היא הולכת היא הולכת!

היא הולכת היא הולכת!

היא הולכת...אין לי מילים לתאר את ההתרגשות אתמול צעד ראשון, היום שני ושלישי... אני חצי התעלפתי, אבל היא הלכה אליי. עוד לא בת 11 חודשים, והולכת... מזל טוב לנו!!! ובוקר טוב לכולם!

קרן*~

New member
בשעה טובה....../images/Emo65.gif

בשעה טובה להורים הגאים... שתרוו המון נחת בימים, שבועות ו...הבאים... חוויות....בשעות כאלה מאוחרות.... האם תישנו הלילה?????

זה קרה יותר מוקדם...

היינו בחתונה, והייתי חייבת לספר לכוללללם וברוח החתונה - קולולולולולו ותודה על הברכות והאיחולים. ראית את האתר? השלישיה שלך הם כוכבי השבוע! אולי תספרי לנו גם למה קראתם להם בשמותיהם?

קרן*~

New member
../images/Emo42.gif

שמו של הבן מתי-על שם חמי........(מתיאש-הונגרי) ליהיא וליאור פשוט...(אולי יותר מידי לי ולי ולי)... אהבתי את השמות וידעתי עוד בהריון שיש לי 2 בנות אז הכנתי אותם... ליהיא קיבלה דוקא את השם ליהיא כי היא היחידה שהונשמה לאחר היצאה.....ורציתי לתת לה תחושבת שייכות קרובה אלי....."שלי"..... וליאור .....פשוט ליאורי.....פרעושיםםם....
תודההההההההה

../images/Emo49.gif איזו זריזה ../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif

עכשיו צריך לסדר חדש את הבית לפני שהיא מגלה שהיא יכולה להגיע לכל מיני דברים חדשים

את זה כבר עשינו משלב העמידה

די מהר היא גילתה שגם אפשר לעמוד על קצות האצבעות ולמצוא דברים יותר גבוהים... תודה..

../images/Emo51.gif לכולכן!

איזה כיף להיכנס ולמצוא כל כך הרבה תגובות מרגשות. צימעס...הגזמת. כולו ארבעה צעדים שמסתיימים בנחיתה על הברכיים של אמא אבל עדיין מרגש אותי... רותיל´ה- לנסיכה יש כבר נעלי טימברלנד בייבי, למסעות המתוכננים במדבר, חחח

למעלה