היא לא דומה לאף אחת אחרת.... וכל מילה נוספת מיותרת!
D Dark Force New member 23/1/06 #4 ../images/Emo99.gif../images/Emo56.gif|פגרה| פשוט עוצר נשימה תודה עידן
מ מורלוש New member 23/1/06 #7 אני עדיין לא מבינה כמה בת אדם יכולה להיותתת כזאתת מושלמתתת??? גאדדדד??? גאדדד?? גאדד?! כמהה יופיי כמההה כמההה כמההההההההה?אני מאוהבתתת בההה פשוט מאודד מאוהבתתת...משולמתתת כזאת בחיים לא ראיתיייייייייי...שיואווו!
אני עדיין לא מבינה כמה בת אדם יכולה להיותתת כזאתת מושלמתתת??? גאדדדד??? גאדדד?? גאדד?! כמהה יופיי כמההה כמההה כמההההההההה?אני מאוהבתתת בההה פשוט מאודד מאוהבתתת...משולמתתת כזאת בחיים לא ראיתיייייייייי...שיואווו!
ל לינויוש הנסיכה New member 23/1/06 #8 ../images/Emo23.gifהתאהבייי יותר ויותר ויותר../images/Emo23.gif כפרעליההההההההההההההההההה מושלמתתתת אני פשוטטט מאוהבתתת בהה ורק בההההה !!
../images/Emo23.gifהתאהבייי יותר ויותר ויותר../images/Emo23.gif כפרעליההההההההההההההההההה מושלמתתתת אני פשוטטט מאוהבתתת בהה ורק בההההה !!
D Dorushh 3 New member 23/1/06 #10 הכתבה הזאת הייתה מדהימה!!../images/Emo99.gif אפיה הם אמרו שיהיו את התמונות? בידיעות אולי? אהה לא חח נזכרתי בזמנים מודרניים.. למישו יש?:-O
הכתבה הזאת הייתה מדהימה!!../images/Emo99.gif אפיה הם אמרו שיהיו את התמונות? בידיעות אולי? אהה לא חח נזכרתי בזמנים מודרניים.. למישו יש?:-O