היא עושה לי תרגיל!!!!!

היא עושה לי תרגיל!!!!!

פיקססתי לה את כל המסמכים. עשיתי לה כל מה שהיא רצתה והיא מתעקשת. תבוא ליום גיוס ושם יראה אותך הקב"ן ויחליט אבל למה??? למה היא לא מבינה? מה לא ברור לה שם? למה הם עושים לי את זה? הרי יש לי המלצה מפסיכיאטר אזרחי שאני לא כשיר למילואים. אז ל מ ה?? מה לעשות? חשבתי לא ללכת עצות יתקבלו בברכה גם בתא האישי

Section

New member
באמת מוזר..

כשהתקשרת היא אמרה לך לפקסס את המסמכים או שזה היה רעיון שלך? כי אם זה היה רעיון שלה אני באמת לא מבינה אותה. תשאל אותה אם היא בכלל העבירה אותם לרופא יחידה.. ותדרוש ממנה אם כן, לפקסס לך את הדף פלט שהוא הוציא- בתור הוכחה.. כי נראה לי מוזר שהוא לא שחרר אותך...

התיאשתי לחלוטין....

לא תשובה לא כלום.... אחי היקרים יש לי ביד 2 מכתבים מהפסיכיאטר שמטפל בי. באחד רשומות ההגדרות הרפואיות של בעיותי ... ובשני כתוב בעברית קלה ופשוטה שאני לא כשיר למילואים-בתוספת הסבר של מה שעובר עליי הכל הועבר לקצינת קישור . בפקס. דיברתי איתה יותר מפעם אחת ווידאתי שהיא קיבלה את הפקס במשרד שלה בצפון הארץ. למה היא עושה לי את זה. אני אמור להתחיל מילואים מאמצע שבוע הבא.... אמור....... כי אני לא הולך..... המקסימום שאעשה זה אתייצב במשרד של קצין העיר עם המסמכים ואבקש לראות פסיכיאטר במרפאה האיזורית..... רעיון טוב לא? יעני -לא מתייצב, אך גם לא נפקד כי אני אצל קצין העיר. האם קצין העיר יכול לשלוח אותי לקב"ן במרפאה האיזורית וכך אדלג על הקב"ן ביחידה? אני לא בכיין פשוט יש לי בעיה להיות במקום המוני וזר חוץ מזה שאני לא מרגיש טוב מחוץ לבית רחוק. עצתכם, וביאור החוק דרושה

פלסטיק

New member
אני לא מומחה בנוגע לפסיכיאטרים

אבל אם תתיצב בקצין העיר אתה לא ניפקד קח בחשבון שסביר שבקצין העיר יגידו לך לגשת לרופא היחידה מצד שני זה טוב לשם עשיית צרות, אם תוכל לגרום לכך שתגיע ליחידה רק מאוחר בערב או למחרת יכול להיות שאז כבר לא יהיה שם רופא וקציצת הקישור תתקע איתך כמו עצם בגרון, לא לבלוע ולא להקיא את הבעיות שלך היא לא תבין אבל את אי הנוחיות שלה היא תבין יופי. יכול להיות שרק בגלל זה היא תשחרר אותך וגם תדאג סוף סוף לטפל בנושא שלך

אפשרות נוספת.....

אפשרות נוספת היא לא להתייצב בכלל.... הקצינת קישור רצתה מסמכים שאני לא כשיר-והיא קיבלה כאלה מפסיכיאטר.... שתשבור את הראש. לא?! כל מה שהיא רצתה היא קיבלה והיא דיברה איתי בטלפון.... קלקיליה... אני לא בא!

Section

New member
תשמע...

אם לא תגיע תהיה נפקד, לא חבל? חוץ מזה שלא אמרת אם בקשת ממנה את התדפיס של הרופא.. מעניין מה הוא כתב... ובקשר ל"שלחתי לה כל מה שהיא רצתה".. אתה צריך להבין שיש בירוקרטיה שעל פיה הקצינה חייבת לעבוד. זה לא "שגר ושכח", היא לא יכולה לשחרר אותך על בעיה רפואית כי היא לא רופאה. רק רופא צבאי יכול. לא נראה לי שהיא עושה לך בכוונה.. אולי הייתה בעיה עם הרופא.. אולי הוא בכלל לא ראה את המסמכים... אתה מוזמן ללכת לקצין העיר ביום הגיוס (יש להגיע עד 5:30, או אפילו יום לפני). אבל- שם יכולים לתת לך עד 3 גימלים ואז תאלץ לראות את רופא היחידה בכדי להוציא עוד, או בכדי להשתחרר. חוץ מזה, שתמיד מזמינים יותר אנשים ממה שצריך אז אולי אם תהיה בקצין העיר בבוקר ולא יתנו לך גימלים ותבוא מאוחר לגיוס אז כבר לא יצטרכו אותך ותשוחרר על "עודף מכסה". בכל מקרה, חבל לא להגיע ולהיות נפקד... יש שיטות יותר טובות כדי לעזור לעצמך.

אני בספק אם זה המצב...

קצינת הקישור היא לא זו שמחילטה את מי לשחרר ואת מי לא. היא זאת שמקשרת (מכאן השם...) בינך לבין המפקדים, או במקרה הזה, לרופא היחידה. על פי נהלי צה"ל, מסמכים מרופא אזרחי - ולא משנה מה הוא רושם שם - הם בגדר המלצה בלבד. הוא לא מוסמך לשחרר אותך מהמילואים, כי הוא לא יודע מה טיב התפקיד שלך בצורה אובייקטיבית והוא לא יודע מה האפשרויות במסגרת הגדוד להעביר אותך לתפקיד אחר, פחות בעייתי. רק רופא צבאי יכול לעשות זאת. יחד עם זאת מבקשים ממך את המסמכים הנ"ל, גם כי רוצים לראות שלא המצאת בעיות לכבוד המילואים ושאתה אכן מטופל באזרחות, וגם מכיוון שהרופא הצבאי לא עבר איתך טיפול ממושך יותר מדי ובהחלטתו הוא מסתמך מאד על החוו"ד של זה שכן מכיר אותך. על מנת לראות רופא צבאי, אתה יכול להתייצב או אצל קצין העיר או אצל רופא היחידה - אצל שניהם תקבל הפנייה. אם לא תגיע למילואים סתם תגרור אחרייך התעלמות מוחלטת מהבעיות שלך (גם אם הן באמת רציניות) מכיוון שיתייגו אותך כ"בעייתי", וחבל. תהליך עריקות מהמילואים גורר אחריו אנשי משטרה צבאית שמגיעים אליך הביתה אפילו באמצע הלילה אם צריך, וחבל על הילדים שנמצאים בבית (אם יש כאלה, כמובן). בקיצור, למה ישר להאמין שהיא נגדך? סה"כ קציצה אומללה שבטח שונאת את התפקיד ומתה להשתחרר לא פחות ממך... (ד"א, נקמה מתוקה: גם היא תחוייב במילואים כשהיא תשתחרר)

אבל אתם לא מבינים שרע לי בצבא???

אני מרגיש שיש בי שני אנשים. אחד שהייתי לפני הצבא שמח מאושר יוצא מבלה עירני וחיכני... שני שהפכתי בצבא: בודד קר מנוכר מדופרס ובוכה.

Turambar

New member
אבל הקציצה תקמבן את עצמה במילואים

והיא גם אוהבת את זה כי היא מרגישה קרבית וחשובה... ואתה סובל...

למעלה