היבול שלי

היבול שלי

בוקר טוב, הייתי הבוקר במעקב זקיקים ראשון אחרי 5 ימי הזרקה של שתי אמפולות של גונל. בכל החודשים הקודמים הצלחתי לגדל רק זקיק בודד אבל הפעם ציפתה לי הפתעה: הרירית 8 מ"מ ויש שבעה זקיקים בגדלים שבין 11 ל- 14 מ"מ. אני עדיין ממתינה לתוצאות בדיקת הדם ולהנחיות איך להמשיך (יגיעו בצהריים). אני סקרנית לשמוע מניסיונכן אם מצב כזה בהכרח מנבא שכל שבעת הזקיקים יגיעו להבשלה (אני כמובן מקווה שלא ומוכנה להסתפק בשניים או שלושה). ועוד שאלה: האם כמות כזו של זקיקים מביאה בד"כ להפסקת הטיפול / הפחתת המינון? (אני בשלב ההזרעות - זה לא טיפול IVF). תודה על התשובות, שירה

עידית ד

New member
כל הכבוד ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

כאחת שמגדלת זקיקים לתפארת בדרך כלל כולם גודלים ולדעתי תהיה הפחתת מינון אצלי בפעם האחרונה היו 7 ביום ה-11 וכבר ביום ה- 13 היו 10 ולכן לא קיבלתי כוריגון. הרירית שלך מדהימה!!!! מחזיקה לך אצבעות חזק חזק שולחת לך המון אהבה עידית

וואו, איזה הפתעה טובה ../images/Emo2.gif

אכן רירית לתפארת וזקיקים שובבים למדי. האמת היא, שגם אצלי זה היה פחות או יותר היבול בתחילת כל טיפול, אבל כמעט תמיד רק שניים הגיעו ל-20 מ"מ. אני הייתי מהמרת שיש סיכוי שיפחיתו לך את המינון. תאומים זה נחמד, אבל שביעיה זה כבר סיפור אחר
מרב

salpter

New member
סחתיין על היבול

מנסיוני לא הפסיקו לי את הטיפול , אבל תהיי עם יד על הדופק עם הרירית כי את יודעת מה קרה לנו פעם קודמת. ביי מחכה לשמוע על הקציר.

עמית@

New member
שירה כל הכבוד!

סביר להניח שאולי יורידו מינון, ותקבלי כוריגון עוד שלושה ארבעה ימים. לא בהכרח כולם יבשילו, אבל זה בהחלט ייתכן.. בהצלחה! הפעם זה נראה ממש מבטיח!

מרב.

New member
שירונת- כל הכבוד

זה כנראה הגונל שמפציץ עם תותחים כבדים. מוקדם מדי לדעת איך תתפתח השביעיה- מנסיון, זה יכול להיות גם יותר בעוד יומיים שלושה, ומצד שני יכול להיות שלא כולם יפתחו. ברמת מרפא אין לדעתי מספיק פיקוח וביקורת, וגם אם במצב של 7 זקיקים במקומות אחרים לא יעשו הזרעה, ברמת מרפא כן יעשו- ואני הדוגמא לכך בטיםול האחרון. לקחתי סיכון וחששתי מאוד ואני יודעת שבאופן הגיוני לא היה נבון לעשות זאת, אבל היה קשה לעצור אותי אחרי 4 חודשים של הפסקה... מן הסתם יזמנו אותך ליום שישי למעקב. המון הצלחה, כדי ששלא תהיה התלבטות אני מקוה שיגיעו לכדי הבשלה לא יותר מ4-5 זקיקים, זה מספיק!
מרב

שיחקת אותה ../images/Emo8.gif

אין לי תשובות לשאלות שלך, אבל אני מחזיקה לך אצבעות שהכל ימשיך להיראות נהדר כמו עכשיו, וששבעת הגמדים יוכיחו את עצמם ויביאו את שלגיה...

תודה רבה לכולכן

על התמיכה ועל הספקולציות ששוב נמצאו נכונות. האחות סיפרה לי בטלפון שה- E2 היום הוא 1090 והפרוגסטרון 0.8. כמו שכולכן כבר ניחשתן אני מורידה את המינון ועוברת לאמפולה אחת. בינתיים התחלתי להרגיש את השחלה הימנית שלי שמתחילה לבקש ממני הרבה הרבה שתייה.
גדול ממני, שירה

שירונת - אחלה תוצאות!!

עכשיו - לכי למתקן מי-עדן/נביעות/כל דבר דומה ותתחברי ישירות.!!! מחזיקה אצבעות

הרמוניה

New member
שירונת-שיהיה המון בהצלחה ../images/Emo39.gif

שהיבול יעלה ויפרח ןיביא לתוצאות צוחקות ובועטות עוד 9 חודשים (ואף פעם אי אפשר להגיד יותר מידי פעמים תשתי מיים-אז תשתי והרבה) הרמןניה

יפעתי&

New member
שירה איזה יבול ../images/Emo45.gif שיהיה ../images/Emo50.gif

לשתות הרבה
זה נשמע ממש טוב מקווה מאוד בשבילך שהפעם זו הפעם זה נראה טוב ונשמע טוב אז יהיה טוב...

ראשית אני שמח על האופטימיות

שנית - לא ברור לי עד כמה הורדת המינון תעזור כי הזקיקים שכבר נהיו מובילים ימשיכו לצמוח יש מקומות שבמצב כזה מורים על מחזור טבעי - גם כן ביטוי ... מקווה שיצליח אבל במידה. ליאור

yaelhul

New member
היי שירה

הזקיקים הינם בגדלים שונים ולכן, מן הסתם, לא כולם יבשילו ויביצו יחד, וגם אם יבייצו בגלל הכוריגון, הביציות מאלה שלא יהיו גדולים מספיק, לא יופרו, וזה דווקא טוב, כי את ממש לא רוצה הריון משובע (שבעה) עוברים... בהזרעה הראשונה שלי הייתי באותו מצב. היו המוווווןןןןןן זקיקים גדולים והרופאים די נלחצו מחשש להריון מרובה עוברים עד מאד... בסופו של עניין חשתי בכאבי הביוץ כיום לפני ההזרעה - כנראה שהיה ביוץ טבעי מוקדם. אני מאמינה שיורידו לך את המינון, ואני מקווה שיהיה בהצלחה גדולה הפעם. יעל

ד"ש למיודענו

האמת היא שלא דיברנו עדיין מאז (אני הייתי בחו"ל ולא ממש יצא). מבטיחה לספר לו בהזדמנות הראשונה
שירה

לשירה אני מנבא שכן .... ../images/Emo45.gif

שהזקיקים יגדלו לתפארת מדינת ישראל ויהיו כולם ערוכים ומזומנים לקליטת הזרעונים ... שיהיה המון בהצלחה ..אלו יופי של זקיקים ורירית .. תיהי בקשר
יונית החיננית

..נעמה

New member
ואוו ../images/Emo45.gif

שירה, כל הכבוד! מאחלת הרבה הצלחה עם כזה יבול מפואר! נעמה

נוג

New member
לשירה ../images/Emo39.gif

הי, איזה יופי, הידד לגוף על הפוריות ביבול מחזיקה אצבעות ומוסיפה תפילה. מי יתן ויבולנו יגדל ויפרח וישא פירות. לדעתי לא יפסיקו את הטיפול אולי יורידו את המימון הם צרכים עוד להמשיך לגדול לפחות ל 18 מ"מ או יותר, נראה לי תגיעי יותר מהר להזרעה. שוב כל הכבוד
נוג

למעלה