היא מתקשרת לחברה שלה ב2.00 לפנות בוקר ואומרת לה הוא הציע לי נישואין אבל אני

סירבתי להצעת הנישואין שלו.
השתגעת אומרת לה החברה הטובה שהייתה מזועזעת עד עמקי נשמתה. איך יכולת לסרב לו? הוא גורג'ס חתיך העולם ,הוא עשיר ותראי איך הוא מפנק אותך תראי כמה מכוניות הוא קנה לך?
יש לך מקלארן F15 ולא מזמן הוא קנה לך בוגאטי F35 ויש לך כרטיס אשראי שלו פתוח והוא מאוהב בך .
אמרה לה נכון. אני לא יכולה שלא להסכים איתך אבל במיטה הוא לא שווה כלום. כל פעם שאני כבר מגיעה כמעט לאורגזמה הוא יוצא ממני ואומר בפעם הבאה.
הוא לא נותן לי לגמור וזה מתסכל אותי ואני עצבנית כל היום ודרך אגב הוא כל הזמן מביא את החברים שלו שאני לא סובלת והם נוגעים בי כל הזמן ומחללים את הגוף שלי וזה נורא לא נעים לי וכשאני מספרת לו מה שקורה הוא צוחק ואומר הם חרמנים עלייך והוא נהנה מזה.
אז סירבתי להצעה שלו.
אבל מה הבעיה? בבוקר היא מתעוררת מהחלום הנפלא הזה לסיוט כשהיא רואה אותו לצידה במיטה ויודעת שזה רק היה חלום.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחח
בוקר טוב אזרחי ישמעאל. התעוררתם כבר לסיוט?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחח
חח
ח
אני לא יכול לומר לכם עד כמה אני נהנה .מביט בדרכון האמריקאי שלי ואומר תודה לקדוש ברוך הוא שהראה לי את הדרך החוצה מהחור הזה הקרוי מדינת ישמעאל.
אני מביט בנכדים שלי וצוחק. ונהנה לראות אותם כשהם שואלים אותי סבא למה הבית שלנו בנוי מבטון ? ואני עונה להם כדי שהרקטות הקסאמים שיורים עלינו האינדיאנים מהאוורגליידס לא יפגעו בנו. והם מביטים בי מה המשיגנע הזה מקשקש חחחחחחחחחחחחח רק הילדים שלי באים אלי אחר כך נותנים לי נשיקה ואומרים לי תודה ומחבקים אותי חזק חזק.
הם מבינים. כי הם יודעים.
טו טו טו חדירת כלי טייס עוין להכנס למקלטים .

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
השתגעת אומרת לה החברה הטובה שהייתה מזועזעת עד עמקי נשמתה. איך יכולת לסרב לו? הוא גורג'ס חתיך העולם ,הוא עשיר ותראי איך הוא מפנק אותך תראי כמה מכוניות הוא קנה לך?
יש לך מקלארן F15 ולא מזמן הוא קנה לך בוגאטי F35 ויש לך כרטיס אשראי שלו פתוח והוא מאוהב בך .
אמרה לה נכון. אני לא יכולה שלא להסכים איתך אבל במיטה הוא לא שווה כלום. כל פעם שאני כבר מגיעה כמעט לאורגזמה הוא יוצא ממני ואומר בפעם הבאה.
הוא לא נותן לי לגמור וזה מתסכל אותי ואני עצבנית כל היום ודרך אגב הוא כל הזמן מביא את החברים שלו שאני לא סובלת והם נוגעים בי כל הזמן ומחללים את הגוף שלי וזה נורא לא נעים לי וכשאני מספרת לו מה שקורה הוא צוחק ואומר הם חרמנים עלייך והוא נהנה מזה.
אז סירבתי להצעה שלו.
אבל מה הבעיה? בבוקר היא מתעוררת מהחלום הנפלא הזה לסיוט כשהיא רואה אותו לצידה במיטה ויודעת שזה רק היה חלום.
חחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחח
חח
ח
אני לא יכול לומר לכם עד כמה אני נהנה .מביט בדרכון האמריקאי שלי ואומר תודה לקדוש ברוך הוא שהראה לי את הדרך החוצה מהחור הזה הקרוי מדינת ישמעאל.
אני מביט בנכדים שלי וצוחק. ונהנה לראות אותם כשהם שואלים אותי סבא למה הבית שלנו בנוי מבטון ? ואני עונה להם כדי שהרקטות הקסאמים שיורים עלינו האינדיאנים מהאוורגליידס לא יפגעו בנו. והם מביטים בי מה המשיגנע הזה מקשקש חחחחחחחחחחחחח רק הילדים שלי באים אלי אחר כך נותנים לי נשיקה ואומרים לי תודה ומחבקים אותי חזק חזק.
הם מבינים. כי הם יודעים.
אכן צודק. ותודה למנהיג הלא מעורער של המדינה החבוטה שנקראת באופן זמני ישראל.

evglev1

Well-known member
מנהל
אז סירבתי להצעה שלו.
חחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחח
חח
ח
הם מבינים. כי הם יודעים.
הבחורה ירשה ממשפחתה את הדירה שהמאפיה רואה כשלה ורודפת אותה והיא לא מצליחה לקבל סיוע מהרשויות כי מדובר באנשי עסקים חשובים בראשות המאפיה שקנו את השופטים ואת המשטרה. וגם אם תקבל הגנה משטרתית כמעט בטוח יתגנב שוטר מהמאפיה או שוטר שהמאפיה תקנה כדי להתנקש בחייה ולהשתלט על דירתה. לכן היא זקוקה לו שיממן שומרי ראש שישמרו עליה ומערכת התראה שתזהיר את ואת שומרי הראש בעוד מועד. כך שאם היא לא מוכנה לוותר על הדירה היא זקוקה לו, רק אם תוותר על הדירה ותפגע ברצון האחרון של קרוב המשפחה שהוריש לה אותה היא תוכל לחיות בלעדיו. כדי להישאר בחיים ועם הדירה הזאת היא זקוקה לו.

למעלה