היא

SofyTofy

New member
היא../images/Emo103.gif

היא יוצאת איתנו לטיול השנתי. היא שוב תהיה לידי. הרבה. היא בסדר. באמת. אין לי שום דבר נגדה. היא לא עשתה לי שום דבר רע. להיפך, היא ממש נחמדה אליי. וכמו שכבר כתבתי, כל פעם שאני רואה אותה, אני נזכרת. ונמאס לי להיזכר. ונמאס לי לצחוק. כן, היא ממלאת אותי שמחה מצד אחד. ומצד שני, עצב, העצב שבלהיזכר. היא יוצאת איתנו לטיול השנתי. היא יוצאת איתנו לטיול השנתי. היא יוצאת איתנו לטיול השנתי. רציתי שהיא תצא. ועכשיו התחרטתי. היא בחיים לא תבינו באיזה מצב אני נמצאת. בעיה די טיפשית אבל ממש מעצבנת. והכי מעצבן - שאני לא יכולה לספר עליה לאף אחד. בלעע.

noosh

New member
אמביוולנטי למדי...

לא ממש ברור לי אם את כן רוצה שהיא תבוא בסוך או לא. הבנתי שהתחרטת, אבל היא ממלאת אותך שמחה, ואני לא חושבת שאת כ"כ סובלת כשאת שמחה... זה רק הזכרונות שמשגעים אותך, ואת זה אני מבינה לגמרי אז אם זה כ"כ קשה לך, ואם את מרגישה שלא תוכלי להתמודד עם כל הזכרונות והפלאשבקים - פשוט תתרחקי. זה טיול שנתי, ואת בהחלט יכולה לא לשהות בקרבתה, או לפחות לנסות. לשבת רחוק באוטובוס, ולהיות ראשונה או אחרונה או באמצ במסלולים.. להיות רק עם חברים אחרים בלילה, ולא לבלות איתה יותר מהזמן המינימלי ההכרחי. העיקר שתהניבטיול הזה כמה שיותר.. טיולים שנתיים זה מהדברים הכי כיפיים שיש, תצלמי הרבה, תבלי הרבה ותצחקי כמה שיותר עם החברים.... אל תתני לזה להטריד אותך כל היום, תנסי להשתחרר מזה ולא להיות בקרבת הדברים שמציקים לך ושיהיה לך הכי כיף בעולם

SofyTofy

New member
תודה../images/Emo24.gif../images/Emo103.gif

היא לא בדיוק מישהי שאפשר להתחמק ממנה
ואני לא אתן לה להטריד אותי.. ולגבי המשפט הזה שכתבת "לא ממש ברור לי אם את כן רוצה שהיא תבוא בסוך או לא." זה בסדר, גם אני עוד לא הבנתי
אני אהנה, אני בטוח אהנה. אין כמו טיול עם החברים הכי הכי, לקראת סוף שנה. יהיה מצחיק.

למעלה