היא ממשיכה לדבר ולהיפגש עם האקס שלה ומפריע לי. אני קטנוני?

holyfook

New member
היא ממשיכה לדבר ולהיפגש עם האקס שלה ומפריע לי. אני קטנוני?

אנחנו יחד תקופה של חודשיים סה"כ, וממש מעט לפני כן היא נפרדה מאותו אקס אחרי קשר של 3 שנים.
היא המשיכה לדבר איתו טלפונית ולהתכתב בהודעות, והייתי כנה איתה כבר מההתחלה שהמשך הקשר ביניהם מציק לי מעט, במיוחד שהפרידה ביניהם סה"כ היא טרייה. היא הבטיחה שלא מדובר במשהו מעבר להתכתבויות, ואני בחרתי לסמוך עליה, בכל זאת לא נראה לי נכון להכתיב לה עם מי לדבר ועם מי לא.
מילא הודעות, אבל לא מזמן יצא שנפגשה איתו ועם חברה משותפת שלהם לטיול בעיר, שבסופו הם גם חזרו כולם לבית של אותו חברה ובן הזוג שלה. לא גיליתי בעצמי, היא הייתה כנה וסיפרה לי על כך כאילו זה שום דבר. אמרתי בסדר, צירוף מקרים, בגלל החברה המשותפת, לא קרה כלום.
באותו השבוע אחרי שהבאתי אותה אלי לבית היא הסתגרה בחדר ודיברה איתו במשך שעה בטלפון! זה היה בשעת ערב מאוחרת, אספתי אותה מהעבודה אלי שיהיה לנו חצי שעה להיות יחד, כי יום אחרי שנינו היינו צריכים לקום מוקדם מאוד. בסוף הזמן התבזבז על אותה שיחה עם האקס שלה. בסדר, הבלגתי, לא על כל דבר צריך להיות קטנוני. היא לא שכחה להודות לי על הסבלנות אחרכך, והוסיפה שאם הייתי עושה אותו הדבר עם האקסית שלי היא לא הייתה מצליחה לסבול את זה (
).
והיום היא מודיעה לי ששבוע הבא כנראה תצא לטיול עם אותו האקס, שני חברים שלו, ועוד חבר שלישי שמביא את בת זוגו. הייתי בעבודה, אז לא הגבתי בצורה עמוקה, אמרתי בסדר וזהו.

האסימון נפל לי רק עכשיו, בכל זאת בלילה יש זמן למחשבות. מילא מדברת בטלפון, מתכתבת, נתקלת בעיר במקרה לכוס קפה. אין לי זכות לומר כלום. אבל תכנון מפגשים, למרות שמדובר בקבוצה קטנה ולא אחד על אחד, אני לא יכול לסבול את זה!
אנחנו לא ילדים קטנים, וכמובן שאדבר איתה על העניין בצורה כנה ואשתף אותה ברגשות שלי, פשוט מעדיף לחכות שניפגש ולא לעשות שיחה כזו בטלפון.

אבל צריך דעה שלכם בנושא, איך אתם הייתם מרגישים במצב שלי, ומה בעיקרון מקובל במקרים כאלה (אם יש דבר כזה מקובל כאן)?
תודה
.

אתה אמיתי או שהדיונים על אותו נושא ימשיכו להגיע

כל עוד אנשים מגיבים ואפשר לדחוף את זה לראשי ולפתוח את אותו נושא עם משתמש אחר כדי למחזר את תנועת הגולשים?

ב"סיפור" שלך אתה לא החבר שלה. אתה לא שחקן על הלוח, אתה מקפיץ אותה אוסף אותה מחמם את הצד שלה במיטה, עושה לה מסאז' לפני משחק מכריע, והיא מחכה לזמן הנכון לשחרר אותך כמו בידון דלק של מטוס סילון בדרך ליעד הרחוק והאמיתי.

holyfook

New member
תגיד לי, אתה רציני? מה התגובה המתלהמת הזו עכשיו?

לראשי זה לא יגיע כי סימנתי את האופציה "נא לא לפרסם את ההודעה בעמוד הראשי", תמיד גורר אחריו תגובות הזויות מאנשים מזדמנים.
מעבר לזה, לא מתאים לך להגיב לי, אל תגיב. כואב לך משהו, תמצא דרך אחרת לפתור את זה מלהתנהג כמו חמור על גבי הפורום!

ולא, לא פתחתי את הנושא הזה בעבר, ועד כמה שזכור לי פעם ראשונה שאני בכלל נכנס כאן לפורום
אבל בוא נחשוב בצורה הגיונית, אני לא ממציא פה את הגלגל, ומן הסתם שנושא של אקסים ואקסיות יופיע לא מעט בפורום שמדבר על יחסים בינו לבינה!

עכשיו ברצינות, אם למישהו יש תגובה רצינית אשמח לקבל. אם קבלת הפנים היא תוקפנות ותגובה ביזיונית כמו שלך, אז אפשר למחוק את השרשור הזה כולו, חבל על הזמן שלי...

