היא צודקת הבבושקה שלי

L u c y

New member
היא צודקת הבבושקה שלי

לוסי אמרה שעצם זה שהיא עצמה לא ידעה אם זינה וגבריאל הן לסביות זה מה שריתק את הצופים. עכשיו הקטע הוא שהיא באמת לא ידעה. ו..איך אני יודעת שהיא לא ידעה (מה?) בפספוסים של העונה השלישית והרביעית יש סצנה שמתארים ללוסי שגבריאל עם גבר אחר וזה נורא מצחיק אותה והיא אומרת...אווו גבר אחר...יענו...אפשר לחשוב. זה מוזר שלא היה ברור לשחקניות עצמן מהן. חוצמזה, לי נורא מוזר לראות את הסדרה אחרי שקראתי את המאמר כי תמיד ידעתי שהן מתנהגות כמו לסביות אבל אף פעם לא הקדשתי לזה יותר מדי תשומת לב ועכשיו אני מנסה לפרש סימנים במקום להתרכז בסדרה. אוף. L u c y

*neta*

New member
מצאתי את עצמי גם

במשך תקופה (בעיקר לאחר שיידעו אותי על קיומו של הסאבטקסט..) מחפשת סאבטקסט או מתחילה לנתח משפטים תמימים בפרק..

gabrielle

New member
גם אני,

אבל אני כשאר רואה " סאבטקסט " אני לא מסתכלת עליו בצורה של סאבטקסט אלא בדרך של חברות ובלה בלה בלה... אני נהנת מזה...

LLRO

New member
כן, גם לי זה קרה

ברגע שהתחלתי לקרוא הודעות בפורום הזה.....

ברודי

New member
*פיספוסים*

ראיתי עכשיו את הפיספוסים של העונה ה-4 (ר-א-י-ת-י. לראות זה חוקי נכון..?) וגם את של העונה ה-1 ואני חייבת לציין שזה עשה לי ת´יום!!! אני לא אתחיל לפרט, אבל זה היה כ"כ משעשע!!!

*neta*

New member
הבהרה קטנה...

זה לא סוד שקיימים אתרים/תוכנות להורדות תכנים באופן לא חוקי, וזה לא סוד ש98% מאיתנו משתמשים בזה
פשוט אסור לספר מאיפה או באמצעות מה השגתם את זה בפורומים, זה הכל.

shanyz

New member
והדברים האלא חוקיים האלה...

אז כאילו הקווה לפרקים שמורידים? ופספוסים?

*neta*

New member
מה למה אסור?

זה לא חוקי ונוגד את המדיניות של תפוז
. אסור להפר את החוקים, כשאת כותבת בפורומים של תפוז, משמע שאת מסכימה לקיים את התקנון. והכוונה לכל ההורדות למיניהן שהן לא חוקיות, פרקים, פספוסים, מאחורי הקלעים, שירים וכ"ו.

shanyz

New member
אוקי, לא התכוונתי להפר את החוקים

השאלה שלי הייתה למה תפוז לא מרשה שידברו על הדברים האלה.. למה החליטו שלא ידברו על זה...? וכן אני מסכימה לקיים את התקנון, לא התכוונתי לשום דבר אחר, פשוט רציתי לדעת למה לא מרשים לדבר על זה... ו...למה כל הפספוסים, פרקים וכ´ו לא חוקיים....? זה כמו כל שיר של זמר אחר שאת מורידה, זה גם נחשב לא חוקי?

*neta*

New member
לא אמרתי שהפרת את החוקים

עכשיו
דיברתי בכלליות על המדיניות של תפוז לא אישי אלייך. הורדת שירים זה לא חוקי, אם את רוצה לשמוע שיר את *אמורה* לקנות את הדיסק של אותו אמן. למשל באמזון, שמוכרים את הדיסק של זינה, יש אופציה לשמוע חלק מהשירים, זה כדי שאנשים יוכלו להתרשם מהדיסק, כמובן שזה קטעים מהשיר ואיכות גרועה.. הפספוסים ומאחורי הקלעים, נמכרים כחלקים מהקיט, כמו כמעט כל דבר אחר הם מצאו גם את דרכם אל הרשת, אבל לא כי קריאיישן העלו אותם, ולכן הפצה שלהם היא פגיעה בזכויות היוצרים של קריאיישן.

shanyz

New member
אוקי=)

אבל בכל זאת אנשים עושים את זה...=) טוב בקיצר הבנתי:) אוקי=) ועוד משהו, אממ מאיפה השם פלמון מוכר לי? חחה אני חייבת לזכור מי זה ואיזה פרק הוא היה!!!!!!!!!!!!!! וגם, נגון ההי את הפרק "בנות רוצותלעשות רק כיף"... אז כשגבריאל ירדה למטה כזה והתחילה לרקוד, אז נכון היה ברע מנגינה כזאת.. שמשום מה תמיד כשיש ריקודים כאלה של האמזונות ובכל מיני מסיבות למיניהם, אז תמיד שמים את המנגינה הזאת.. בקיצר זאת מנגינה ממש יפה:) אמממ זו מנגינה שבאמת קיימת או שבתוכנית המציאו אותה? או שזה של איזה להקה או איזה מישהו...?

*neta*

New member
פילמון אולי?

מהפרק Warrior ... Princess ? והמוסיקה שייכת לג´וסף דה לוקה שהוא האחראי על המוסיקה במהלך הסדרה. וישנן הרבה מנגינות שחוזרות על עצמן, כמו למשל יש מנגינה אחת שנקראת xena fight (משהו כזה, לא זוכרת במדויק) והיא מופיעה בכמה מיני-קרבות, כמו בTQIM ובOAHAF.

shanyz

New member
=) אממ

לא הבנתי מה היו המילים האחרונות שכתבת..:) ו...אממ אני פשוט לא מצליחה לזכור מי זה היה פילמון הזה... שיו.. אממ אני זוכרת את הפרק הזה, אבל אני לא זוכרת מי הוא היה...!!

Dafi the Mighty

New member
פילמון היה האח של הנסיך שדיאנה

הייתה אמורה להתחתן איתו. כמובן שפלמון היה מאוהב בדיאנה והיא בו, ובסוף הכל שב על כנו בשלום.

למעלה