היא פשוט מדהימה!!!!

roaic

New member
היא פשוט מדהימה!!!!

ראיתי את התמונות עכשיו של אגם. היא ממש ..אבל ממש אחת הבחורות הכי מדהימות שיצא לי לראות. אוקיי ברור שיש עוד בחורות כוסיות. אבל היא פשוט מדהימה!!!!!!!!!!! תראו איזה פנים וגוף יש לה. והפנים שלה--כאלה מלאכיות!! איזה באסה שלא כל הבחורות יפות כמוההה.. לדעתי בחורות מכוערות צריכות להפסיק לחיות בעולם הזה. זו דעתי. רוצים רק כאלה שברמת יופי של אגם,יעל בר זוהר,סנדי בר וכו'.... זהו!!! החלטנו

perrinat

New member
../images/Emo4.gif...לא הגזמנו בכלל../images/Emo103.gif

אגם באמת מהממם, אבל- "בחורות מכוערות צריכות להפסיק לחיות בעולם הזה"
עצוב...... לא רק יופי חשוב החיים, אתה יודע..... [אני מקוה....]

roaic

New member
נכון..לא רק יופי חשוב....אבל..

מי אמר לך שלאגם המדהימה הזו אין אופי טוב??? אז אם יש בחורה כזו מדהימה....ועוד יש לה אופי טוב....אז למה שלא ייצרו עוד כאלה?? :) :) :) הקטע של להפסיק לחיות היה בהומור כמובן. אבל אני בהחלט שאילו היו הרבה יותר בחורות כוסיות בעולם כמו המדהימה הזו (או ברמה של קלאודיה שיפר,סינדי קרופורד,אילנית לוי וכו'...) היה יותר כייף לחיות בעולם הזה...שבכל פינה ברחוב היית נתקל בכוסית כזו. ולא כמו היום שיש מלא כונפות . מבחיל. חשבתם איזה כייף לחבר של אגם?:)

חייבת להגיב.....

בן אדם אתה כזה שטחי. מה זה שכל הבנות יראו כמוה? תאמין לי אני מעדיפה להישאר כמוני ולא להיראות כמו אגם, סנובית קטנה. ועוד יש לך חוצפה להגיד שכל המכוערות ימותו? המצב שלך קשה אם אתה מסתכל רק על יופי ולא על אופי, היופי יכול להיעלם מהרבה סיבות...כמו תאונה קשה, הזדקנות. היה יותר כייף לחיות בעולם שבו כולם יפות? מה שתכתוב... ואגב איך אתה יודע שלאגם יש אופי טוב? אני חושבת שהיא סנובית מגעילה. ותאמין לי לא אכפת לי כמה כייף לחבר של אגם... אני מעדיפה להיות כונפה... ותאמין לי שאגם היא לבד כונפה. אהבתי אותה ב"אבא שחור לבן" אבל ב"אהבה מעבר לפינה" היא לא יודעת לשחק ועכשיו בטח אני יקבל תגובות של... "זונה קנאית" "היית מתה להיראות כמוה" לשחק כמוה" ובלה בלה בלה תחסכו ממני בבקשה זיבולי שכל זאת הדעה שלי.

roaic

New member
חחחח....

אני באמת חושב שאת מקנאה בה בטירוף. תביני: אני לא גורו של אגם,אני לא מכיר אותה ואני לא תולה פוסטרים שלה בחדר. אני בקושי רואה אפילו את הסידרה הזו. אבל ראיתי אותה פה ושם,וגם באקזיט ועכשיו בתמונות האלה והיא פשוט הורסת. תגידי מה שתגידי. וזה ידוע שבחורות מפרגנות רק לכאלה שלא מאיימות עליהן. וכן..אני עדיין חושב שחבל שלא כל הבחורות יפות כמוה.(לא אמרתי שכל הבחורות יהיו דומות לה.כי אז זה באמת משעמם.התכוונתי שיהיו באותה רמת יופי של המדהימה הזו. אגם--ההורסת!!!

כן ממש...

אני לא מקנאה בה...כי אין לי במה לקנאות. נכון היא יפה נכון יש לה גוף מושלם נכון יש לה קריירה. אבל אני לא מקנאה בה. זה פשוט כל כך עצוב שבנים סוגדים לה רק בגלל המראה. עדיין המשחק שלה לא משהו. אני באמת מפרגנת לה על ההישגים שלה היופי שלה. אבל עדיין היא סנובית קטנה, ומותר לא לאהוב אותה נכון? ותאמין לי כל עפם באה מישהי מהממת אחרת...פעם זו הייתה מיכל ינאי, יעל בר זוהר, בר רפאלי ועכשיו זאת אגם... אחרי אגם תבוא עוד מישהי שכולם ידלקו עליה. אגב רק בגלל שאני אומרת את כל זה? זה אומר שאני מקנאה בה? למה? וממה שאתה אומר זה נשמע כאילו אתה מאוהב בה ועוד שנייה תתחיל לעקוב אחריה...

roaic

New member
נו ברור...

את כותבת....." ותאמין לי כל עפם באה מישהי מהממת אחרת...פעם זו הייתה מיכל ינאי, יעל בר זוהר, בר רפאלי ועכשיו זאת אגם... אחרי אגם תבוא עוד מישהי שכולם ידלקו עליה." אז נכון..את צודקת. אבל מי אמר שיש רק בחורה מדהימה אחת בעולם הזה???? יש יותר..ואחת מהן היא אגם. מה לא ברור?

SofyTofy

New member
אוקיי..../images/Emo103.gif

אז שכל הבחורים המכוערים ימותו ברגע זה. roaic לא יוכל להגיב להודעה זו כי הוא מת לפני רגע. כמה חבל. הטמטום שלך עובר גבולות חדשים.

למעלה