עכשיו אני התלבטות לגבי המינון של הכוסברה/פטרוזיליה בקציצות שאני מכין, תביאו בחשבון שנוסף להם קישוא קצוץ דק ובצל קצוץ דק, פלפלים חריפים קצוצים דק (ובכלל גיליתי שנגמר לי השמן, ואין תנור אפיה, ואין טורסטר אובן, אז או שאקפיא ליום סגריר או שאכבד את חתולי החצר)
עכשיו אני התלבטות לגבי המינון של הכוסברה/פטרוזיליה בקציצות שאני מכין, תביאו בחשבון שנוסף להם קישוא קצוץ דק ובצל קצוץ דק, פלפלים חריפים קצוצים דק (ובכלל גיליתי שנגמר לי השמן, ואין תנור אפיה, ואין טורסטר אובן, אז או שאקפיא ליום סגריר או שאכבד את חתולי החצר)