Principesa Reut
New member
היא לא מעצבת מחדש- העדכון השבועי../images/Emo70.gif
השבוע היו לנו כמה פרקים מאוד מענינים בתשוקות. העלילה די התקדמה יחסית (ואני מדגישה - יחסית), היה הרבה תרית'ן ושואיס
ולא היה יותר מדי צ'ריגל... אבל מה היה לנו בפורום
adi48 הביאה לנו קישור לאתר עם תמונות שצוחקות על תשוקות. היה מצחיק
שווה הצצה
soapsfan העלה קצת נוסטלגיה עם ציטוטים מהפרקים וספרסומות הראשונות של תשוקות. python 4 הודה כי בפרק הראשון הוא היה בטוח שטאבי היא האישה הטובה והנחמדה שמנסה להציל את גרייס, ואילו הילדה המלאכית היא הרעה מבין שתיהן
מרTIMMY העביר חידון תמונות של השחקנים כשהם היו קטנים. איזה חמוווווודיייייים
במסדר הנוכחות של חודש מרץ נכחו 31 חברי פורום... כנראה שבאמת הזיתי את ה90... בשאיפה לעוד
בריידי בריידי פתח במשחק חרוזים. אומנם יצא לנו רק שירון אחד (קיי וצ'ריטי בכו על מיגל והחוטף אגרטל בראש קיבל. לואיס מנסה להציל את שרידן ומיגל כמעט גמר בגן עדן) אבל השרשור התפתח לשרשור מצבם המשפחתי של השחקנים מהסדרה... אז שווה לראות
שירן בפנאן עברה טסט
מזל טוב
QsomeoneQ (אני
) החליפה (ולמה אני מדברת בגוף שלישי
) את השם שלה לPrincipesa Reut... מזל טוב
את מאוד נחמדה
מרTIMMY הציג בפנינו שתי חידות (אחת ושתיים) ו... הממ... אני לא ידעתי כלום *נסקלת**פעמיים*
backstreet girl כמעט והחליפה את כינויה לקרן אור87 אך ברגע האחרון הכל הסתדר ובקסטריט גירל חזרה להיות בקסטריט גירל.
מרTIMMY הביא לנו מסמך מאוד מעניין - האהבות, השינאות, התחביבים והפוביות של הדמויות בתשוקות. תודה
(קישור מס' 1)
השבוע ג'ס מטקליף (מיגל) חגג יום הולדת
מזל טוב
Another Girl הביאה לנו כתבה שהיא כתבה בעצמה. מומלץ בחום
(קישור מס' 2)
backstreet girl שאלה אתכם מי השחקנים האהובים עליכם ביותר.. כל מה שלכם נשאר לעשות זה לדרג. backstreet girl- אולי תעשי לנו סיכום של הדירוגים
תחרות תמונת הפורום יצאה לדרך. אתם מוזמנים להתחיל לעבוד על תמונות (תשתפו פעולה אנשים
כמה זמן כבר לוקח להכין תמונה
) ולשלוח לי למייל... כל המידע נמצא בקישור מס' 3.
צל"ש השבוע צל"ש השבוע הולך לpython 4 ולshuis4ever שהפסיקו את המריבות בינהם. המשיכו כך
חברים חדשים
moran14h (כבר לא חדשה אבל רצתה להיות בעדכון
)
פטריונת סגולה
NoA LoVeS WeStLiFe
I n n u e n d o
JustLikePuppetShoes
הצילצול
שירן בפנאן
p_nurit
צליל כאן ועכשיו
Passion4Life
ייאן האיסלנדי
roger *מצטערת מראש אם שכחתי מישו... לא בכוונה
שתהיה לכם שבת שלום
רעות
השבוע היו לנו כמה פרקים מאוד מענינים בתשוקות. העלילה די התקדמה יחסית (ואני מדגישה - יחסית), היה הרבה תרית'ן ושואיס