היא חושבת שאם נדבר על זה אולי יקרה נס

רעוּת

New member
היא חושבת שאם נדבר על זה אולי יקרה נס ../images/Emo96.gif

הנה לירון, שלא ישעמם לך
. הפעם זה קצר, אז בלי תירוצים
. מה אתם מסרבים לראות? לאן אתם מפחדים ליפול? מה נמס אצלכם בחיים? מתי קשה לכם לנשום? מה המקום שהוא רק שלכם? אוהבים להישאר לישון אצל אחרים? מה הייתם רוצים שיתמוסס? מדברים על מה שעובר עליכם? מאמינים בניסים? מה הנס התנ"כי האהוב עליכם
? איזה נס הייתם רוצים שיקרה?

DeepThoughts

New member
נס קפה

מה אתם מסרבים לראות? זוועות לאן אתם מפחדים ליפול? לרחמים עצמיים מה נמס אצלכם בחיים? תחושות מתי קשה לכם לנשום? כשאני מרגישה לבד, כשמעליבים אותי מה המקום שהוא רק שלכם? הראש שלי אוהבים להישאר לישון אצל אחרים? חח תלוי.. מה הייתם רוצים שיתמוסס? תחושת הלבד מדברים על מה שעובר עליכם? לא כ"כ מאמינים בניסים? לא מה הנס התנ"כי האהוב עליכם ? כשיצא מים מהסלע? איזה נס הייתם רוצים שיקרה? שיחזור גלעד שליט ..

רעוּת

New member
Let me be empty and weightless and maybe

אמה, תענו
אז מה אם זה יצא אובדני הפעם, זה לא אני, זה השירים של רונה
. מה אתם מסרבים לראות? את התאריך. לאן אתם מפחדים ליפול? אחורה לעולם. מה נמס אצלכם בחיים? כל מה שפעם היה מוצק ויציב. מתי קשה לכם לנשום? ביום הזכרון בהר הרצל. תעשו לעצמכם טובה ואל תתקרבו לשם אם אתם לא חייבים
מה המקום שהוא רק שלכם? החדר שלי אוהבים להישאר לישון אצל אחרים? לא מה הייתם רוצים שיתמוסס? השבועיים הקרובים מדברים על מה שעובר עליכם? לא מאמינים בניסים? לא מה הנס התנ"כי האהוב עליכם ? לא יודעת, הברזתי משיעורי תנ"ך באופן קבוע. איזה נס הייתם רוצים שיקרה? רציתי להדוף את השנים שעומדות בינינו...

The Dead Archer

New member
אפשר?....

מה אתם מסרבים לראות? את המציאות.. לאן אתם מפחדים ליפול? לביוב.. מה נמס אצלכם בחיים? העיניים. מתי קשה לכם לנשום? כשיוצא חיוך מזוייף.. מה המקום שהוא רק שלכם? ארץ הפלאות.. אוהבים להישאר לישון אצל אחרים? אוהבים לישון. מה הייתם רוצים שיתמוסס? הרבה מידי.. מדברים על מה שעובר עליכם? רק בפורומים תחת שם משתמש של אחרים.. :) מאמינים בניסים? ובנפלאות!... מה הנס התנ"כי האהוב עליכם ? נס פח השמן... (למרות שהוא לא בדיוק תנ"כי, אבל מעטים יודעים, אז נניח...) איזה נס הייתם רוצים שיקרה? אני מצטטת, כי לבד לא יוצא לי: "ילדה עומדת מול המים השקופים, חושבת: לו הייתי שפירית חופים קלה כרוח ורואה איך שפניי עפים. רוצה להיות רק שפירית של-יום או הערביים ולא לשכב בלילה בין אלפי כנפיים עייפות, רוצה רק שפירית של בין-ערביים..." לילה קסום...

bזוהר

New member
תפסת תמונות ממש יפות, את זו שצילמה

מצד ימין כזה של הבמה?

The Dead Archer

New member
אממ....

לא.. ישבתי ממש בסוף.. הן יכלו להיות הרבה יותר יפות אם הייתי יושבת מקדימה, אבל- נו, מילא.. :) בזכות העדשה..

מיץ פזי

New member
זה מהשייט הזה שהיא עשתה בלונדון..

זוכרים שהיא עשתה מן שייט כזה מלונדון לחיפה.. כששם היא שרה שירים משנות הארבעים כזה (ובגלל זה היא לבושה ככה) וכשהם הגיעו לחיפה היא שרה שירים שלה.. היא סיפרה על זה איפשהו.. אולי בהופעה או משהו לא זוכרת כבר..

bזוהר

New member
אה והתמונה מהממת!!!

רונה בלונדון, מה יכול להיות יפה מזה... :) התמונה הזאת עושה לי וידיאו בראש של עוברי אורח מסתכלים על רונה ומסננים "הו איז דיס ספיישל ביוטיפול וומן?!"

למעלה