הידבקויות במעיים

אס אם

New member
הידבקויות במעיים

שלום רב, אני פה לא בגללי אלא בגלל חברתי. רציתי לשאול אתכן האם שמעתם על מצב קיצוני כמו הידבקויות שהגיעו למעיים עד כדי ניתוח להורדת חלק מהמעי הגס? חברתי עם אנדו ברמה 4 , לאחר ניתוח להסרת כמה מוקדים ונמצאת כל הזמן בטיפולים הורמונליים לסירוגין עם דקא. כרגע ההידבקויות שלה הגיעו למצב רע כל כך שחלק מהמעי הגס נדבק. הייתי מאוד שמחה לשמוע אם יש בנות שחוו דברים כאלה או דומים כדי שנוכל לתקשר עם בנות כאלה. תודה רבה,

כן, שמעתי

יש מקרים בהם מוקדי אנדו' חודרים למעי פנימה והדרך למנוע את הבעיות הנגרמות בשל כך- כאבי בטן תמידיים, הפרעות עיכול וכד' היא בדרך של קיצור המעי. ממה שקראתי הניתוח נעשה במקרים חמורים כאשר יש פגיעה ממשית במטופלת הוא דורש מס' מומחים וההחלמה ממנו ארוכה. שיהיה בהצלחה. כמה חברתך סובלת? איפה חברתך מטופלת?

אס אם

New member
היא סובלת מאוד מאוד

היא מטופלת של ד"ר עמי עמית (איכילוב), ולאחרונה לאחר התקף קשה מאוד של כאבים שהיו צריכים להרדים אותה כדי להתגבר על הכאבים התברר שההידבקויות הגיעו למעי הגס. היא כרגע בשלב של התלבטות האם כדאי (ומתי) לפתוח את הבטן שוב(היא עכשיו על דקא ומרגישה יחסית טוב, אבל כמו שאני טוענת הדקא הוא אשליה, שמשקרת את הגוף והנפש). בינתיים כל הרופאים שדיברו איתה (היתה ועדה מיוחדת עם כל המומחים באיכילוב) טוענים שהיא חייבת באופן דחוף לבצע את הניתוח שוב. היא מאוד חוששת. אבל כנראה שלא תהיה לה ברירה והיא תהיה חייבת לעבור את זה.

אני מצטערת מאד לשמוע

באמת נשמע קשה מאד. מציעה לה להתייעץ עם מומחים נוספים מחוץ לאיכילוב. היא עברה MRI? אם כן, שתלך לפיענוח שלו אצל מומחה אחר. אני מניחה שהיא עברה. לגבי הדקא. מסכימה איתך מאד - זאת אכן אשליה.

שרית מ

New member
היא עברה גם MRI , גם ניסו

לעשות לה צילום של המעי דרך הרקטום ולא הצליחו להיכנס לשם, כנראה שמאוד דבוק שם. היום בערב יש לה פגישה עם מומחה לאולטרסאונד מהדסה עין כרם והוא גם יעשה לה וגם יפענח ובהמשך הוא יפנה אותה למומחים בהדסה עין כרם.

אני מקווה שהיא תרגיש טוב במהרה

אשמח אם תספרי מה הוחלט ומי המומחה לאולטרא מהדסה.

הידבקויות

אצלי לא מדובר בהדבקויות אבל יש לי מוקד על המעי הגס שגרם לי לחסימה קשה. מה שעשו אצלי בניתוח הקודם עשו לי מעין מעקף (סטומה) כדי שאוכל לחזור לתפקד עד לניתוח הבא בו יחליטו עם מורידים את החלק החסום או מצליחים לגרד אותו זאת ידעו בניתוח בזמן אמת. הניתוח הבא תלוי בהחלטה שלי אם להישאר עם סטומה וכל שאר ה"מעקפים" שעשו לי בעקבות עוד חסימות ובאם אני רוצה ילדים ? כמובן שאני רוצה ילדים ולא רוצה "מעקפים" אז אני הולכת לניתוח - להחזיר לי את איכות החיים חזרה לנורמלי גם אני עברתי צילום של המעי דרך הרקטום וזאת עושים כדי לבדוק את גובה החסימה כדי לדעת כמה זה קרוב לרקטום ואם אפשר להוריד בכלל את החלק החסום. ככל שהחסימה נמוכה זה יותר בעייתי. גם אני מטופלת בדקא ZK

למעלה