היא פשוט עושה לי את זה..

Paranoid

New member
היא פשוט עושה לי את זה..

לא יודע מה יש בה - אבל מוסיקת שנות ה-80 פשוט עושה את זה ובגדול.. זה מן כח כזה..היא מוסיקה שמשדר הרבה כח..קצת מסתורית אם להודות.. והכי חשוב - יש בה מילים נורמליות..ומסרים..גם גלויים וגם סמויים..ולא מסרים כמו ``מממ..אני רוצה לעשות מליון דולר אז כדאי שאני אצעק איזה מליון פעם בייבי ואן מור טיים וקרא לזה שיר``... אני ממליץ לכם - שנות ה-80 זה ה-דבר !

Black Star

New member
חס וחלילה טפו טפו ישמור השם

מלח מים... שנות השמונים היא תקופה חשוכה, אם באופנה ואם גם במוסיקה... כל הדרמטיות הזאת, והלחנים הדי פשטניים... יש אולי שיר אחד או שניים מהאייטיז שאני יכולה לסבול. אם אתה משווה את זה לפופ הממוסחר והמגעילול של היום, חוכמה גדולה, כל דבר יותר טוב מזה. תנסה להכיר מוזיקה קצת מעבר.. רוק, אלטרנטיבי, אלקטרוני... חבל לחשוב שהמוזיקה של שנות התשעים זה פופ ג`יפה.

Paranoid

New member
לאט לאט , ילדה

רוק אלטרנטיבי , רוק וכו זה גם משהו מכובד ביותר..אבל אין - אין בזה את הכח והמשיכה של שנות השמונים - בדוק

hasaroot

New member
כל-כך עצוב מה שקורה היום במוסיקה

גם אני חובב של מוסקית שנות ה80, לפחות במוסיקה הישראלי (משינה). אבל העשור האהוב עליי זה שנות ה70, הביטלס, שנות התהילה של קווין (גדולים) ועוד רבים וטובים. גם תחילת ה90 היו מצוינות כמו נירוונה ועוד הרבה אבל אז הגיע טייק דאט, בקסטריט בויז למיניהן והרסו את המוסיקה שכל-כך אהבנו. אני לא מאמין שכשהבן שלי ישאל אותי איזה מוסיקה שמעתי כשהייתי בן 15 אני אהיה צריך לומר להם שלא הייתה מוסיקה טובה באמת בתקופה שלי אז שמעתי את המוסיקה מהתקופה של סבא שלהם. אני לא אומר שכל מה שיש היום זה חרא, פו פייטרס, רד הוט צ`ילי פפרס, אנימם, אינפקציה והיהודים הם נורא טובים אבל הם לא הזרם הראשי אלא האלטרנטיבי, זה מה שכל-כך עצוב. חיים בעידן בריטני ספירס :-( hasaroot

Black Star

New member
כמה דברים

א. הביטלס זה סיקסטיז, לא סבנטיז... ב. מה אתה חושב? שכל הדברים שהיום הם כבר מיינסטרים היו מיינסטרים בזמנם? ממש, אבל ממש לא. מה שייזכר מתקופת המוזיקה של ימינו זה לא ביצ`ני ומגעילרה וחברותיהן, אלא הדברים הטובים באמת (רדיוהד רדיוהד רדיוהד... ;-) סתםם... רוק, ואלטרנטיבי בכלליות). צ`ילי פפרז הם לא בדיוק אלטרנטיבים, הם נהיו בעצמם כבר כמעט מיינסטרים (מהסוג הטוב) - מה שמוכיח את הטענה שלי... בקיצור, לא ניתן לפופ הממוסחר והטיפשי לשלוט...

Black Star

New member
אז זהו, שלא.

אבל ממש, ממש לא. הם התפרקו בשנת 70. הם פעלו, חלקם לפחות, בקריירות הסולו שלהם, אבל בתור להקה- נא אה! פעם הבאה, תבסס הודעות כאלה על ידע.

Black Star

New member
על טעם ועל ריח...

אבל מה שבטוח, אתה לא יכול להגיד לי שאני לא מבינה על מה אני מדברת. אם אתה אומר את זה, נראה שאתה זה שלא מבין. מה לעשות, שנות השמונים לא עושה לי את זה. לי ולעוד הרבה. ואנחנו מבינים מאוד במוסיקה. אז... אל תקשקש בשכל, אוקיי? אתה יכול להביע דעה, לא יותר.

Paranoid

New member
את סתם

ואני בטוח שאת גם לא כל כך טובה כמו שאת מתיימרת להיות !