שים לב לחצי השני של התגובה

שיועדה למקרה שאתה רציני, אני לא הייתי נשאר במן קשר שעומד על הקצה ככה. באמת חבל על הזמן שלך כי היא איתך כרגע מטעמי נוחיות בלבד. מה שהזוי זה שאתה מקבל את זה בבגרות בקשר שאתה לא מקבל שום דבר ממנה...

רואה 6 6

New member
תגיד לה שלום יפה ותלמד לקח להבא.

יש מספיק דברים שאפשר ליהיות בהם לארג',לא כשאתה יודע שדורכים עליך.
אתה כנראה עובד זמני, לא יותר.

Shamy

New member
אתה לא קטנוני

אותי מטריד עניין אחר, למה בעיניה היא לא רואה את הצורך בלקחת אותך למפגשים, אם זה באמת כמה חבר'ה שנפגשים לטיול כביכול ..למה לא הציעו לך להצטרף? זה נשמע כאילו הבחורה מנסה לשחק על שתי חתונות
אני אישית הייתי מאוד כועסת על זה ואפילו הייתי חותכת, כי אקס הוא אקס מקומו בעבר וזהו. איפה אתה בספור הזה? לא נראה לך תמוהה שהיא יוצאת לכל מיני אירועים זוגיים איתו ולא איתך?

holyfook

New member
אנחנו יוצאים יחד לאירועים זוגיים

זה לא שהוא בתמונה כל הזמן. סה"כ מדובר בשני המפגשים, אחד שציינתי והיה עם חברים משותפים לא מזמן, והשני שעתיד לבוא עם אותם חברים משותפים כמעט (יותר נכון חברים שלו).
מעבר לשני המפגשים האלה, אני והיא יוצאים יחד והיא לא משאירה אותי בחוץ.

ועדיין, אני לא מנסה לגרום למצב להיראות פחות גרוע, רק מציג את התמונה בצורה נכונה.
בסופו של דבר זה מאוד מפריע לי, ואם בהתחלה דיברתי איתה על העניין והגענו להסכמה שהקשר שלהם ישאר טלפוני בלבד, הרי שפתאום זה משתנה ונהיה מפגשים במציאות, וגם ההתייחסות לעניין מצידה היא כמובן מאליו, הודיעה לי על הטיול שתעשה איתו ועם אותם חברים שלו בצורה רגילה, כאילו שלא מדובר במשהו משמעותי והוא סתם אדם לא מוכר
.
ומעבר לכך, מה שממש מרתיח אותי, שבאותו מפגש שהיה הוא "גילה" עלי ועליה דרך קריאה של הודעות וואטסאפ, ולפי מה שסיפרה לי הוא לא שמר על פה נקי ודי ליכלך עלי. קודם כל לא הבנתי למה היא שמרה את העניין בסוד, ודבר שני לא הבנתי למה בכלל נתנה לו מקום לדבר עלי בצורה כזו ולהמשיך במפגש איתו! זה מרגיש לי קצת ילדותי, אבל אם מישהו היה מדבר בצורה לא יפה על בת הזוג שלי, הייתי אומר לו שלום ולהתראות ומעיף אותו מהחיים שלי...ובכלל, אני מרגיש כמו בן 17 כשאני מדבר על הסוגייה הזו, ממש לא נעים לי להגיע למצב כזה כאדם בוגר

אני ממש לא רוצה להיפרד ממנה, חוץ מהעניין הזה נראה ששנינו די מתאימים אחד לשני, טוב לנו ביחד. אבל מתחילות לעלות לי ספקות.
אני אדבר איתה על הנושא בתחילת השבוע הבא, ואם היא תרצה לשמור אותו בחיים שלה, אז שיבושם לה ולו, הגעתי למסקנה סופית שלי זה לא מתאים...

Shamy

New member
אתה מפספס את הנקודה שלי

למה הוא היה צריך "לגלות" עלייך...איפה ההגינות בלהגיד לו..יש לי מישהו...אם הוא חבר כזה טוב שלה,מדוע לא הוצגת בפניו? מדוע לא ראית אותו? ולמה היא לא חושבת שאתה צריך לבוא יחד איתה ולהפגין זוגיות..מבין? נראה לי באופן אישי שהיא משחקת פה על שתי חתונות מצד אחד היא איתך מצד שני היא רוצה לשמור את האקס על אש קטנה למקרה ש...(ככה לי זה נראה) זה לא מתאים ןלא לעניין

תזהר ממנה

אין לה מוסר נכון בקשר לאקסים. אין לה הבנה היכן שמים אותם, או שהיא פשוט לא רוצה להבין כי נוח לה.

נראה שהיא כל כך עמוק בעניין הזה שקשה לי להאמין שתצליח בלב מלא להרחיק אותו ממנה בלי לגרום למתח גדול בניכם.

