היא ממש דומה לדולסה מריה יש להם אות יש להם אותו לוקק
ס סוכריה16 New member 28/7/05 #3 הן לא דומות בצבעים או משוו אבל בהחלט יש דמיון.. את לא הראשונה שאומרת!
P pablo111 New member 28/7/05 #4 תמונה חדשה של דולסה מהקטלוגג איזה גוףף יש לה רגליים מדהימותתת והיא ממש מדכירה את נטי ב2 התמונות הראשונות מה לא?
תמונה חדשה של דולסה מהקטלוגג איזה גוףף יש לה רגליים מדהימותתת והיא ממש מדכירה את נטי ב2 התמונות הראשונות מה לא?
P pablo111 New member 28/7/05 #5 תמונה חדשה של דולסה מקטלוג מדהימה איזה גוףף איזה רגליים סקסיות והיא ממש מזכירה את נטי מה לא? הקישור ךתמונה
תמונה חדשה של דולסה מקטלוג מדהימה איזה גוףף איזה רגליים סקסיות והיא ממש מזכירה את נטי מה לא? הקישור ךתמונה
M m dulce New member 28/7/05 #7 יואאו איזה דמיון אבל לדולסה יש גוף יותר יפה יש לה חזה יותר יפה ורגליים יותר יפות משל נטליה
H Hila The Sweet Girl New member 28/7/05 #10 וואי נטייייייייייייייי אני חולה עלייה הייתי מעריצה שלה 4 שנים בערך..חחח והייתי בכל ההופעות שלה בארץ !| והיא מושלמת כמו דולסה.. פה הם די דומות
וואי נטייייייייייייייי אני חולה עלייה הייתי מעריצה שלה 4 שנים בערך..חחח והייתי בכל ההופעות שלה בארץ !| והיא מושלמת כמו דולסה.. פה הם די דומות
ס סוכריה16 New member 28/7/05 #16 נכון חח וגם לשתיהן יש אדוםםםם שאני מסתכלת על דולסה אני לא חושבת שהיא דומה בכלל.. אבל במבט על נטי היא נורא מזכירה!
נכון חח וגם לשתיהן יש אדוםםםם שאני מסתכלת על דולסה אני לא חושבת שהיא דומה בכלל.. אבל במבט על נטי היא נורא מזכירה!
ס סוכריה16 New member 28/7/05 #13 אני דווקא חושבת (בלי קשר דולסה) שנטליה אויירו יותר יפה.. היא מושלמת בשיאים. ושאני רואה בוה פראית אני רק נזכרת בה ומתלהבת מהיופי שלה יותר... חח וכנראה שכחתם כמה נטליה שווה, יש לה גוף מושלם.. חוץ מפנים מיוחדות.. אין היא מדהימה...
אני דווקא חושבת (בלי קשר דולסה) שנטליה אויירו יותר יפה.. היא מושלמת בשיאים. ושאני רואה בוה פראית אני רק נזכרת בה ומתלהבת מהיופי שלה יותר... חח וכנראה שכחתם כמה נטליה שווה, יש לה גוף מושלם.. חוץ מפנים מיוחדות.. אין היא מדהימה...
ס סוכריה16 New member 28/7/05 #15 הזוג שאני הכי אוהבת פשוט שני יפים אמיתיים חח וכן, את מיה ומיגל אני מאוד אוהבת , ממש ממש ממששששששש.. אבל עליהם נראה לי הייתי משוגעת יותר אפילו חחח
הזוג שאני הכי אוהבת פשוט שני יפים אמיתיים חח וכן, את מיה ומיגל אני מאוד אוהבת , ממש ממש ממששששששש.. אבל עליהם נראה לי הייתי משוגעת יותר אפילו חחח
ס סוכריה16 New member 28/7/05 #21 תראו איזה יפההההההההה גם שהיא בלי איפור.. היום שראיתי בובה שמתי לב שהיא לא מאופרת הרבה... ואני יודעת שתגידו לי שיש עליה מייק אפ וכאלה.. אבל זה לא ממש נראה
תראו איזה יפההההההההה גם שהיא בלי איפור.. היום שראיתי בובה שמתי לב שהיא לא מאופרת הרבה... ואני יודעת שתגידו לי שיש עליה מייק אפ וכאלה.. אבל זה לא ממש נראה
ס סוכריה16 New member 28/7/05 #22 פה היא דומה מאוד מאוד לדולסהההההה יאאאאץץ עם השחור הזה.. באממת נורא דומות פה
ס סוכריה16 New member 28/7/05 #25 עוד בקיצור צודקים.במבט על נטי היא ממש מזכירה את דולסה.. לי לא ממש אבל זו כבר פעם מליון שאני שומעת את זה , ועכשיו שאני רואה תמונות קיים דימיון ממש.
עוד בקיצור צודקים.במבט על נטי היא ממש מזכירה את דולסה.. לי לא ממש אבל זו כבר פעם מליון שאני שומעת את זה , ועכשיו שאני רואה תמונות קיים דימיון ממש.