היא לא סתם אמא - היא
מלכה

היא לא סתם אמא - היא ../images/Emo47.gifמלכה ../images/Emo70.gif

מה עושה אמא שרוצה לתת לילד שלה להרגיש כמה הוא אהוב, לחזק את מעמדו בכתה, ולתת לו המון "גוד טיים"? היא מכינה לו מסיבת יומולדת הכי שווה בעולם, בדיוק כזו כמו שילד בן תשע רוצה. היא לוקחת מקלט, מעמידה בכניסה מכונת צמר-גפן מתוק, ממלאת את המקום בשטיחים ובלונים, ומזמינה פנימה דיג'יי אמיתי, כזה כמו בעולם הגדול, עם מכונת עשן, פעלולים, מהבהבים ומנצנצים, ומוזיקה מקפיצה לריקודים. וכשאחרי עשר דקות, מתברר לאמא המופלאה, שהדיג'יי אמנם הביא מוזיקה טובה, אבל את 3 שעות ההפעלה לילדים שהבטיח, הוא ממש לא יודע איך עושים, מה היא תעשה? כשהילדים מתחילים להשתעמם? אז תלוי... אם לאמא הזו קוראים "שרית של בוגי", אני אגיד לכם מה היא עושה: היא עולה הביתה בעקבות בוגי, וכעבור כמה דקות, שתיהן כבר למטה, עמוסות בניירות טואלט, צלחות מלאות קמח, בלונים לפיצוץ, ומיקי6 המקורי, (זו לא טעות...) ואז האמא הזו, הופכת להיות לביאה אמיתית: מנחת אירועים מקצועית ממש. הילדים של היום - למדו את כל המשחקים של פעם... הם חיפשו סוכריות("בלי עזרת ידיים") בצלחות הקמח, והתחננו ל"עוד תור"... הם קשרו את הבגדים שלהם לחבל ארוך-ארוך (הבנים ניצחו.. לא פייר!) הם רקדו צמוד עד שפוצצו בלון בטן אל בטן (רק בנים עם בנים ובנות עם בנות...) הם רקדו בטירוף תוך שהם שומרים על 20 בלונים- שלא יגיעו לרצפה... הם נהנו עד כדי שהיה תענוג להסתכל עליהם... וחתן השמחה?[ הוא היה יפה בטירוף, רקד כמו מקצוען, ובלילה בלילה , עוד התקשר כמ ג'נטלמן להודות על המתנות... אין עליהם!!!!! גלגל"צ בוגי ושרית - אתם פשוט מ-ד-ה-י-מ-י-ם

../images/Emo141.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif מזל טוב לגלגל"צ

יומולדת שמח כבר היה ושתי אמהות גדולות מהחיים כבר יש אז נשאר לי לאחל לגלגל"צ הרבה אושר ושמחה ושכל המשאלות יתגשמו וחוץ מזה יש כאן שני אבירים מתגעגעים...

אבא גאה

New member
נפלאה היא השרית הזו

וככה זה....כולם משהכונה שלה יצאו כאלו מדהימים ונהדרים. חוץ ממני.

פרח7

New member
גלגלצ הוא המלך

והאמהות שלו קיסריות!!!!! מזל טוב לילד היפה, המתוק, טוב הלב, חם, האצילי... (הייתי ממשיכה, כי יש עוד הרבה טוב לספר עליו, אבל שמעתי שהשורות הארוכות בתפוז נבלעות...)

ואוו ../images/Emo9.gif

תודה רבה על המחמאות והברכות. ערבה והמשפוחה תודה רבה שבאתם ושימחתם את גלגל"צ ואותנו(חשבנו שיהייה יותר לנו זמן להתייחס אליכם אבל....) מיקי6 המקורי ומשפחתה המקסימה תודה תודה תודה על העזרה הרעיונות והמתנה. למחרת גלגל"צ הלך לחבר מהכיתה (לקח איתו את המשחק סוני פלייסטשיין החדש שלו) והחבר אמר לו: "זה היה היומולדת הכי יפה שהיתי בחיים" בשבת בערב הגיעו: שימו לב
לאיחוד המשפחות (תודה
אישתי אני
אוהבת אותך) אמא שלי,אבא שלי ואשתו, אחי,אחותי, סבא וסבתא שלי, אחים של אמא שלי (עם הנשים והילדים ) אמא של מיכל ,אחות של מיכל ,אחיין של מיכל, אבא של גלגל"צ וההורים שלו. כולם רקדו שרו ועשו לגלגל"צ אחלה יומולדת.... נחת........ אחחחחחחחחח

BOOGY BOOGY

New member
שכחת לספר את החשוב מכל... ../images/Emo13.gif

לנל יש חברה! הכל התחיל לפני שבוע.. לפני שבוע הייתה מסיבת יום הולדת לשלוש בנות מהכיתה של גל.. אחרי שנגמרה המסיבה גל חזר הבייתה.. וילדה בשם להב ליוותה אותו הביתה כי הוא לא רצה ללכת לבד.. במסיבת יום ההולדת של גל יצאתי לרגע לעשן סגריה ובחוץ היו כמה ילדות.. דברתי איתן קצת על המסיבה ושאלתי אותם למה הן לא רוקדות עם הבנים.. אז ילדה אחת אומרת לי: הבנים שלנו ביישנים! הם לא מציעים לנו חברות! אז אמרתי: אם הם ביישנים, אז למה אתן לא מציעות להם חברות? בקטע הזה הגיע גל אז הן הפסיקו לדבר.. מסתבר שלהב שמעה לעצתי.. כי גל אמר לי אחר כך שאחרי השיחה שלי עם הבנות להב ניגשה אליו ואמרה לו שהוא חתיך והציעה לו חברות! והוא אמר לה כן! בלילה הוא שאל אותי מה עושים כשיש חברה? אז הסברתי לו.. למחרת היא התקשרה אליו והזמינה אותו אליה.. והוא שיחק אותה קשה להשגה ואמר לה שהוא עסוק.. והלך לחבר שלו לשחק עם הסוני פליי סטיישן

למעלה