ועוד דבר. כשבחורה אומרת לך שהיא לא הייתה עומדת בזה אם היית אתה עושה לה את אותו הדבר, זו לא מחמאה בשבילך. זה אומר שהיא יודעת שההתנהגות שלה לא באה בחשבון אבל אתה מקבל את זה. אתה לא יוצא מזה טוב לטווח הארוך.

Jeffrey10

New member
אני לא הייתי מרגיש כלום במצב שלך

כי למצבים עגומים כאלה אני פשוט לא מגיע

מקובל מה שסוכם ומתאים לשניכם

ואם עשיתם הסכם שהשיחות הן רק בטלפון- היא ממש מפירה את ההסכם באופן בוטה וחסר כבוד אליך!
&nbsp
אני בספק גדול מאוד מאוד שהיה מתאים לה שתהייה לך אקסית במעמד דומה.
כמו שזה נקרא מהדברים שלך- נחמד לה שהיא יכולה לרקוד על שתי החתונות.
&nbsp
שים גבולות- כי אחרת יהיה ממש רע!
ואם היא לא מבינה- תחתוך.
&nbsp

אני יודעת שכתבת את התגובה בהומור

אבל במערכת יחסים יש הרבה הסכמים לא כתובים בין בני הזוג.
מי שלא מסוגל לכבד אותם- תהייה לו בעיה קשה לנהל מערכות יחסים עם בני אדם.

Jeffrey10

New member
צודקת

בגלל זה הוא צריך להגיש תביעה
זה מה שעושים כשמישהו מפר הסכם

שלום

לפעמים אוהבים מישהו מאד באופן ידידותי בלבד ואז הקשר חיוני לאדם ולא צריך להפריע לקשרים אחרים. עליך לבדוק אם היא באמת בוגדת בך, רגשית ומעשית. מפגשים אפשר לקבוע גם עם ידיד. אם הנושא מאד מפריע לך, אולי כדאי שתדבר אתה על זה ותגיד לה מה אתה מרגיש, ותבקש שהיא תגיד לך מה היא באמת מרגישה כלפיו לעומת מה שמרגישה כלפיך.
&nbsp
&nbsp

שרונת XD

New member
זה לא נראה טוב

לא מזמן הם נפרדו והם שומרים על קשר ונפגשים והיא מסתירה ממנו שיש לה חבר.
היא באה אליך ומסתגרת בחדר ומדברת איתו בטלפון.
למה אתה רוצה להיות עם מישהי שלא במאה אחוז איתך? ששומרת על אופציה להיות עם מישהו אחר?
אני אפילו לא הייתי מציעה לך לומר לה לנתק איתו קשר, אף אחד לא נראה טוב כשהוא אומר לבן אדם לנתק קשר עם מישהו, זה דבר ממש נוראי לעשות. אתה גם לא אמור, היא תהיה במאה אחוז איתך אם היא תרצה ולא אם תנסה לכפות את זה.

holyfook

New member
תודה לכולכם על העצות

אני אסגור את זה סופית ביומיים הקרובים.
חבל לי שזה יגמר בצורה כזה, די חיבבתי אותה
, אבל לא רואה אופציה אחרת. לשים לה אולטימטום או להגדיר לה עם מי להיפגש ועם מי לא לא מתאים לאופי שלי, וכך לא עובדת מערכת יחסים לפי התפיסה שלי. זה היה צריך לבוא ממנה אוטומטית, במיוחד כשכבר דיברתי איתה בנושא וסיפרתי איך אני מרגיש כלפי הקשר עם האקס.

היית צריך להעיף אותה מזמן !!!

איך שהיא אמרה לך שהיא בקשר עם האקס הזה שלה.
מה זה השטויות האלה, הפחד מלהצטייר כקנאים פשוט העביר אתכם הצעירים על דעתכם. אצלי אחד שמדבר ומתכתב עם האקסית שלו לא היה עובר את הדייט הראשון.

sagivi1

New member
למה ישר לסיים?

לדעתי בכלל לא מקובל להיות בקשר עם אקס.
זה פוגע ותמיד יפגע לא משנה מה,זוגיות עבר שנגמרה צריכה להיגמר לא משנה כמה טוב זה נגמר.

תיהיה קצת יותר קשוח בקטע הזה ותסביר לה מה הצפיות שלך להמשך הזוגיות ומה מפריע לך,לותר לא יתן לך כלום,ואם אתה רוצה אותה היא צריכה להרגיש את זה.
וזה מצב מצויין להוציא אותה מהאקס שלה,כי אם לא אתה אז הבא יעשה זאת או הבא וככה עד שיבוא אחד שיעשה זאת.
אם היא חשובה לך ואתה יודע שאתה רוצה אותה על תותר ותגיד לה שזה לא מקובל,ואתה רוצה אותה קרוב אלייך ולא לאקס המטופש שמציע לה הצעות.
את זה היא הייתה צריכה לעשות איתו כשהיו יחד,וזה נגמר,היא שלך עכשיו.

&nbsp

למעלה