניינים. בהצלחה!

תלת חי

New member
יש כאן בעייה..

לטעמי עצם העובדה שלא נפגשתם שבועיים במצב שיכולתם מראה שיש בעייה בקשר. אני לא בא להאשים אותה או אותך, כי זה משהו שהוא די משותף... אין רכב, אז אומנם אני לא יודע איפה אתם גרים, אבל היום התחבורה הציבורית די ענפה והייתה כנראה יכולה לספק את צרכיכם אם זה היה מספיק חשוב... מה שמוסיף על התמיהה, זאת העובדה שלא רק שלא נפגשתם שבועיים, אלא שהיא לא מוצאת את דרכה אליך גם כשאתה חולה.. בקיצור, שווה אכן לבחון את הדברים ולדבר עליהם כי במצב שזה נשמע היום זה ממש לא נראה כמו קשר..

Dark Muse

New member
שמצאת לעצמך פקאצה

אם אתה מרגיש שאתה שווה בחורה קצת יותר עם שכל, תעשה חשבון נפש ותזרוק אותה.

o0Invisible0o

New member
יכלתה= היית יכול[למרות שזה לא מסתדר במשפט]

די להמציא מילים.
בקיצור, יש לכם בעיה בקשר. היא לא רוצה להפגש איתך ואתה לא רוצה "לצאת פראייר" ולהתאמץ לפגוש אותה. חישובי הדלק הם ממש לא הנושא ולא מה שמפריע לך, מפריע לך שלא חשוב לה להפגש איתך. תדבר איתה, תבדוק למה. אם ניתן לשפר ולתקן סבבה, אם היא פשוט לא מעוניינת מספיק, לחתוך. בהצלחה!

למעלה