היא לא מצליחה לצאת מהמשבר של הקשר הקודם

test150

New member
היא לא מצליחה לצאת מהמשבר של הקשר הקודם

היי

אני המערכת יחסים כבר כחודש אולי קצת יותר, שבועיים ראשונים היה לנו את את הלהט הראשוני וכל הכיף שמסביב.
ובערך בשבועיים האחרונים אני מרגיש שהיא קצת "קרה", היום יצא לנו לדבר שיחה ארוכה.
העניין הוא שהיא היתה במערכת יחסים של שנתיים והיא נפרדה ממנו לפני כ9 חודשים, היום היא מרגישה שמאוד קשה לה להתגבר על הקושי הזה ובגלל מה שקרה אז שהיא נפגעה קשה אז היום קשה לה להיפתח "ולהראות אהבה" בקשר שלנו.
היא מרגישה שהיא מתרחקת ממני לא בגלל שהקשר שלנו לא טוב, אלה בגלל שהיא מרגישה שהיא "אולי"(מה שהיא אומרת) לא מוכנה למערכת יחסים בגלל שהיא מפחדת להיפגע שוב והיא לא מצליחה להראות לי את הרגש שאני מראה לה.
העניין הוא שהכול בינינו נראה ממש טוב, אפילו מאוד טוב, ובאותה מידה שהיא לא מצליחה למצוא את הרגשות היא גם לא רוצה להפסיק את הקשר שלנו בגלל שהיא מאוד אוהבת להיות איתי ולהיות ביחד. היא אוהב את הביחד שלנו אבל היא נורא מבולבלת. בנוסף, היא אומרת שכאשר אנחנו מתנשקים היא אומנם אוהבת את הנשיקה והכול טוב אבל זה רק פיזי, היא מרגישה את השפתיים אבל לא מעבר, היא לא מרגישה את אהבה שבנשיקה.

עוד נקודה, לצערי שכבנו ביחד כבר בשבוע הראשון ואני חושב שזה משפיע בגלל שמאז החלטנו(היא החליטה) לא לעשות סקס עד שהקשר יהיה רציני.(זאת אומרת לא עשינו סקס מאז, שזה כמעט חודש).

אני מבולבל כי אני לא יודע אם כדאי להפסיק את הקשר ו"ולהפסיק לבזבז את הזמן" שלי ולמצוא מישהי אחרת שכן רוצה מערכת יחסים, או שאני ישאר איתה כי אני מאוד אוהב את הקשר שלנו ורק שיהיה תיקווה שהיא תצליח להיפתח ולמצוא את הרגשות שהיא לא מצליחה לפתוח מליבה.

את השיחה הזאת עשינו היום, היא כמובן היתה ברוח טובה וניסיון להבנה של שנינו.

מה ממולץ שאני יעשה? ימתין עד שהיא תיפתח? "יפנק" אותה יותר? ימצוא פעילויות שנוכל לבלות יותר ביחד?
לא יודע אם זה היה נכון לעשות אבל קניתי לה היום פרחים וזה יגיע אליה לפתח ביתה מחר בבוקר.

אשמח לשמוע רעיונות.
תודה

Shamy

New member
חמוד הצעד עם הפרחים

תשמע אני לא יודעת , אני חושבת שהיא בעיקר סתם פיתחה פחד או רגליים קרות.
&nbsp
אין ספק שכאשר פחד מניע אותנו לעשות דברים זה אף פעם לא יוצא מזה משהו טוב, בד"כ לא...אני חושבת שעד שלא נלמד לקבל את עצמנו ונלמד לחיות בנוח בעור האישי שלנו לא נצליח לקבל ולתת אהבה בצורה טובה.
&nbsp
תראה אני מבינה שיש לך רגש מאוד חזק כלפיה , אני לא חושבת שאתה צריך להשקיע בה יותר אהבה ממה שאתה מקבל (זה כלל שתמיד תזכור בכל מערכת יחסים בעיקר כדי לחסוך לעצמך עוגמת נפש) אני כן חושבת שתתן לבחורה צ'אנס להפתח אבל בזמן סביר כמו חודשיים שלושה מעבר לזה אם היא עדיין לא "תרגיש" כלום לטענתה אז באמת שזה יהיה חסר טעם...כן תנסה להבין שכנראה היא נפגעה קשה ומאוד מבוהלת ותקבל את הגבולות שלה ליחסים נטולי מין כרגע בהבנה ותחכה קצת..אני חושבת שכולנו יכולים קצת להזדהות עם שברון לב רק תשים לב שאתה לא נכנס לאזור הידידות ונשאר כמקור עניין רומנטי !
&nbsp
שיהיה בהצלחה נשמח לעדכונים ולעזור בכל עניין שתרצה או אם תרצה להסתובב ולייעץ לאחרים אתה בהחלט מוזמן

למעלה