היא לא מפסיקה לבכות

bubu3

New member
היא לא מפסיקה לבכות../images/Emo7.gif

הפסיכיאטר בדק אותה, נתן clonex וטיפות clopixol. מישהו מכיר? הכדורים הראשונים עבדו יפה שבוע, עכשיו פחות... היא ממש בדיכאון, רוצה "הביתה" כל הזמן... בוכה... ואני בלי מצב רוח, קשה לי לגייס כוחות כדי לענות לה יפה... כל דקה בקשה...סתם לראות אותי. העבירו אותה ליחידה לטיפולי בית של קופת החולים... אבל מה אני עושה עם הבכי שלה? אני שבורה... הילדים גם... אווירת דיכאון בבית... ממש עצוב...

ענתי44

New member
בובו ../images/Emo24.gif

ראשית את לוקחת לך יום חופש, ונוסעת עם הילדים ליום כיף. גם אם תאלצי לשכור מישהי שתשמור על אמא. שנית את חוזרת לרופא ומספרת לו שהכדורים לא מועילים ושאמא בוכה. אולי צריך כדורים אחרים אולי מינון שונה. ובבית את מדברת עם הילדים שלא סבתא בוכה אלא המחלה היא הבוכה מתוכה ושהם לא יכנסו לדיכאון בגלל זה, וכן אני יודעת זה קשה שלא להכנס לדיכאון,אולי שינסו לנחם את סבתא, להציע לה לשחק איתם שש בש או לראות ביחד ט6לויזיה, או לנסות לדובב אותה ולשאול שאלות אולי זה ירגיע אותה. לאמא שלי נתתי בובות פרווה שהיא חיבקה והרגיעו אותה אבל אפשר גם להביא חיית מחמד כמו כלב או חתול. אולי זה יתן לאמא מרגוע לסיבלה, זה ביחד עם התרופות. חיזקי ואימצי יקירתי. ותזכרי ביחד את והמשפחה הנפלאה שלך תתגברו.

zs1957

New member
תגובה ל- bubu 3

במידה והיא עדיין בדיכאון להתיעץ עם הרופא שיוסיף לה תרופה נוספת. ישנה תרופה שנתנת לאנשים בדיכאון וחרדה שנקראת סרוקסט. תתיעצי עם הרופא המטפל. לא להתיאש אלה הם חלק מסימני המחלה. יש היום תרופות טובות המטפלות בנושא. בהצלחה!!!! זהבה שחם/עמותת אלצהיימר

למעלה