היא

היא

אני רוצה אותה אך לא היא אותי אני - אומר לה שלום היא - אומרת לי רק להתראות היא. כל כך מושלמת. מצחיקה. צנועה. כנה. יפה. אני רוצה אותה אך לא היא אותי אני קטן ממנה והיא גדולה עליי אני רוצה שהיא תרצה אותי גם. אני אעשה שהיא תרצה אותי גם.

נסיון ראשון

לכתיבה פסיכולוגית יצירתית. בא לי הרעיון אתמול לפני שהלכתי למיטה אז כתבתי. הכל פה די ברור אבל עדיין השיר גורם לי לחשוב הרבה, ז"א שאת המטרה שלו הו השיג

תלתלית

New member
הפער בין הרצוי למצוי

אני רוצה, ואני אעשה כדי להשיג. נפלא

כמה אופטימיות ושמחת חיים

אפשר למצוא בהודעה שלך
תבורכי! גרמת לי לחייך ביום מרגיז במיוחד

ד"א

חשבתי הרבה אם להכניס את השני שורות האחרונות, ובסוף החלטתי שכן כי כתיבה פסיכולוגית צריכה להגיע למקום חיובי בסוף. לדעתי זה אומר שהדעה שלי השתנתה בתהליך המחשבה, נקווה שאכן כך הדבר.

הייתי רוצה שאותה היא

תראה את השיר הזה. אולי למישהו יש רעיון איך "להשחיל" לה את השיר הזה? זה בחורה שאני מתאמן איתה יוגה, וזה יהיה פשוט מוזר מדי אם אני אביא לה ישירות שיר שמדבר עליה והיא יודעת על זה. אולי כאן יבוא מישהו יצירתי ויעזור לי ברעיון איך היא תראה את השיר? כי יש לי הרגשה שכדאי שהיא תראה את השיר.

תלתלית

New member
אני מאמינה בישירות

אחרי החוג , כשכבר צריך ללכת, שאל אותה אם בא לה לקפוץ לאכול משהו קנה לה ממתק או הפתעה קטנה, צרף אליו את השיר כברכה. פשוט לך על זה. בלי להסס. (נשאלת השאלה, האם היית רוצה שהיא תראה את השיר ולא תדע כלל שהוא ממך, כי עבור זה יש לי רעיונות אחרים)...

שם היינו לפני ארבע חודשים (בישירות)

אז היא אמרה שיש לה חבר ואני לא רוצה לשאול מה עם החבר כי זה התנהגות מגעילה..אז אני סתם רוצה שהיא תראה את השיר כאילו בטעות שתבין מה אני באמת חושב עליה...

תלתלית

New member
ארבעה חודשים זה הרבה זמן

מה מפריע לנסות? תציע לה לצאת לאכול (אפילו כידיד) וכך תוכל להראות לה את השיר שלך.

מה שמפריע

זה כנראה הבושה והפחד מכשלון שני.
מה שאני אעשה זה לברר אם היא עדיין תפוסה ואז נפעל
. תודה על העזרה

למעלה