היא תשאר לבנה עם עין שחורה כי בהעדר תנור אפיה אני מבשל לוביה כמו שעועית. בכל זאת, גיוונתי, ותבלנתי בפלפל לבן ופלפל שחור, כמון וקצת מלח

אגדה אשכנזית מספרת שהפלפל השחור לא מתעכל ויוצא שורף
עכשיו אני התלבטות לגבי המינון של הכוסברה/פטרוזיליה בקציצות שאני מכין, תביאו בחשבון שנוסף להם קישוא קצוץ דק ובצל קצוץ דק, פלפלים חריפים קצוצים דק 🤭 (ובכלל גיליתי שנגמר לי השמן, ואין תנור אפיה, ואין טורסטר אובן, אז או שאקפיא ליום סגריר או שאכבד את חתולי החצר)
 

דגלמנגל

Well-known member
עכשיו אני התלבטות לגבי המינון של הכוסברה/פטרוזיליה בקציצות שאני מכין, תביאו בחשבון שנוסף להם קישוא קצוץ דק ובצל קצוץ דק, פלפלים חריפים קצוצים דק 🤭 (ובכלל גיליתי שנגמר לי השמן, ואין תנור אפיה, ואין טורסטר אובן, אז או שאקפיא ליום סגריר או שאכבד את חתולי החצר)
לפני שאתה מגיש את המעדן לחתולי החצר, סלק ממנו את הפלפלים החריפים. ואם יש בו שום ו/או בצל (רעל בשבילם) - אל תגיש להם בכלל.
 
למעלה