היא מתחה קצת למטה את חולצה..

traveler03

New member
היא מתחה קצת למטה את חולצה..../images/Emo4.gif

כן, חשבתי שיעורר את תשומת הלב שלכם/ן.. !0sunglass0! כדי להזכיר לפני כמה ימים דיברתי על כך שאחת מנשות המכירה בחדר כושר השיבה לשאלתי (האם היא סיימה על ההרזיה שלה) שהיא 1.70 על 51 קילו והיא רוצה להיות 49, (אותה בחורה היא אחת מהיפות שראיתי) בתור דוגמא היא אמרה שהיא רוצה להיות כמו אחת ממדריכות הכושר הזערוריות שיש אצלנו, לאחר שהיא הלכה (הן מכירות שנים) מיהרתי לאותה מדריכה וטענתי באזניה שהיא משמשת דוגמא "רעה". אותה מדריכה אמרה שהיא 1.64 על 48 קילו והיא הייתה מתה להיות במקומה היא אמרה גם שאותה בחורה אין לה כל כך חזה ואילו לה יש וכאן משכה קצת למטה את מחשוף שלה קצת למטה והגביהה את החזה שלה כדי להוכיה לי את זה (באמצע חדר הכושר אגב). מרוב הלם (מהמשקל) הייתי חייב לברר או משהו בדרך חזרה כשירדתי מהמונית שאלתי בחורה רזה שמעולם לא ראיתי אותה שחיכתה בתחנת אוטובוס האם היא כבחורה לא חושבת שבחורה אחרת במשקל כך וכך והיא חושבת שהיא צריכה לרדת האם היא לא אנורקטית? אותה בחורה ענתה לי שהיא עצמה 1.70 על 49 קילו ולפי איך שהיא אמרה את זה, היא לא עשתה עניין גדול כל כך. הגעתי למסקנה שבנוסף למגיפת ההשמנה קיימת בעולם מגיפת הרזייה. עד כאן התקציר, מה שלא שמתי לב הוא ש-3 בחורות שבקושי מכירות אותי סיפרו על משקלם, ככל הידוע לי להוציא משקל מבחורה (גם רזות) זה יותר קשה מלגייר את עראפת, אך בכל זאת זה קרה בנוסף מה שהזכרתי עם המדריכה. אני זוכר בצבא 2 פקידות שהיו איתי פעם אחת בחדר קראו בשמי וכשהרמתי את הראש הם פתחו את החולצה שלהן לרווחה ומייד סגרו אותה ופרצו בצחוק רועם אחת עם השנייה. אני חושב שהן עשו את זה רק כדי לראות איך אגיב. האם אני רואה כאן תבנית ביחס בנות כלפי? האם יש בי משהו שגורם להן לבטוח בי יותר? זוכר בinternet שחלק מהבנות שדיברתי איתן אמרו שמשהו בי גורם להן להיפתח אלי יותר (לפני כ-10 שנים זכור לי 4 מקרים על בנות שסיפרו לי שאנסו אותן כבר צ'אט הראשון שלי איתן). מעולם לא ספרתי את כל המקרים הללו כתבנית אחת כי לא החשבתי אותם במיוחד, חשבתי שכך בנות מתנהגות בטבעיות. (משוחררות יותר וכו'...). אולי סתם נדמה לי.

niva99

New member
ומעניין מה גרם לך לאגוד את כל המיקרים

לחבילה אחת ולמצא להם מכנה משותף? -יכול להיות בהחלט שיש לך את זה- כישרון לדובב בני אדם. -ליצור אוירה של פתיחות ואמינות כלפיך. -לגבי משקל הבנות-שים לב למכנה המשותף כולן היו בתת משקל יחסית לגובהן זה לא שמשהיא ששוקלת-90 קילו התוודתה בפניך... -האם גם אתה מנגד נוהג לשתף את הבנות מהצ'אטים בפרטים אישיים אודותיך? -כי אם כן,אז הפתיחות מובנת.

traveler03

New member
מה שגרם לי לחשוב על זה...

הייתה אחת הנשים בעבודה כשסיפרתי לה את העניין עם המדריכה הוא העירה משהו בנוסח "אתה פולט את המספרים של כולן שם כמו כלום.." כאילו הייתה מופתעת מזה.. בצ'אט אני נוהג לפעמים לשתף, אך לא במציאות.

niva99

New member
ראה אני מאמינה בעיקרון של

דומה מושך דומה. אם אתה אדם פתוח אז סביר להניח שתמשוך אליך אנשים הדומים לך בנטיה זו. נשים מטיבען פתוחות ונוהגות לשתף יותר. וישנו זן נדיר של גברים(בד'כ "גאים") שנשים נוטות לראות בהם כמעין חברה קרובה.(שלא ישתמע חס וחלילה שאני רומזת כאן על משהו!). הכל טמון במבנה האישיות.

traveler03

New member
לאישיות שלי יש מבנה של קרטון ספוגי.

מעולם לא צעקתי או התרגזתי על בחורה, מעולם לא התחלתי או הייתי עם בחורה (וגם אני לא רומז כאן על משהו!). אולי בגלל זה אני לא נתפס מאיים או בעל דחף האומפ שיש להרבה ברנשים היום...

traveler03

New member
אני לא מאמין שאני נראה אטרקטיבי...

אני אמנם 1.89 על 79 קילו אך עדיין יש לי כרס (אפילו אחרי 40 קילו הורדה).. (סטיית off topic).. אני לא מתכוון להוריד יותר מכיוון שזהו משקל סטטיסטית אמצעי טוב.(בניגוד לאותר בחורה). לכן אני עובד יותר בכיוון של מסת שרירים אך כבר שמעתי שרק שאיבת שומן תעזור, אך אני רואה בזה ניתוח פולשני ולא מוכן לשמוע על כך אני רגוע כי היקף הבטן הוא 96 (מתחת ל-102 שזה הגבול). אה.. ומשקפיים אמרתי כבר? בההההה.. בקיצור לא משהו שחתיכה כגון אותה ברנשית תעלה על הדעת לחשוב עליו

niva99

New member
אמנם אין כמראה עיניים אבל המשקל הוא

חשוב -אך אינו חזות הכל. ישנם אנשים שיש להם "את זה" ביג טיים וזה למרות המשקל והמשקפיים. לא יודעת לשים אצבע מדוייקת מה זה בדיוק הדבר הזה. מעין חן מולד /קסם אישי-הם לא חייבים להיות יפים במיוחד. זה משהו בדרך התנהלותם... אני קוראת להם אנשים מוארים-כשהם מדברים איתך יש להם ניצוץ-מעין זיק בעיניים. מקווה שהובנתי.

traveler03

New member
אני חושב שהבנתי ודי בטוח אין לי ../images/Emo13.gif

האומפ הזה...

למעלה