היא פגעה בי היום

MommyHug

New member
היא פגעה בי היום../images/Emo7.gif

היא כל הזמן זרקה רמיזות ומשפטים ששואלים אם אני בטוחה במה שאני מספרת, אם אני בטוחה שכך זה קרה, אם אני בטוחה שזה מה שהיה, וזה מכאיב לי, זה פוגע בי. כשהעליתי את זה זה היה סוף הפגישה והיא זרקה משהו כמו "טוב, זה מגיע לשום מקום, אין טעם לדבר על זה". מה ז"א אין טעם לדבר על זה? זו לא איזו גחמה שלי שמעצבן אותי משהו שהיא אומרת, היא חוזרת ומטילה ספק בדברים שלי, בי, בתפיסה שלי את המציאות. נפגעתי עד עמקי נשמתי. אבל זה מה שהיא חושבת, והיא בן אדם אחד. עד כמה שקשה לי עם זה, אני יודעת אחרת והיא יכולה להמשיך לחשוב מה שמתחשק לה, עם כל הכאב...

MommyHug

New member
היא מצדיקה את עצמה,

היא אומרת שבגלל מה שעברתי יש אפשרות שאני לא תופסת את המציאות כפי שהיא, ומצד שני היא אומרת שהיא מאמינה לי. עצוב לי כי אני קשורה אליה, אז אני לא יכולה פשוט "לזרוק אותה"
כואב לי כי גדלתי עם התחושה שאפחד לא יאמין לי ועכשיו היא... נראה שהיא לא מבינה למה זה פוגע בי וזה היה סוף הפגישה אז היא גם לא רצתה להתעמק בזה כי נראה שזה עייף אותה. אני יכולה להבין את זה, אבל לא לקבל את זה...

זה כמו שאישה מוכה קשורה לבעלה אבל

הוא ממשיך ומכאיב לה והיא נשארת וסובלת בשקט

MommyHug

New member
אוי ואבוי../images/Emo70.gif

לא לא לא לא
ממש ממש לא
איך את יכולה להשוות? היא לא מכוונת לפגוע בי, היא לא מכוונת לגרום לי להרגיש רע. אני צריכה לברר איתה את הדברים כי לא הייתה אפשרות, אבל להגיד שהקשר הוא כמו בין אשה מוכה לבעל מכה? זו ממש ממש הגזמה טוטאלית
אישה מוכה? היא מתעללת בי? על מה את מדברת? אם חברה שלך פוגעת בך, את מיד מנתקת את הקשר?

MommyHug

New member
מצטערת אם הבהלתי אותך...

את פשוט אמרת דברים שמאד מאד רחוקים מהמציאות ולכן הגבתי קשה. הבעת את דעתך, ואני לא כועסת או משו כזה...

זה בסדר אני פשוט משווה למה שמוכר לי

ואצלי ביית אבא לא התכוון לפגוע או להכאיב לאימא והיא המשיכה לשתוק... לכן הייתה זו תגובתי

pomelit

New member
נראה לי הכי נכון להתעמת איתה

ביחוד אם הסיפור קשור למאמינים או לא מאמינים לך, תפיסת מציאות וכו'. במציאות שנוצרה ביניכן בטיפול את עומדת מול הדמות שאמורה להכיל אותך ואת הכאב, ואת מרגישה שהיא לא מאמינה לך. זה נשמע מאוד משחזר (בלי להכיר את הסיפור האישי שלך כמובן) ונראה לי הכי נכון בדיוק להתמודד עם זה. בהצלחה..

MommyHug

New member
תודה!../images/Emo39.gif

זה מאד משחזר מה שהיה תמיד... רק שהפעם זה נעשה ע"י מישהי שאני מעריכה מכבדת וקשורה אליה נורא

למעלה