היבחנות פסיכמוטרי-פער ציונים

Betker

New member
היבחנות פסיכמוטרי-פער ציונים

שלום לכולם.
ניגשתי למועד אפריל 2015 ואני מעוניין לשפר את הציון שלי,אך המועד שכרגע אני אוכל ללמוד אליו כראוי הוא מועד דצמבר.
ראיתי שניתן השנה להיבחן במועד ספטמבר ודצמבר העוקבים מבלי לדלג על מועד היבחנות,אך ישנו דבר אחד שאני חושש ממנו,הבנתי שאם פער הציונים בין בחינה אחת לשניה הוא מעל 150 נקודות (או משהו בערכים האלה),המרכז הארצי מבטל את הבחינה,או מזמן את הנבחן לבחינה חוזרת,ואני שוקל לגשת למועד ספמטבר בלי למידה משמעותית (רק לבצע חזרות,ואולי מספר סימולציות לפני המבחן) כי את רוב החומר אני עוד זוכר,אך החשש שלי שאקבל ציון נמוך משמעותית מהציון שקיבלתי במועד אפריל או שאקבל במועד דצמבר והדבר יגרור בעיות.
יש למשהו מושג האם יש אמת בטענה כי המרכז הארצי מבטל בחינות\מזמן לבחינות חוזרות נבחנים?או שאפשר לגשת למבחן ואולי בכך אחסוך לעצמי בחינה על הראש,ואם לא אקבל את הציון הראוי פשוט אגש למועד דצמבר.
תודה לעוזרים

p u s h e

New member
ממה שהבנתי

מעולם לא זומנתי לבחינה חוזרת (בטח מסתובבים בפורום כאלה שכן) אבל זוכרת שקראתי על זה פעם.
לא חושבת שיש איזה פער רשמי של מעל X נקודות אבל יש היגיון בכך שהם יחשבו שניסית לרמות אותם במידה וההפרש גדול במיוחד.
אני מעולם לא שמעתי על מישהו שביטלו לו בחינה בלי לזמן אותו לבחינה חוזרת, אז רק מדובר בכאב ראש פוטנציאלי של לגשת למשרדים של המכון בירושלים ולעשות בחינה חוזרת או כמה פרקים או משהו כזה...
בעיני זה סיכון שכדאי לך לקחת, בעיקר כי במידה וכן תתכונן במידה כלשהי ואתה זוכר את החומר טוב, יש סיכוי שתקבל ציון גבוה.
בכל מקרה ממש בהצלחה

למעלה