הידבקויות ברחם - התייעצות!

namtub

New member
הידבקויות ברחם - התייעצות!

הי בנות
לדאבוני הרב אבחנו אצלי ביום חמישי האחרון הידבקויות משמעותיות ברחם, בעקבות הפלה בגרידה שעברתי לפני 7 חודשים, צריכה לעשות היסטרו ניתוחית .
מי שעשה לי את ההיסטרו האבחנתית זה ד"ר חן גולדשמיט.
קבעתי אצלו גם את הניתוחית אך לאחר מכן בבירורים שערכתי הבנתי שפרו' גולדנברג הוא מס' 1 בתחום.
הבעיה שפער הזמנים בין הניתוחים הוא חודשיים אצל גולדשמיט שבוע הבא אצל גולדנברג בעוד חודשיים.
החשש שלי שמצב ההידבקויות יחמיר / יתפשט. גולדנברג אמר שזה לא יקרה אבל אני עדיין חוששת.
אשמח לשמוע מניסיונכן.

שירהד1

Member
מנהל
כותבת לך את דעתי-

אני לא מכירה את הרופאים הספציפים עליהם כתבת. על ד"ר חן גולדשמיט יש פה המון המלצות, כך שלפי דעתי את יכולה להיות רגועה שאת בידיים טובות.
מעבר לכך, לחכות עכשיו חודשיים (!!!) עד לפרוצדורה הניתוחית נשמע לי הזוי ברמה הנפשית. את צריכה לגמור עם זה. ככל שתחכי יותר, כך יגבר הלחץ. אני ממש לא רואה סיבה לכך, בהתחשב בעובדה שאת בידיים טובות, ויכולה לסיים עם זה כבר בשבוע הבא.

בהצלחה!
שירה.

שירה דוד
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים עם קשיים התפתחותיים ולקויות למידה
הדרכת מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות
מנהלת פורום אובדן הריון ופורום הריון אחרי אובדן, תפוז.
ליווי ותמיכה בנשים לאחר אובדן הריון.
09-7749028

מסכימה לגמרי

אני לא מכירה אף אחד מהרופאים האלה, אבל כמו ששירה אמרה, מקריאה בפורום אני רואה הרבה מאד המלצות על גולדשמיט.
מעבר לזה, אם אינני טועה, מישהי כאן גם כתבה בעבר שככל שדוחים את הטיפול בהדבקויות כך קשה יותר לטפל בהן.
&nbsp
בהצלחה!

ממליצה בחום על גולדשמיט - בלב שלם

כבר 4.5 שנים בתוך סיפור ההריונות והוא אחד ממעט מאד רופאים מאד מקצועיים ומאד אנושיים שהכרתי והכרתי לצערי רבים.
התורים אצלו זמינים כ"כ, כי זו שליחות של ממש עבורו, הוא עובד שעות רבות מאד בשבוע והוא והמזכירה שלו מבינים את החשיבות של טיפול מהיר בשעת הצורך וקובעים תורים נוחים לכל מי שצריכה.
אנושי, נעים, מקצועי מאד.
בחודשים האחרונים חזרתי אליו לשתי ניתוחיות ושלוש אבחנתיות (הידבקויות חוזרות) והייתי ממש מרוצה.
הוא גם זה שהסביר לי שהדבקויות חדשות הן קלות לפתיחה יחסית בעוד שעם הזמן, נהיה יותר קשה להסירן ולכן הזמן הוא בהחלט עקרוני.
אצלי לצערי נוצרו שוב ושוב הדבקויות, אבל כל פעם היו קלות יותר ועד שהצלחנו להסירן לחלוטין.
שיהיה המון בהצלחה.

גם אני בין הממליצות על גולדשמיט

מעבר לכך שאני מרגישה שהוא מאוד מיומן ומצטערת שלא הגעתי אליו כמה חודשים מוקדם יותר, אני לא חושבת שזה סביר לשבת עכשיו חודשיים ולחכות לניתוחית אצל גולדנברג.
כפי שויקטור החתול כתבה, לפעמים יש צורך בפרוצדורה חוזרת ועיכוב של חודשיים נראה לי מיותר ומורט עצבים.

למעלה