היא הגישה ברבנות תביעה לגירושין מבעלה. הסיבה:

בעלי לא מספק אותי במיטה. זה מכבר מ 2023 לאחר החתונה גיליתי שבעלי גומר מהר ולא מצליח להביא אותי לסיפוק מיני ואני מרגישה כל הזמן אכזבה ומפח נפש. הלכנו לייעוץ ואפילו החלפנו את היועץ לענייני מיניות ביועץ אחר וניסינו כל דרך אפשרית לשפר את תפקודו של בעלי. בעלי כל הזמן מבטיח לי שיהיה טוב שהוא ישתפר במיטה אבל אלה רק הבטחות סרק והוא לא באמת מתכוון לכך וממשיך לאחר שלוש דקות לגמור ולהתהפך לצד השני של המיטה ולהשאיר אותי כועסת ובעיקר עם אכזבה. ולאחר שנתיים של ניסיונות הזיווג לא הצליח ואני תובעת גירושים עקב חוסר יכולתו של הבעל שלי לגרום לי לסיפוק מיני .הוא גומר כל הזמן לפני שסיים את המלאכה .

לכן כל אזרח יהודי ישראלי שמרגיש שהממשלה שלו שהמדינה שלו לא מצליחה לספק אותו ולגמור את העבודה מול האויב ולראיה המדינה משקרת אתכם כשהיא אומרת שהיא חיסלה את החיזבאללה ואת החמאס שיבקש להתגרש מהמדינה. להתגרש מהמדינה זה לתבוע בבית דין אמריקאי את מדינת ישראל על חוסר יכולת לגמור את העבודה ולהמשיך לסכן את הביטחון האישי שלכם ולבקש מארה"ב להתגרש ממדינת ישראל ולהחליף אותה בבעל אחר במדינה אחרת .
הגיע הזמן שכל אזרח ישראלי שמרגיש שהמדינה שלו לא מספקת את ביטחונו האישי משקרת אותו מטייחת את האמת ולא מצליחה לגמור את העבודה ולהביא לו את האורגזמה בחיסול אמיתי של האויב שפשוט יתגרש ממדינת ישראל.
תזמינו את התשקורת את ערוצי הזבל ערוצי התעמולה כי זה מה שהם ומול המיקרופונים והמצלמות של 11 12 13 ו14 תגזרו את ת"ז שלכם ותודיעו למדינה שאתם מפסיקים לשלם מיסים ומפסיקים להיות אזרחים תלכו לשגרירות האמריקאית ותבקשו להגר ממדינת ישראל מדינת השקר והבלוף לאמריקה .

למעלה