היא פשוט תותחית!!!!!!!!!

היא פשוט תותחית!!!!!!!!!

אין אין אני אחרי הכתבה שעשו עליה בערוץ 2 אני התאהבתי בה נואשות מיה תמשיכי ככה את מלכה וכולם מעריצים רק אותך!!!! עצה: רוברטו שחרר אותה היא לא איזה נתח בשר די חאלס היא לא שלך וגם לא הייתה אל תחייב אותה לעשות דבר שהיא לא רוצה מ=א=י=ה ה=מ=ל=כ=ה!!!!!!!!!!!!!!

sapiroooosh

New member
../images/Emo109.gif וווואוווווווווווווווו

היא הייתה פשוט מדהימה!!! כלכך יפה לה בלי איפורר והשיער שלה כל כך יפה!! ווואו היא מדהימה!! באמת שהיא מדהימה!! כפרע עליה!! שיעזוב אותה היא רוצה להצליחחח שיתן לה!!!

למאיה חשוב...

תעברי לאבי גואטה או שתמצאי פשרה דחוף כי הזמון הולך והוזל חייבת למצוא את הדרך לעלות על הבמה

סאטי

New member
למאיה היקרה

אוהב אותך, שולח המון אהבה, את עשר כמו שאת, רן.

:)

היא באמת הייתהה יפפפה כול כך השתנתה עכשיו יש לה את המזל להצליח ואסור לה לשכוח שיש לה מעריצים שאוהבים אותה ותומכים בה הלוואי שתחזוור רק היא תצליח יותר;] מאייה אתת פשווט דיווה את לא צריכה אותו!!!

אני וניצני ראינו את הראיון יחדדד

אנחנו ממששש בשוקקק ממה שקורה להה!!!! כואב לנו לראות שהיא ממש סובלתת ושאנחנו לא יודעות מה אנחנו יכולות לעשות בשבילה... כל מי שבאמת אוהב את מאיהה אנחנו חושבות שבאמת צריך לקחת את העניין הזה ברצינות ולעשות משהו בשביל לשנות את המצב הזה כי זה פשוט לא הוגן. כמו שידענו להיות איתה ברגעים שכיף לה אנחנו צריכים להיות איתה ולנסות לעשות משהו גם ברגעים כאלה... וחוץ מזה אנחנו חושבות שכל מי שעזב את הפורום רק בגלל שהיא לא מופיעה כל דקה בטלוויזיה ושהיא לא כמו שהיא היתה תמיד אז זה ממש לא בסדר כי ברגעים כאלה כל המעריצים שלה אמורים לתמוך בה ולהמשיך להעניק לה את האהבה שתמיד נתנו לה. אז מי שבאמת חושב שצריך לעשות עם זה משהו אז שיגיד ונארגן משהו ונוכיח למאיה שגם ברגעים כאלה אכפת לנו ממנה ושתדע שגם עכשיו אנחנו לצידה

sapiroooosh

New member
../images/Emo109.gifאני גם

חושבת שאנחנו צריכים לעשות משהו... אני יכולה לנסות לעזור לעשות משהו... אנחנו צריכים להיות איתה גם כשרע לה..

תומכת ברעיון הזה!

מאוד קשה לה ואנחנו בתור מעריצים צריכים להעניק לה אהבה גם כשקשה לה.. חייב לחשוב על משהו שנוכל לעשות בשבילה :)

למעלה