היא יודעת

היא יודעת

היא פגשה בו בעבר היא תפגוש בו שוב בדמות כזו או אחרת פנים מול פנים או אולי בדף כתוב היא פגשה בו פעם אבל עוד לא הגיע זמן היא יודעת היא תפגוש בו שוב לא היום לא עכשיו יש לה דרך לעבור היא פגשה בו בעבר והיא ידעה ידעה הכל היא גם ידעה שאי אפשר לפגוש בסוף לפני שמסיימים את כל ההתחלה ויש עוד אמצע לעבור אבל בינתיים היא יודעת היא כבר פגשה בו בעבר והיא יודעת אין מנוס אם תרצה או לא תרצה בזמן הלא מתאים מכל בדמות כזאת,בדמות אחרת הוא יופיע היא לא דואגת היא יודעת כאילו עוצמת עיניים אבל לא היא ממשיכה בדרך שכל צעד בה כאילו מפתיע אבל ידוע מראש אבל אי אפשר להתחיל את הסוף מהתחלה כי עכשיו היא עוד באמצע אין מקום בשביל הסוף אבל בזמן אחר(מתי?) בדמות אחרת(בטוח שאולי) היא עוד תפגוש בו שוב בלי להתכוון בסוף של האמצע ואז יוכלו ביחד בדמות כזאת או אחרת להתחיל שוב את הסוף מהתחלה היא יודעת לא מודאגת הכל פשוט ברור כל כך היא יכולה לספר את כל הסיפור מהתחלה ועד הסוף היא יודעת את הכל אבל בינתיים היא מעדיפה לשתוק

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
איזה יופי

קורה לנו הרבה שיש לנו תחושה שמשהו עוד יקרה, שניפגוש שוב את האדם הזה ובאמת אנחנו פוגשים אותו

בכלל לא מדובר באדם

זה הרבה יותר גדול מזה אבל הוא שם הוא מחכה לה,כשיהיה לה האומץ לתפוס אותו בשתי ידיים.בינתיים היא מתאמנת בכאילו ובכל נקודת מפגש על הגלגל היא מבינה כמה היא התקדמה וכמה היא התבשלה אבל עוד לא,עוד מפגש אחד או שניים באחד הסיבובים ואז היא תיהיה שם,באופן מוחלט וסופי.

תלתלית

New member
בהחלט לא מדובר באדם

אלא ברגע הזה. לכל אחד יש את הרגע הזה. ואני מקווה שגם שלי יגיע.
תודה לך, נהייתי אופטימית לרגע. ואני מאחלת לך שיגיע הזמן, ואת תדעי, ואת תחבקי אותו לעצמך.

מצחיק שרק אתמול כתבתי עליו

והיום הוא בא לבקר. להראות נוכחות להזכיר שיש מי ששומר. הוא לקח אותי לטיול קצר של נצח לתוך העולם שלו שלנו הוא נתן לי יד והיא הייתה כל כך חמה הגוף שלי היה כל כך קפוא ממש כפור של גוויה הוא הרים אותי איתו ונשבנו עם הרוח או אולי אני הובלתי והוא רק נתן לי להרגיש בטוח הוא חיכה איתי עד שחזרתי ואז הוא הלך. הוא עדיין איתי, עמוק עמוק בתוכי עם היד הזאת שלו עם גוף בלי פנים כמו שכבר אמרתי,נפגשנו בעבר אבל היום, היום הוא היה כל כך אמיתי, שלא היה מקום לטעות היום הרגשתי אותו בכל מילימטר בגוף בכל מילמטר מעל בכל מילימטר מתחת נסעתי הבייתה עם דמעות בעיניים דמעות חמות כמו כף ידו הכהה חזרתי הבייתה ואני עדיין המומה לא פיללתי למפגש כזה לא חלמתי על כאלו עוצמות לא תארתי לעצמי שככה יראה המסע המסע אל הכלום שמעורבב עם הכל מסע של אדום ושחור וכחול

למעלה