היא בכתה - ואני, לא יכולתי לעזור..

אפרת.א

New member
היא בכתה - ואני, לא יכולתי לעזור..

היא בכתה. כל היום - רק בכתה. ליטפתי את לחייה, ייבשתי דימעתה. מחנק. ``חולמת רק על מתים`` היא אמרה. ``טועמת עוגה, לא יודעת אם זה שטורדל תפוחים, שוקולד, או גבינה... דוחפת לפה, מפצה, על רגעים אבודים. שכחתי מה זה ריח, מה זה טעם...לא יכולה , איריס, הצילי - מה עושים??`` ואני, עומדת מולה. מתיישבת , חסרת אונים. ליטפתי אותה ואמרתי: ``נכון, את בקושי רואה`` עינך הימנית - נפגעה. ראשך מלא ברגים, וסיכות... אבל - הי, חייבים להמשיך...לחיות!`` ``תיגעי כאן`` - היא אמרה את ידי לקחה בידה... הניחה עלי את ראשה. ``נפוח?`` שאלה ``קצת``, עניתי. גמגמתי. מה אומרים? איך עונים? ``וכאן..?`` המשיכה לטייל עם ידי על פניה הלחים מדימעה. ואני - - נקרעת לגזרים. מחייכת אליה חיוך רפה. מנסה יותר, אבל...לא יוצא. נלקח ממנה כל כך הרבה. ריקנית, נוגה, מדוכאת, חסרת אונים. מחפשת אצלי חיזוקים. ואני - קטונתי. מדברת אליה. רואה את פניה. את הצלקות - אשר בחוץ ובפנים.. מביטה אליה - מחייכת...ובוכה מבפנים. יקירה , אני יודעת שאת קוראה. שיהיה לך המון הצלחה בוועדה. אוהבת אותך ללא תנאי - מכלללללללל הנשמה! מנשקת כל סימן, כל פגיעה...יקרה שליייייייי - - - עברה, שנה...! החיים היפים ניתנו לך במתנה - נצלי אותם עד תום!! שלך - תמיד תמיד תמיד - שלך! מממממממממווווווווווואאאאאאאאאאאאההההההההההההההההההה

אגוז.

New member
הושטת כתף

איני יודע מהיכן את שואבת כוחות הלוואי שלעולם לא יגמרו היכולות תמיד להושיט עזרה או ליטוף ענוג מילה במקום שתמיד אליה ניתן לערוג מוסר אני את תמיכתי ומוכנותי לעזור בכל דרך שבה אוכל להועיל מאחל אני לכן הרבה בריאות והמון אושר ושוב כמו תמיד........... שנתראה בשמחות ...... אחותי!

שרי42

New member
נשמה יקרה שלי

לא יכולה לעזור?????? את עוזרת מבלי שאת מרגישה....גם אם את שותקת את עוזרת בעצם היותך ליד, מלטפת, מחבקת,נוגעת. ולך נוגה יקרה.....עם כל הכאב, הנפיחות ומה שמתלווה, החיים ניתנו לך במתנה ואין דבר חשוב יותר מזה....יש לך משפחה תומכת ואחות נפלאה שאוהבת תעזרי בהם....אל תפסיקי לחייך אוהבת

חן.

New member
יקרה...

את עושה הרבה ומעניקה הרבה כוח, גם אם את אינך מרגישה כך... בשבילה את עולם ומלואו, אני מאחלת לך שיהיה לך עוד הרבה כוח להמשיך ולעודד, העתיד יכול להיות טוב יותר, צריך סבלנות ולא לאבד תקווה לשיפור.

dafna l

New member
אפרת ונוגה

בזמנים קשים אין מילים יש רגשות ולא תמיד אנו מוצאים מילים להביע ומגע לעיתים מבטא הרגש יותר ממילים להיות עם...... להיות ליד...... זה הכל בעיני ולך יש זאת יודעת לומר את המילה הנכונה לגעת בזמן המתאים וזאת מתנה ומי רוצה יותר מזה!!!! לך נוגה החלמה מהירה מצלקות שבפנים והצלקות שבחוץ הם איפור חדש להזכיר לנו את יפי החיים ולך אפרת היי רק את ממני רקפת

עברה שנה והחיים יפים

מי יתן ותדע לנצלם ולחיות ולהשלים עם מה שקרה. ואת אפרת היי חזקה בשבילה, תמכי ועזרי ככל יכולתך. שולחת חיבוק חם.

neora

New member
תגובה לאפרת ``היא בכתה...`` מחכה לתגובתך!

אפרת היקרה! חברה יקרה ורגישה ,תוך התבוננות מעמיקה האם תוך הזדהות? או הבנה פשוטה ונקיה? כדאי לנסות ולהבין האבחנה בין שניהם! גם שלך!אהה, אני :-()

אפרת.א

New member
neora יקרה

סליחה על תגובה מאוחרת - לא תמיד מצליחה הכנס לפורום , חבל... מן הסתם - הזדהות. כל דבר שאנו לא חווים על בשרינו - הינו הזדהות. אינני יכולה לחוש כאב - אלא מתוך הזדהות. (גם אם עברתי חוויה קשה, גם דומה או אחרת - עדיין - תהה זו לעולם הזדהות עם האחר. כשכואב לנו דבר מה בזמן נתון - אנו מרגישים את הכאב. אותו כאב, כאשר הוא אצל מישהו אחר - אנו יכולים אך ורק לזכור ולהזדהות...) אינני יכולה להבין הבנה פשוטה ונקיה - אלא מתוך הזדהות. אני מאד מקווה שאני יכולה לנסות ולהבין את האבחנה בין שניהם! רוצה לספר יותר לעומק? (מאד הייתי מעוניינת לשמוע) שלך - בחיוך מלטף:))

למעלה