MajoR_ToM

New member
פחחחחחחחחחחח , אתה בטח צוחק

כח המשיכה של שנות ה80 ? אתה צוחק ? זה העשור הפטטי ביותר והבזוי ביותר בתחום המוזיקה , וזה נאמר על ידי עשרות אנשים שאני מכיר , צוחקים על זה בסרטים ובעיתונים .. באמת ... זה פשוט בדיחה ניראה לי

Paranoid

New member
ובעצם..

שנות השמונים יכולות בקלות לקחת כל יצירת רוק של ימינו.. כל אלקטרוני שקיים... ולא נראה לי שאת מבינה על מה את מדברת ! נה נה בננה ! ניצחתי

MajoR_ToM

New member
רואיםפ שאתה מבין

ממש אתה לא מכיר כלום SMELLS LIKE TEEN SPIRIT ? HOE WILL WE LAUGH TOMMOROW של SUICIDAL TEANDENCIES ? כל דבר של SYSTEM OF A DOWN ? או של DREAM THEATER ? או הדיסקים האחרונים של פינק פלויד ? PEARL JAM ? DEFTONES ? KORN ? SOUNDGARDEN ? GODSMACK ? NIN ? מה אני מטורף ? יש כל כך הרבה שאי אפשר לפרט אל צתנסה לריב איתי בתחום המוזיקה אני מכיר יותר ממך תאמין לי

Paranoid

New member
שקט !

מכיר כל מה שכתבת..וייתכן מאוד שגם כל מה שתכתוב.. ולמרות זאת - אני עדיין חושב שאין כמו השמונים... duran duran OMD the cars Led Zeppelin Depeche mode Alphaville Madness The cure אם אני אמשיך ייגמר לי המקום ואני גם אגמור..אז אני מפסיק את הרשימה כאן... הה !

MajoR_ToM

New member
פיכסה

חוץ מלד זפלין שהגיעו לשיאם הרבה הרבה לפני ה80 ואין שום סיבה לשייך אותם לעשור הזה , וממאדנס שנאי אוהב חלק מהדברים שלהם אני ממש ניגעל מכל השאר SHINE

MajoR_ToM

New member
דבר ראשון

אני לא חושב - אני יודע דבר שני - הודעה זו אמורה להימחק ( עלבון אישי ) דבק שני אני חש עליונות על מישהו שחושב ששנות ה80 הם התקופה הזוהר של מוזיקה - ואני חושב שאני לא היחיד SHIE - כולם חוץ מקורט

נעל

New member
שמונים?

לנעל יש הרבה בעיות עם שנות השמונים. למען האמת, זה העשור הכי פחות אהוב עליה מבחינה מוסיקלית, אפילו יותר מזה של 1760-1770 (+/- עשר שנים). נעל לא אוהבת את הצליל של התופים, לדוגמא. גם הבס די מעצבן בד``כ. הקלידים הם פשוט קטסטרופה. והשירה - טוב, נו... לאנשי שנות השמונים ולנעל יש טעם שונה מאוד בזמרים. למרות כל זאת, היו גם כמה דברים ברוק שבהחלט התפתחו טוב בשנות השמונים. ואם עוזבים את המוסיקה - בשנות השמונים היו כמה אחלה דברים. הרי בני הנוער של אז הם ההאקרים המפורסמים של תחילת ה-90, הראשונים להשתמש במחשבים אישיים (וביניהם המקינטוש, שנולד ביום לידתה של נעל!), ווקמנים, רשתות, פירוק מעצמות וכו`. וגם אם מבחינה מוסיקלית היה משעמם ואפילו מעצבן, תמיד היה אפשר לחזור לקטעים הגדולים של ה-60 וה-70, ולחכות לקטעים הגדולים הבאים. נעל ;-)

MajoR_ToM

New member
תיתבייש לך

שנות ה80 ? התקופה הכי גרועה במוזיקה אי פעם הפופ היה מסריח כימעט כמו היום ולהקות רוק מעטות רציניות היו DEEP PURPLE היו אז כבר רמה למטה , קווין היו קיימים עוד וגם OZZY OSBOURNE אבל לא הרבה דברים אחרים כימעט שום דבר באמת טוב לא יצא ב80 ונחשב לשיר המאפיין את ה80 מטאליקה התחילו אז - אבל הגיעו לגדולה יותר מאוחר נירוונה התחילו לקראת הסוף של ה80 וכאלה אין לי כח לפרט בקיצור - 60-70-90

נעל

New member
מטאליקה

הגיעו לשיאם דווקא בשנות השמונים, באלבומים (1984) Ride the Lightning (1986) Master of Puppets (1988) ...And Justice for All ומלבדם היו עוד כמה להקות לא רעות, גם אם בתחילת דרכם. נעל, שמסכימה שזה לא עשור לחפש בו מוסיקה טובה, אבל זו רק דעתה האישית ;-)

למעלה